- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
Cok iyi2100 atladim kizlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi2100 atladim kizlar.
250 de ben atladim.
Olsun da Az olsun.bende oda yok.dün parmağım burkuldu.bugün deneyeceğim atlamayı.
Maşallah.bence de altılı rakamları görürsün bu haftaGünaydın kizlaaaarrrr
Bol hoplamali ziplamali yağ yakmalı bir hafta diliyorum hepinize
4 gündür kilom 73.3-73 1 arasında gidip geliyor . Bu hafta sonuna kadar 71 küsür kiloyu görebilmek hedefim. Belki de 69 lar bile olur
Sabah yulaf kepekli krep kivi 3 çilek yedim
Oglen ve akşam ayran aşı çorbası içecem 2ser kase inşallah. Bir nevi ayran aşı detoksu.
Normal canım.günaydın kızlar cuma ve cumartesi spor yapamadım. dün 400 atladım. 10 dk egzersiz yaptım. topuğum ağrıyor normal mi?
Haftaya süper başlamışsın canım. HarikasınKoşu bandında 20 dk eğimli yürüdüm
20 dk.da da 1000 ip atladim ohhh misss.
Şimdi ıhlamurlu rezene li yeşil çay içiyorum.
Düdüklü tencerede nohut ve buğday haşlanıyor birazdan leziz çorbami içip cikicam.
20 dakika arada yürüyerek bacaklarımı gererek. yoksa imkansız.Kızlar nasıl ip atlıyorsunuz ben durmadan en fazla 50 kere ip atlayabiliyorum.sonra dinleniyorum biraza tekrak 50 atlıyorum burada mesela hedef56 Ddemişki 20 dk 1000 ip atladm. arada dinlenerek mi yoksa durmadan mı bana açıklarmısınız.
Moralini bozma. Demek ki yediklerini tam dengelyemedin.Kizlar cok moralim bozuk. Bir haftada 4 gun ortalama 2000 ip atladim biliyosunuz. Yediklerime de dikkat ettim. Sabah bir tartildim 66.1. Kilo almisim verecegime sizde de benzer seyler oluyor mu?
Ben her 100 de az nefesleniyorum. 20 dk yı buluyor benim de 1000 yapmam.Kızlar nasıl ip atlıyorsunuz ben durmadan en fazla 50 kere ip atlayabiliyorum.sonra dinleniyorum biraza tekrak 50 atlıyorum burada mesela hedef56 Ddemişki 20 dk 1000 ip atladm. arada dinlenerek mi yoksa durmadan mı bana açıklarmısınız.
Ayyy insaallah kaslarim sismistir. Cunku tam ovaluasyon donemindeyim adetime 2 hatfa var. Kilo vermesem yerimde kalsam neyse de boyle aldigimi gorunce cok uzuldum acikcasi. Bugun dinlenme gunum bakalim yarin sabah kac olucam tartida? Bundan sonraki haftada da sadece pazartesileri tartilicam insaallah.Moralini bozma. Demek ki yediklerini tam dengelyemedin.
Ben ilk hafta oruç gibi gezdim de verdim bu kiloyu. Gene de kas kaybetmemişim ip atlamam sayesinde. Kesinlikle kasların şişti o yüzden kilon arttı. Ya da adet dönemi vb olabilir. kilo çok değişmese de ölçüler daralıyor ip atlayarak.
Haftasonlari biraz kaçamak yapabilirsin. Bir hafta tatilin öbürünü tutmaz .bence perşembe veya cuma sabahları tartilAyyy insaallah kaslarim sismistir. Cunku tam ovaluasyon donemindeyim adetime 2 hatfa var. Kilo vermesem yerimde kalsam neyse de boyle aldigimi gorunce cok uzuldum acikcasi. Bugun dinlenme gunum bakalim yarin sabah kac olucam tartida? Bundan sonraki haftada da sadece pazartesileri tartilicam insaallah.