Sağlıklı Beslenerek Zayıflama Deneyimlerimiz

• Konu Sahibi angel_34
bu arada ezinecim tebrik ederim süpersin hayatım:))))

• Konu Sahibi angel_34
kızlar herkese merhaba bu aralar biraz canım sıkgın pek iştahım da yok açıkcası hiç gelemedim buraya ama bugün tartıldım 59 kiloyum .

• Konu Sahibi angel_34
arkadaşlar bu kilo çizelgesini değiştirmeyi tam olarak anlayamadım o yüzden ilk sayfaya en başa her ayın birinde yazıcam şu anda 59 kiloyum ayın 1ine kadar ne değişir bilmiyorum:bbo:

• Konu Sahibi angel_34
oo tebrik ederim 2 kilo vermisin canim , ben hala veremedim ayni duruyorum bayramdan baslayacagim .

• Konu Sahibi angel_34
oo tebrik ederim 2 kilo vermisin canim , ben hala veremedim ayni duruyorum bayramdan baslayacagim .

canım benim sen başla mutlaka başaracaksın ben eminim bugünlerde malum durumlardan biliyosun ya iştah falan kalmadı bende hayatım:bbo:

• Konu Sahibi angel_34
of ilk hafta ne güzel 500 gr verdim bu hafta gr oynamadı bayramda çok sapıtmam umarım ya :/

• Konu Sahibi angel_34
angel tebrik ederim :))

cidden ne istersen onu mu yedin hiç mi dikkat etmedin? yani tatlısıyla yağıyla kalorisiyle vs? ay çok iyi yaaaa

• Konu Sahibi angel_34

angel bence süper bi konu açmıssın sağol. bende zayıflamaya çalışıyorum bu işin iradeyle değil tamamen psikolojik olduğunuda inanıyorum.ama uygulamada sorunlarım oluyor.inş. bende başarabilirim.bu arada o kitabı okudunmu.
hepimize kolay gelsin

• Konu Sahibi angel_34
benimde ilgimi çekti bu konu:1rolleyes: çünkü bende kilo veremedikçe psikolojikmen kendimi kasma durumu var stres var bu yöntemi bana aile hekimimde geçen hafta söylemişti zaten sürekli kullandığım ilaçlar var o bunları biliyor ve sana kilo yapan o dedi sonra bu yöntemi söyledi ne zaman acıkırsan o zaman ye dedi:1rolleyes:vücut sinyalllerini dikkate al dedi ve yürüyüş yap dedi:1rolleyes:takipteyim canımyerimseniben

• Konu Sahibi angel_34
konu devam etmemiş.
benim de çok ilgimi çekt.ama konusahibiden duymak isterim gerçekten işe yarayıp yaramadığını.
hiç deneyen oldu mu başka?

• Konu Sahibi angel_34
süper b konu olmuş ama neden devam etmemişki yaaa
çok mantıklı bi yöntemmişş
kızlar hadi devam edin nasıl gidiyo dkz yöntemii
konu sahini angel_34nasıl gidiyo canım ramazan bitti varmı güzel gelişmeler

• Konu Sahibi angel_34
bu yöntem gerçekten çok mantıklı geldi bana...zira 5 sene kadar oldu ben bu yöntemle 2 aydan az bir zamanda 5 kg vermiştim...iyice acıkmadan yemiyordum..ve yemeğe başlayıp açlık sinyallerinin yani midemin kazınmasının geçtiğini hissettiğim anda bırakıyordum yemeği...ve su içince bile doyar olmuştum...herşeyin tadına bakıyordum..ama doyana kadar değil...inşallah yine başlarım bu yönteme...çünkü durumum çok vahim..bakalım başarılı olursam paylaşırım burda...

• Konu Sahibi angel_34
bu topiği yeniden canlandırmak gerekiyo. ben de bu aralar uygulamaya çalışıyorum, tabi birden adapte olmak zor,o yüzden yavaş yavaş yaşam stilim olması gerekiyo :)

• Konu Sahibi angel_34
sanırım bu yöntemde az az sık sık gibi ama tek farkı acıkmadan yemiyorsun.İlk önce ne yiyeceğini ayarlıyıp yiyorsun.Ama kısıtlama yok pnu yeme bunu yeme diye.Konu okurken ben de fark ettim ben çok kilolu değildim 160 boyda 55 kiloydum ama ailemin kilo ver kilo ver demesiyle ben dahe da kilo almaya başladım.Ve şimdi çok kiloluyum ama bu kilo alma korkusu nasıl yenilir bilen var mı

• Konu Sahibi angel_34
Konuyu sevdim ve gerçekten doğru bir konu.Paylaşım için teşekkürler konuyu takip ediyor olacağım.

• Konu Sahibi angel_34
ya ben yazının tamamına katılıyorum... yani sırf açgözlülüğümden kilo alıyorum ben. hiç aç değilken(ki açlık hissi susuzluk hissiyle karıştırılabiliyormuş) canım yemek yemek istiyor.böyle durumların bazılarında kazara su içtiğim oldu,bir anda bir doyma hissi geliyor ve yemeyi erteliyorum.anlıyorumki aç filn değilim...ben de bunu deneyeceğim bakalım,yazarım gelişmeleri...

• Konu Sahibi angel_34
acıkmadan yemezsek,su içmeyi akıl edebilirsek ve yediklerimizi mümkün olduğunca sağlıklı olanlarından seçersek başarı gelir diye düşünüyorum...yarından itibaren midemin sesini dinleyeceğim...

• Konu Sahibi angel_34
bence doğru bişey acaba uygulayan varmı zayıflamış olan

• Konu Sahibi angel_34
ben uygulamıştım bi süre. gerçektn etkisi oluyo,kilo da vermiştim. ama sonra yine acıkmadan yemeye başlayınca aldım verdiklerimi. şu sıralar tekrar uyguluyorum ama daha hiç tartılmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…