Telafi edersin canım merak etme.Kizlar bugun spor yapamadigim gibi yuksek kalorili yiyeceklerin de dibine vurdumyarin telafi edebilsem bari
Ooo 1500Ben de az önce akşam oturmasından geldim.
1/2 revani
1 minik elma 1 havuç yedim.
Allahtan gitmeden 500 ip anlamıştım.
Bugün 1500 ip 25 dk koşu bandı
Tebrik ederim canim hem evliligini hem de azmini❤❤❤ nice nice mutlu yillara esinle birlikte insaallahBugün evlilik yıldönümümüzdü.. Akşamı dışarda yicektik..
Öğleden önce 1000 atladım.. Dedim tatlı pasta da yemek zorunda kalırsam 1000 de akşam atlarım artık..
Çok şükürki gerek kalmadı. En proteinlisinden bir menü oldu
Bugunku sporun da cok guzel canim. Tebrikler. Spor salonuna her gun mu gidiyorsun?Ben de az önce akşam oturmasından geldim.
1/2 revani
1 minik elma 1 havuç yedim.
Allahtan gitmeden 500 ip anlamıştım.
Bugün 1500 ip 25 dk koşu bandı
Nice yıl dönümleriniz olsunBugün evlilik yıldönümümüzdü.. Akşamı dışarda yicektik..
Öğleden önce 1000 atladım.. Dedim tatlı pasta da yemek zorunda kalırsam 1000 de akşam atlarım artık..
Çok şükürki gerek kalmadı. En proteinlisinden bir menü oldu
Yeni başladık haftaici her gün 1 saat kadar kalmayı düşünüyoruz.Bugunku sporun da cok guzel canim. Tebrikler. Spor salonuna her gun mu gidiyorsun?
Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim.Tebrik ederim canim hem evliligini hem de azmini❤❤❤ nice nice mutlu yillara esinle birlikte insaallah
Teşekkürler canım.Nice yıl dönümleriniz olsun
1000 ip ve protein menü de güzel
Amiiinnnnn. Hep birlikte basaricaz insaallah bu kez canim. Benim ilk hedefim 60 kg.ay ne güzel darısı başıma :)
Zorunlu spor da yaptin yani bu hafta guzel spor yapiyosun masaallah.1000 ip
20 dk koşu bandı
Asansör bozuk 10.kattan 3 defa inip 3 defa çıktım600 merdiven ediyo