- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi sassyassyy
benim ayak numarama da uyuyormuş hem temizdir de o şimdi yabancı da değil sahibi dur Office ben müşteri olayım şu ayakkabıya ahaa haaaaYazsana bende merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ayak numarama da uyuyormuş hem temizdir de o şimdi yabancı da değil sahibi dur Office ben müşteri olayım şu ayakkabıya ahaa haaaaYazsana bende merak ettim
sassy müşteri ol pazarlıkla satın al kız kargolarken senin adını adresini görünce nasıl şaşırır ammaaa .ben de az kötü değilim haaaBen olsam kesinlikle kıza belirtirdim gördüğümü..Kullanmayacaksan neden aldın derdim..Hatta geri bile isterdim
Kız doğru söyle allahımm ne güldümBen avokado seviyorum diye terkedilmiştim o geldi aklıma
İşin tuhaf yanı 3 yıl boyunca elini cebine dahi atmadıKız doğru söyle allahımm ne güldüm
Avokado yiyen kız aman allahım ben bunun masrafına nasıl yetişirim asfagagdf
Kendi avokadomuzu kendimiz alıp yine de yaranamıyoruzİşin tuhaf yanı 3 yıl boyunca elini cebine dahi atmadı
S sassyassyy
ev işlerine yardıma gelen kadının yaptığı işlerden memnunsanız sadece günlük parasını verin, yemek parası vermeyin, iyi niyeti suistimal ediyor ve yaşınızın küçüklüğünden faydalanıyor, anlamaz yaşı küçük cahil nasılsa alabildiğimi alayım diyordur.
Diğer konuysa valla gerçek ihtiyaç sahipleri müstesna kimseye birşey vermiyorum, bunun adı cimrilik veya hakir görüp bencillik yapmak değil, böyle şeylerden bahsetmekten hoşlanmam, utanırım da o yüzden üstü kapalı geçeyim, ne zaman birine üzülsem saflığımın kurbanı oldum.
Kullanmadığınız kıyafetleri araştırarak ihtiyacı olan birine verme imkanınız yoksa 2. el giyimleri alan dernekler var, onu da yapma imkanı bulamazsanız kendiniz koyup satın sitelere, bize has bir duygu bu aman durumun iyiyse satma ayıplarlar duygusu, herkes satıyor, siz niye satmayasınız, sattıklarınızdan gelen paraya ihtiyacınız yoksa gider lösev, eğitim gönülleri gibi yerlere bağış yaparsınız.
benim ayak numarama da uyuyormuş hem temizdir de o şimdi yabancı da değil sahibi dur Office ben müşteri olayım şu ayakkabıya ahaa haaaa
35 giyenler tehlikeli olur demişti bana bir kadın kk da baya varmışızbenim ayak numarama da uyuyormuş hem temizdir de o şimdi yabancı da değil sahibi dur Office ben müşteri olayım şu ayakkabıya ahaa haaaa
Maalesef maddi gerekçelerle hayatımıza dahil olan bazı insanlar suistimal ediyor, yaşınız da küçük olunca kandırması, parasını almak daha kolay gözüyle bakıyorlar, herkes işini hakkıyla, dürüstçe, alın terinin karşılığını alarak yapmalı, hak ettiğinin üzerini almaya kalkması, kurnazlık yapması onu iyi bir yardımcı olmaktan çıkarıyor, madem son haftanız gidene kadar yalnızca günlük parasını verin ama bir dahaki gelişinize başka birine bakın, bu işi profesyonel yapan şirketlere de bakarsınız, en azından karşınızda kurumsal bir şirket olur, bir resmiyeti olur, iyi niyetli olunsa 170 değil 300 500 verilir ama insanı saf yerine koyup akıllı olduklarını düşünüp hak etmediklerini almaları kızdırıyor.valla 15 sayfada anlatmak istediklerim tam olarak bunlardı. kadına verdiğim paradan gocunmuyorum beni saf görmesine bozuluyorum ben. gidip ona bir şey söyleyecek değilim onunla tartışıp üzmek en son isteyeceğim şey zaten şurda bir hafta sonra da gidiyorum.
maalesef satma konusunda babam çok katı, sürekli "bu kadar efor sarf edecek kadar paraya ihtiyacın mı var" tarzı konuşup vazgeçiriyor beni. o yüzden satamam ama burdaki önerilerin hepsini bir köşeye yazdım. nerdeyse 3 ayda bir iki bavul dolusu şey atıyorum evden.
O sushiler de boğazına dizilsin ayrıca ben en son ne zaman sushi yemeye gittiğimi bile hatırlamıyorum YAZIKLAR OLSUN yazıklar olsunİyi düşünelim iyi olsun. Belki de paraya ihtiyacı çok vardır ve utanmıştır. Ama sanmıyorum insanlar maddi konularda gerçekten çok şark kurnazlığı yapıyor ve ses etmezsen buna devam ediyorlar. Şu an okuldan bi arkadaşımın iki aydır herrr allahın günü “para çekmediği” için 400 lira borcu var üstelik ben hint fakiri falanım Ben makarna yiyorum ama o o kadar borç harç içinde bana sevgilisiyle yıldönümünde sushi yemeye gittiğini anlatıyor getir diyorum paramı getirmiyo da sinirlerim bozuldu
İçimi döktüm gidiyorum
Yazsana bende merak ettim
Sen de bana yaz hacı :) kulaktan kulağa gibü...
Marka didiler geldik
spor ayakkabı botta 36 giyiyorum ben amaaa aha haaaa.topuklu yada iş ayakkabısı tarzında 3535 giyenler tehlikeli olur demişti bana bir kadın kk da baya varmışız