Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

bu arada geçen cuma kilom:62,1 idi bu hafta :61,7 ....hafta içi bayağı kaçamağım olmasına rağmen

selam kızlar....1 saatlik öğlen arasına hem yemek hem az yürüyüş hem de 550 ipi sığdırdım.....2 gün dinlenme haftaya devam... ben de kendime bir tablo oluşturdum ... günlere göre atladığım ip sayısını yazıyorum atlamadığım günlere X koyuyorum... tablom temmuza kadar gidecek... ipince bir hatun olurmuyum yaaaaaa
Walla helal olsun canim. 1 saate muthis seyler sigdirmissin. Temmuza kadar guzelce devam edersen olursun tabii. Kac kilo vermek istiyorsun? Boyun kac?

Kizlar benim spor yapildi cok sukur. 3000 ip :spor::spor::spor:+bacak egzersizleri:rapci::rapci::cool:simdi asil basari aksam yemegini hafif atlatmak. Sporumun bosa gitmemesi icin

Kızlar bıgün ilk günüm kabul ediyorum çünkü tartı günümdü 61 kiloyum.
Bugünlük 500 ip atladım:spor:

Bu arada kronometre tuttum bugün 100 tane atlamam 59 saniye yani nerdeyse 1 dakika sürüyor
Ve ben soluk soluğa kalıyorum ara veriyorum 20 dk yarım saat sonra 100 daha atlıyorum. Bakalım nasıl olcak ilerledikçe 5 dk dayanabilcekmiyim

Ayy inşş atlarım gerçi ilk başladığımda anca 100-200 oluyordu şimdi 500 :KK76:
Demek ki olucak :spor:
Aynen oyle. Ben de ilk zamanlar senin gibiydim. Simdi 500 atladigimda hic bisey anlamiyorum hatta 1000 de. Zamanla bacaklar gucleniyor. Nefesin de rahatliyor, kondisyon arttikca. Yeter ki yilip birakma

Bu arada kronometre tuttum bugün 100 ane atlamam 59 saniye yani nerdeyse 1 dakika sürüyor
Ve ben soluk soluğa kalıyorum ara veriyorum 20 dk yarım saat sonra 100 daha atlıyorum. Bakalım nasıl olcak ilerledikçe 5 dk dayanabilcekmiyim
Bence 1 dk da 100 atliyorsan arada 2 dk dinlen. Boyle kulaga zor gibi gelsede pratikte daha rahat edeceksin ve daha kolay atlayacaksin. Bir de yerden cok ziplamiyorsun de mi? Parmak uclarinda cok az ziplayarak ve kollar beline yakin durunca daha hizli ve uzun atlayabiliyorsun. Bazen ben ziplamiyorum saniyorum kendimi. O derece hafif yani.:confused:

Bence 1 dk da 100 atliyorsan arada 2 dk dinlen. Boyle kulaga zor gibi gelsede pratikte daha rahat edeceksin ve daha kolay atlayacaksin. Bir de yerden cok ziplamiyorsun de mi? Parmak uclarinda cok az ziplayarak ve kollar beline yakin durunca daha hizli ve uzun atlayabiliyorsun. Bazen ben ziplamiyorum saniyorum kendimi. O derece hafif yani.:confused:
Çok zıplıyor olabilirmiyim bakarım atlarken dikkat edeyim. Tamam arada 2 dk dinlenerek yapayım.

selam kızlar....1 saatlik öğlen arasına hem yemek hem az yürüyüş hem de 550 ipi sığdırdım.....2 gün dinlenme haftaya devam... ben de kendime bir tablo oluşturdum ... günlere göre atladığım ip sayısını yazıyorum atlamadığım günlere X koyuyorum... tablom temmuza kadar gidecek... ipince bir hatun olurmuyum yaaaaaa
Gene harikasın maşallah.
Ben sporu oturtum ip için de tablo yapmak mantıklı.

Aynen oyle. Ben de ilk zamanlar senin gibiydim. Simdi 500 atladigimda hic bisey anlamiyorum hatta 1000 de. Zamanla bacaklar gucleniyor. Nefesin de rahatliyor, kondisyon arttikca. Yeter ki yilip birakma
İple mi böyle atlıyorsun yoksa ipsiz mi?

Tebrik ederim canim. Cok iyi gidiyorsun. Sakin gevseme. Siradaki hedefin 65 di mi?
Yok o üçüncü durak :)
Aldığım her kilonun bende ayrı bir hatırası var:p
Şu 69u bi göreyim 1 kilo kaldı bu ilk hedef
Sonracağıma 68 olunca tamm 10 kilo vermiş olucam
65 de benim icin geçtiğimiz yılların alışılmış kilosu olduğu için önemli.65 ı görünce baya bir huzurlu olurum.
Ufakliklar dogali yani 6 yildir hiç 63e düşmedim artık 63 ve altı rakamlar büyük hedefler ama imkansız değil!

X