Iple canimİple mi böyle atlıyorsun yoksa ipsiz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iple canimİple mi böyle atlıyorsun yoksa ipsiz mi?
İpsiz zıplamakta aynı etkiyi gösterirmikiBen bugün ipsiz zipladim
1000
Iste buuuu. Supersin. Tam gaz devam. Ana aksama ayni gucu hissedemeyebilirsin. Moralini bozma. Yarin atlarsin oyle hissedersenKıZlar 1000 ip atladım
100 atladım 30 sn dinlendim o şekilde 1000 e tamamladım
Akşamda vakit bulursam o şekilde bi 1000 daha atlamak isterim.
Tamam inş denerimmIste buuuu. Supersin. Tam gaz devam. Ana aksama ayni gucu hissedemeyebilirsin. Moralini bozma. Yarin atlarsin oyle hissedersen
Ben de lazerli epilasyon aleti aldım .Ağda vs uygulamasından 1-2 gün sonra kıl kökleri uyanırken uygulamak gerekiyor,bir gün epilasyona 2 gün sonra da lazere vakit ayırmak gerekiyor. Buna dikkat ediyor musun ,yoksa ardından arda mi yapıyorsun? Fayda görüyor musun?Kizlar bugun kahvaltida ve aksam yemeginde bol karbonhidratli vs uygunsuz beslendim. Aksam disaridaydik. Bugun de boyle gecti artik napalim dedim. Saat 21. 30- 23.00 araliginda lazer epilasyonumu uyguladim. Tabi o sirada insan baya ilgileniyor kendiyle.selulitli ve yagli bacaklarimi gordukce ve yediklerimi dusundukce... Spor yapmayacak olan ben gece 11 de ipli 2000 ipsiz 300 atladim + bacak egzersizleri biraz da kol calismasi yaptim
İple daha yorucu ve dikkat gerektirdiği kesin.bu şekilde de alt bacaklarımda acayip yanma oluyorİpsiz zıplamakta aynı etkiyi gösterirmiki
Hic dikkat etmiyorum acikcasi ona canim. Ama cok faydasini goruyorum ben. Demek ona dikkat etsem daha da mukemmel olacakBen de lazerli epilasyon aleti aldım .Ağda vs uygulamasından 1-2 gün sonra kıl kökleri uyanırken uygulamak gerekiyor,bir gün epilasyona 2 gün sonra da lazere vakit ayırmak gerekiyor. Buna dikkat ediyor musun ,yoksa ardından arda mi yapıyorsun? Fayda görüyor musun?
Azminden dolayı gene tebrikler
Merhaba bende 1000 atlamayı çok özeniyorum ama 40 a kadar atlayıp ara veriyorum sürekli. ancak 300 ya da 400 ü gördüm 1 haftada. İnşallah artar.KıZlar 1000 ip atladım
100 atladım 30 sn dinlendim o şekilde 1000 e tamamladım
Akşamda vakit bulursam o şekilde bi 1000 daha atlamak isterim.
Bende öyleydim. İlk başladım 1 ay kadar oluyor sonra bıraktım arada jillian yaptım eliptik bisiklet felan sonra geçen gene başladım hiç durmadan 100 yapabiliyorum artık heralde yaptığım sporlarda etki etti. Bide arkadaşların tavsiyesiyle arada dinlenerek ilk defa bu kadar atladım. Sende atlarsın yani zamanla.Merhaba bende 1000 atlamayı çok özeniyorum ama 40 a kadar atlayıp ara veriyorum sürekli. ancak 300 ya da 400 ü gördüm 1 haftada. İnşallah artar.
aslında kısıtlama değil de bakalım tmmuza göre değişim olmazsa tekrar yürüyüş moduna geçeceğimKaç kilo fazlalığınız var Temmuz a kadar zaman kısıtlaması koymuşsunuz.
ben de olmuyor öyle birşeyYa birde ip atlarken bileğim çıtır çıtır ediyo sizde oluyor mu
aynen ben de böyle atlıyorum çok zevkliiiiiBence 1 dk da 100 atliyorsan arada 2 dk dinlen. Boyle kulaga zor gibi gelsede pratikte daha rahat edeceksin ve daha kolay atlayacaksin. Bir de yerden cok ziplamiyorsun de mi? Parmak uclarinda cok az ziplayarak ve kollar beline yakin durunca daha hizli ve uzun atlayabiliyorsun. Bazen ben ziplamiyorum saniyorum kendimi. O derece hafif yani.
sağol canım ....tablom dolu dolu olacak inşGene harikasın maşallah.
Ben sporu oturtum ip için de tablo yapmak mantıklı.
Helal olsun. Bence cok iyisin. Kaptin sen bu isiKızlar bugün 500 atladım 1000 yapardım ama regliyim çok yoğun günlerim pek iyi gelmiyor bende 500 de bıraktım.