Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Canım ayda 1 al ölçümü
Ölçülerim de bu son 10 gunde çok önemli bir değişim olmamış.
Göbek,bel kalçayi biraz zorlamayla 1 cm az ölçtum :)

Diz altı ve alt bacağı biraz daha hassas ölctugumden belki 1 cm e yakın değişimler olmuş. Geçen sefer ıncelme olmamisti oralarda.

Kızlar selam
Beni de aranıza alın nolur
Spor salonuna gitme zamanım yok ama kilolar aldı başını gidiyor yine :KK43:
Diyet yapmak istemiyorum sadece çikolata kola ve akşam yemeğini hayatımdan çıkarmak istiyorum ( daha fazlası için iradem yeterli değil sanırım)
İp de atlamak istiyorum ama yarım saat mümkün değil çok çok 300 atlarım bi günde acaba yavaş yavaş artar mı bu sayı vücudum alıştıkça
Aaa rose hoşgeldinn..

Hah işte o oldu bende :)spor salonunda beni gıcık eden bir kadın vardı onun yüzünden salona gitmeyi bırakmıştım. 10 gunde 4.3 kilo verip nasıl kilo verdin dedirttim kendime :)) sonracağıma sürekli terleyince iç çamaşırı ve tshirt eksiğim oldu gittim yeni ciciler de aldım bi havalara girdim. Oysa daha 73 kiloyum:işsiz::oha:bu başarmışlik hissinden nasıl kurtulurum :bicak::KK70:
:KK70:Şu aralar ben de öyleyimm:KK70:
İlk köşe başını dönmüşüm gibi yine yeni yeniden başlıyorum yoluma:KK25:

Insaallah guzel haberlerini bekliyorum canim. Aksam yemegini gec birakma, bol suyunu icmeyi de unutma. 72.900 u gorsen bile kardir,moral olur.:KK76:
Malesef dün çok zorlandım. Bol kuruyemis ve tavuk kanat yemek suretiyle bozdum detoksu. 73.1 kilo sabah yani aynı. Farklı olan yağ oranım fırlamış. Karatay a inanmayın geberene kadar kuruyemis yemeyin

EVET atladım ama sadece 100 tane

Yani basladin. Bence bu en onemli adim. Yarin en az 200 atlamaya calis

Ben de dün 500 atlamıştım. Hadi dedim yatmadan 200 daha zipliyim. İpsiz DAHA mı zor ne.bacaklarim ağrıdı lavanta yağı sürdüm bacaklarıma rahatlatsin diye

Aaa rose hoşgeldinn..

Ben bu Rosebud u nereden tanıyorum 2. Takımdan mi

Malesef dün çok zorlandım. Bol kuruyemis ve tavuk kanat yemek suretiyle bozdum detoksu. 73.1 kilo sabah yani aynı. Farklı olan yağ oranım fırlamış. Karatay a inanmayın geberene kadar kuruyemis yemeyin

Ben de dün 500 atlamıştım. Hadi dedim yatmadan 200 daha zipliyim. İpsiz DAHA mı zor ne.bacaklarim ağrıdı lavanta yağı sürdüm bacaklarıma rahatlatsin diye

Ben bu Rosebud u nereden tanıyorum 2. Takımdan mi
Canim bosver diyeti ve detoksu. Sporuna odaklan ve ana yemegin bol salata olsun . onun yaninda bir kac kasik biseyler tuket. Ben gecen hafta pazartesi 66.1 cikmistim hatirla. Bugun 64.5 bir haftada -1.5 kilo .

Canim bosver diyeti ve detoksu. Sporuna odaklan ve ana yemegin bol salata olsun . onun yaninda bir kac kasik biseyler tuket. Ben gecen hafta pazartesi 66.1 cikmistim hatirla. Bugun 64.5 bir haftada -1.5 kilo .

Teşekkürler haklısın. Detoksa şimdilik hazır olmadığımı fark ettim ben de.
Gecen sefer iyi kilo verince bir daha olur mu diye heveslenmistim.
Evde haslanmis karnabahar,pişmeye haxir ıspanagim falan var bugün onlarla geçecek bol sebze -yoğurt biraz meyve yani:21:
Spor Gene 3000e çıkmaya çalışırım.evde tadilat işleri var usta bekliyorum. Salona da gidemedim. Trambolinde 200 -200 zıplayarak 1300 yaptım hedef bugün 3000 insallah

semra_aa semra_aa nerelerdesin

Teşekkürler haklısın. Detoksa şimdilik hazır olmadığımı fark ettim ben de.
Gecen sefer iyi kilo verince bir daha olur mu diye heveslenmistim.
Evde haslanmis karnabahar,pişmeye haxir ıspanagim falan var bugün onlarla geçecek bol sebze -yoğurt biraz meyve yani:21:
Spor Gene 3000e çıkmaya çalışırım.evde tadilat işleri var usta bekliyorum. Salona da gidemedim. Trambolinde 200 -200 zıplayarak 1300 yaptım hedef bugün 3000 insallah

semra_aa semra_aa nerelerdesin
Iste bu. :rapci:

X