Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Önce kaç kiloydun canım?
Sizinle ip atlamaya baslamadan once tartildigimda 65.900 cikmistim canim. Sonra ip atlayip biraz da yediklerime dikkat edince vermisimdir diye dusunurken pazartesi 66.100 i gordum. Cok moralim bozuldu. Ama dun ip atlamadim bu sabah 65.600 u gordum mutlu oldum

İlahi 200 gram kilo almak mıdır:)

Ben de sandım ki en az 1.2 kilo.

20 dakika koşu bandı
1000 öp
500 trambolin

Diyet cozurtuk bugün,
Ayran aşı diyetin de ilk gün 900 gram azalırdi hep gram oynamadı bu sefer. Ama yağ gitti. 5 gündür cakildim 73.3-73.1
Bu diyet 2 gün yapılabiliyor elinde daha haslanmis buğday varken 2. Gün de yapayım belki kilom değişir dedim.oglen yemek saatim gecikince çok kötü oldum.

İkindi de komşu tabak göndermiş. Öğlen akşam hamur işi yedim tabi öğün yerine. 15 gündür yemiyordum. Aç doyurmak sevaptır, ölmüşlrtinin ruhuna değsin:))))

Metabolizmam şaşırmıştır umuyorum, ayran aşina direnen kilonun ıspanaklı böreğe karşı tavrı ne olacak acaba. ...
Heyecan dorukta. ..
Sabahi çok merak ediyorum.74 kilo olduysam da hiç üzülmem söyliyim

Ayy ilahiii

Diyeti cozurtmussun ama sporunu guzel yapmissin aferin sana. Insaallah dengelemistir vucudun.

Eveeet
Saydım tammmm 7. Gün 73.3-73.1 aralığindayim.
Ayran aşı diyeti yaptım 73.1 çıktım
Ispanaklı börek kek mantı yedim gene aynı ciktim 73.1 (aslında 1 gün daha dayansaydim bugün 72leri görmüş olurdum)

Neyse yiyip kilo almamak da güzel çünkü kisinca kilo vericezzzz!

Bugün sebze ve çorbaya yoneliyorum.

Sporum.25 dk koşu bandı 1000 ip

Masalalh kızlar sizlere bende 13.takımdanim..hep ip atliyordum 200 falan bişey olmuyordu dün 30dk.yürüme bandından so ra 100 defa atladım. Bi önceki günde atlamistim şuan alt bacak baldirlarim fena.zor yuruyorum

Masalalh kızlar sizlere bende 13.takımdanim..hep ip atliyordum 200 falan bişey olmuyordu dün 30dk.yürüme bandından so ra 100 defa atladım. Bi önceki günde atlamistim şuan alt bacak baldirlarim fena.zor yuruyorum
Süpersin canım. 100 er li artırırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…