Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Günaydın kizlaaaarrrr
Bol hoplamali ziplamali yağ yakmalı bir hafta diliyorum hepinize

4 gündür kilom 73.3-73 1 arasında gidip geliyor . Bu hafta sonuna kadar 71 küsür kiloyu görebilmek hedefim. Belki de 69 lar bile olur:dua:

Sabah yulaf kepekli krep kivi 3 çilek yedim

Oglen ve akşam ayran aşı çorbası içecem 2ser kase inşallah. Bir nevi ayran aşı detoksu.

Günaydın kizlaaaarrrr
Bol hoplamali ziplamali yağ yakmalı bir hafta diliyorum hepinize

4 gündür kilom 73.3-73 1 arasında gidip geliyor . Bu hafta sonuna kadar 71 küsür kiloyu görebilmek hedefim. Belki de 69 lar bile olur:dua:

Sabah yulaf kepekli krep kivi 3 çilek yedim

Oglen ve akşam ayran aşı çorbası içecem 2ser kase inşallah. Bir nevi ayran aşı detoksu.
Maşallah.bence de altılı rakamları görürsün bu hafta

Koşu bandında 20 dk eğimli yürüdüm
20 dk.da da 1000 ip atladim ohhh misss.

Şimdi ıhlamurlu rezene li yeşil çay içiyorum.

Düdüklü tencerede nohut ve buğday haşlanıyor birazdan leziz çorbami içip cikicam.

Koşu bandında 20 dk eğimli yürüdüm
20 dk.da da 1000 ip atladim ohhh misss.

Şimdi ıhlamurlu rezene li yeşil çay içiyorum.

Düdüklü tencerede nohut ve buğday haşlanıyor birazdan leziz çorbami içip cikicam.
Haftaya süper başlamışsın canım. Harikasın:KK9:

Kızlar nasıl ip atlıyorsunuz ben durmadan en fazla 50 kere ip atlayabiliyorum.sonra dinleniyorum biraza tekrak 50 atlıyorum burada mesela hedef56 hedef56 Ddemişki 20 dk 1000 ip atladm. arada dinlenerek mi yoksa durmadan mı bana açıklarmısınız.

Kızlar nasıl ip atlıyorsunuz ben durmadan en fazla 50 kere ip atlayabiliyorum.sonra dinleniyorum biraza tekrak 50 atlıyorum burada mesela hedef56 hedef56 Ddemişki 20 dk 1000 ip atladm. arada dinlenerek mi yoksa durmadan mı bana açıklarmısınız.
20 dakika arada yürüyerek bacaklarımı gererek. yoksa imkansız.
1 ip çevirmede takılmadan 50 atladığım oluyor da her zaman değil.
Dizlerimi karnıma çeke çeke arada yürüyorum kas yanmasina iyi geliyor, )

Bugün mesela koşu bandı doluydu. 600 atladim. Koşu bandında indim 400 daha
20 dk kaba hesap. Hizimi biliyorum 10 dk da 500 oluyor bende. 1 dakikada insan 100 atlayabilir işte bu dinlenmelerle süre uzuyor.

Kizlar cok moralim bozuk. Bir haftada 4 gun ortalama 2000 ip atladim biliyosunuz. Yediklerime de dikkat ettim. Sabah bir tartildim 66.1. Kilo almisim verecegime :110::110: sizde de benzer seyler oluyor mu?

Kizlar cok moralim bozuk. Bir haftada 4 gun ortalama 2000 ip atladim biliyosunuz. Yediklerime de dikkat ettim. Sabah bir tartildim 66.1. Kilo almisim verecegime :110::110: sizde de benzer seyler oluyor mu?
Moralini bozma. Demek ki yediklerini tam dengelyemedin.
Ben ilk hafta oruç gibi gezdim de verdim bu kiloyu. Gene de kas kaybetmemişim ip atlamam sayesinde. Kesinlikle kasların şişti o yüzden kilon arttı. Ya da adet dönemi vb olabilir. kilo çok değişmese de ölçüler daralıyor ip atlayarak.

Ben her 100 de az nefesleniyorum. 20 dk yı buluyor benim de 1000 yapmam.

Moralini bozma. Demek ki yediklerini tam dengelyemedin.
Ben ilk hafta oruç gibi gezdim de verdim bu kiloyu. Gene de kas kaybetmemişim ip atlamam sayesinde. Kesinlikle kasların şişti o yüzden kilon arttı. Ya da adet dönemi vb olabilir. kilo çok değişmese de ölçüler daralıyor ip atlayarak.
Ayyy insaallah kaslarim sismistir. Cunku tam ovaluasyon donemindeyim adetime 2 hatfa var. Kilo vermesem yerimde kalsam neyse de boyle aldigimi gorunce cok uzuldum acikcasi. Bugun dinlenme gunum bakalim yarin sabah kac olucam tartida? Bundan sonraki haftada da sadece pazartesileri tartilicam insaallah.

Ayyy insaallah kaslarim sismistir. Cunku tam ovaluasyon donemindeyim adetime 2 hatfa var. Kilo vermesem yerimde kalsam neyse de boyle aldigimi gorunce cok uzuldum acikcasi. Bugun dinlenme gunum bakalim yarin sabah kac olucam tartida? Bundan sonraki haftada da sadece pazartesileri tartilicam insaallah.
Haftasonlari biraz kaçamak yapabilirsin. Bir hafta tatilin öbürünü tutmaz .bence perşembe veya cuma sabahları tartil:KK66:

X