bir haftada 2 kilo ne güzel tebrk edrm tkrr ablacm =) ahh bi de ben verebilsem :s
tşkkrler güzel bilgilerin için.. umarım kalan kilolarını da verirsin güzelce.. =)
umarım istediğimz kiloya ulaşırız fazla uzatmadan.. ii geceler =)
20 gündür bende dkzi le zayıflıyorum.78.5 la başlamıştım.20 günde 76.5 oldu.bundan sonra 15 günde bir tartılacağım.ama görenler çok zayıfladın diyorlar.sanırım bu sistemde kastan değil yağdan gidiyor.ve istediğim herşeyi yiyorum..ortalama 4 saatte acıkıyormuşum bunuda öğrenmiş oldum.günde 5 kere falan yemek yiyorum.bazen benimde kontrolümü kaybettiğim ve yemeklere yada abur cubura saldırdığım oluyor.rejimde olmadığım için sorun yapmıyorum.sadece tekrar acıkmayı bekliyorum.sabah normalde 7 gibi acıkmam gerekirken çok yediğim gecelerin sabahımda bu öğleni buluyor.arkadaşlar yeme düzenini bozsanız bile sorun yok yani.sadece acıkmayı beklemek ve doymayı öğrenmek gerekiyor.neyse..herkese sağlıklı incelmeler..
walla gerçekten çok doyurucu.. ama bn bu kadar çok yiyemiyorum artk midem almıo.. sen kilo verebiliyosan çok güzel. haa bu arada kilon kaç ablacım??
diyeti istek üzerine yazdım gördüysen,yapıp yapmamak tabii ki size kalmış...canım bi haftada 2 kilo müthiş tebrik ederim ve bu diyetini paylaşmanda süper ama burası DİYETSİZ KALICI ZAYIFLAMA konusu burda diyet yok unutmayın yerimseniben
diyet psikolojisinden çoookkk uzaklardayız :1rolleyes:
tebrik ederim ya darısı başımıza banada bugün dediler sen kilo vermişsin diye nasıl mutlu oldum 1 kilo bile ne kadar farkediyor demekki :dance:
valla dkz'ye başladığımdan beri kendimi beğenmeye,zayıf görmeye başladım.
yarın bi oruç tutucam akşamda açık büfeye gidicez umarım çok sapıtmam ama biliyorumki ben beynimi böyle arada ödüllendiricem oda beni böyle zayıf bırakıcakvereliniortak
tam yazacaktım senin yazını gördüm ben gün içinde bukadar şey tüketmeden kilo alıyorum yesem ne olur hiç bilmem ama bununla kilo veriliyosa ne mutlu verene valla tebrikler
bayram bitsede bi kendimi dinlesem olmuyo ramazanla diyet falan kıstıkça tatlıya sarıyom o daha fena
ama başaran arkadaşlarımı tebrik ediyorum alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?