- 22 Kasım 2023
- 1.039
- 445
- 29
Koskoca negatif belli zaten baksana şu tabloya bu tabloyla hamile kalamam ki Eylül ayında kimyasal olduğu ay o tablo harıkaydı bak onu da çekiyorumAaaa yaptın mı ne çıktı ? Ben 20. Günde yumurtladım
bunların ikisi aynı mı kuzum yoksa iki yumurtlama mı olmuştuKoskoca negatif belli zaten baksana şu tabloya bu tabloyla hamile kalamam ki Eylül ayında kimyasal olduğu ay o tablo harıkaydı bak onu da çekiyorum
Baksana Eylül ayındaki tabloya kitap gibi
Eylül yazanlar diğer ayın kimyasal olduğum andaki ovulasyon testi kuzu soldaki de bu ayınbunların ikisi aynı mı kuzum yoksa iki yumurtlama mı olmuştu
Orada baya ben yumurtluyorum demişsinKoskoca negatif belli zaten baksana şu tabloya bu tabloyla hamile kalamam ki Eylül ayında kimyasal olduğu ay o tablo harıkaydı bak onu da çekiyorum
Baksana Eylül ayındaki tabloya kitap gibi
O kadar test yaptım ovulasyon hiç bu kadar koyu olmamıştıOrada baya ben yumurtluyorum demişsinbu ay o kadar belirgin olmamış onda resmen kan kırmızı
Kuzu bunda Ekim 4 de yumurta akı gördüm 6 ekimde de %95 lerde pikti o yüzden bu ay beklentim yok sadece regliyi bekliyorumbundada bence var yumurtlama ama
Evet hatırlıyorum canımO kadar test yaptım ovulasyon hiç bu kadar koyu olmamıştızaten gerisini biliyorsunuz siz o zamanda aynı anda pik görmüştük hatırlıyorsun dimi
Sağlıksız yumurtaydı demek ki kalitesizdi böyle düşünüyorumEvet hatırlıyorum canımolsun o umut bile güzeldi
Olabilir ya yumurta yada sperm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay regl olursan yumurta takibi mi yaptıracaksınSağlıksız yumurtaydı demek ki kalitesizdi böyle düşünüyorum
Evet kuzu takip için gidicem regli oluncaOlabilir ya yumurta yada sperm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay regl olursan yumurta takibi mi yaptıracaksın
Kuzum ben karnımdan gonal f vuruyorum kendim akşamları. Haftaya çarşamba yumurtaların durumuna bakılacak.bat’a 5 gün kaldı heyecanla bekliyorum regli olmayı neler yapıyosunuzz nasil geçiyor günleriniizzz
İğne yumurta büyütmek için mi kuzuKuzum ben karnımdan gonal f vuruyorum kendim akşamları. Haftaya çarşamba yumurtaların durumuna bakılacak.
Çoğaltıp büyütmek için. Bana enn düşük dozunu verdi doktor,zaten rezervim yeterli diye. Haftaya bakacak Yumurta ok ise çatlatma iğnesi, burda ovulasyon iğnesi diyorlar, onu verip tekrar aşılama için gideceğim.İğne yumurta büyütmek için mi kuzu
İnşallah kuzum inşallah bu sefer güzel haberini alırıxÇoğaltıp büyütmek için. Bana enn düşük dozunu verdi doktor,zaten rezervim yeterli diye. Haftaya bakacak Yumurta ok ise çatlatma iğnesi, burda ovulasyon iğnesi diyorlar, onu verip tekrar aşılama için gideceğim.
Bakalım tutar inşallah
Amin canım benim, bakalım aşılamada 3 hakkımız var. Sonrasında olmazsa tüp bebek için devlet hastanesinde sıraya gireceğiz.İnşallah kuzum inşallah bu sefer güzel haberini alırıx
İnşallah 2 ve 3.ye gerek kalmaz kuzum benim şurdan artık hamilelik haberi veririz birbirimize topluca inşallahAmin canım benim, bakalım aşılamada 3 hakkımız var. Sonrasında olmazsa tüp bebek için devlet hastanesinde sıraya gireceğiz.
Hadi inşallah kuzum inşallah rüyaların çıkarKızlar napıyorsunuz ? Belirtiniz var mı ? 10-11 Ekim yumurtlama 12 Ekim çatlama gördüm. Dün yani yumurtlamanın 7. Günü ilk önce peynir kesiği gibi 2 kere Wc ye gittiğimde akıntı gördüm. Sonra araştırdım buradan eğer kaşıntı koku varsa mantardır yazmışlar. Neyse dün öğleden sonra gittiğimde ise losyon beyaz renkli kremler olur ya öyle beyaz akıntı gördüm. Bugün o losyon akıntı hala devam ediyor. Adete 3-4 gün kala olurdu bu akıntı ama daha öncesinde çok olmazdı.
Onun dışında hiç birşey yok. Birde iki kez güzel bir rüya gördüm inşallah haberci rüyadır ama kendime de bu konuda güvenemiyorum bilinçaltı olabilir diye