Oo süpersin canımKizlar benim vucut iyi sasirmis dun. 64.800 u gordum cunku tartida-500gr
Bu öğle menüsü nerde çıktıkikızlar şu öğlen menüsüne baksanıza ne yesem bilemedim kalori oranlarını görünce
Eki Görüntüle 2111973
Kizlar iki gun spor yapamamistim. Bugun 2500 ip atladim ve bacak egzersizleri yaptim.
Size böyle seçimli menü mu çıkıyor?kızlar şu öğlen menüsüne baksanıza ne yesem bilemedim kalori oranlarını görünce
Eki Görüntüle 2111973
Masallah iyi rakam.o zaman bu hafta senden iyi sonuçlar bekliyoruz.Kizlar iki gun spor yapamamistim. Bugun 2500 ip atladim ve bacak egzersizleri yaptim.
Sen 2000 i düşmüyosun maşallah sana2600 ip ve bazi bacak egzersizleri
Yalniz bu kadar spordan sonra bu saatte yemek yiyecegim.
Hangi saat bilmiyorum ama sağlıklı şeyler ye bari2600 ip ve bazi bacak egzersizleri
Yalniz bu kadar spordan sonra bu saatte yemek yiyecegim.
Günaydın kızlar uzun zamandır üye olmadan sizi takip ediyorum sonunda aranıza katılmaya karar verdim
Bir yıl önce doğum yaptım ve bu süre zarfında sadece 8kilo verebildim
Oğlum sürekli beni istiyor iş yaptırmıyor
Kucaktan inmiyor böyle olunca da kilolar yapıştı;(
Spor olarak ip atladım bazen sıkıldım oryantal yaptım ama düzenli hiçbirşey yapamadım
Oğlum uyuduğunda sadece temizlik yapabiliyorum kii oda yeterli olmuyor
Uzun lafın kısası burda desteğe motiveye ihtiyacım var birlikten kuvvet doğar diyerek bugün itibariyle ip atlamaya başlıyorum
Teşekkür ederimHangi saat bilmiyorum ama sağlıklı şeyler ye bari
Sporun çok iyi ben de tekrar 2000 in üzerine çıkabilsrm. Okullar açılalı iki seans anlayamıyorum o yüzden 1000 de kaldım hep.ogleden sonra ödevler başa bela
Hoş geldin.yavas yavaş başla. Biz de birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Ip atlama sayilarini yavas yavas arttirmaya bak kuzum.Kızlar 2. On günümü de doldurdum .bu on günü hem diyet hem ip atlama konusunda biraz rahatlattım.
Ama buguuuuuun tekrardan diyete başlıyorum. Birazdan ölçü alıcam. Kahvemi içip açıksa spor salonuna gidicem
21- 21.30 arasi yemek yiyebildim dun aksam canim. Gec bi saat. O yuzden bolll salata ve az da ton balikli makarna yemistim spor sonrasiHangi saat bilmiyorum ama sağlıklı şeyler ye bari
Sporun çok iyi ben de tekrar 2000 in üzerine çıkabilsrm. Okullar açılalı iki seans anlayamıyorum o yüzden 1000 de kaldım hep.ogleden sonra ödevler başa bela
Hoş geldin.yavas yavaş başla. Biz de birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Çokkk güzel inşallah bende o rakamları görürm en kısa zamanda ve sizin desteğinizleKizlar benim tarti saatim sabahlari
7.30- 8.00 arasidir. Onlari dikkate alirim. Cunku 1,2 saat sonrasi bile cok farkediyor. Bugun gec uyandim ve 11.40 da tartildim. 63.800 u gordum. Biliyorum erken saatte bu rakami gormezdim ama yine de cok mutlu oldum. Sizinle paylasmak istedim
Ay çok güzelKizlar benim tarti saatim sabahlari
7.30- 8.00 arasidir. Onlari dikkate alirim. Cunku 1,2 saat sonrasi bile cok farkediyor. Bugun gec uyandim ve 11.40 da tartildim. 63.800 u gordum. Biliyorum erken saatte bu rakami gormezdim ama yine de cok mutlu oldum. Sizinle paylasmak istedim