Yalnız bu r yapmak değil de neyse. Çizme özel tasarım ve sınırlı sayıda üretilen bir ürünse bunu açıklayabilirdiniz,ben buna istinaden yorumumu yaptım. Anlamak istediğiniz gibi anlayın siz.
Başında her babası olmayan insan fakir olmak zorunda mı? Herkesin bir dibe çöktüğü zaman (ama maddi ama manevi) vardır,bizimde vardı. Fakat annemin çalışmasıyla durumumuzu düzelttik,gelirimiz gayet iyi. Babam yanımda olmasa da her ay kardeşime ayrı arada sırada bana ayrı para yatırıyor. Kendisi makine mühendisi ve bir fabrikada yer sahibi. Yani uzun lafın kısası babamız yanımızda değil yada bizi bırakıp gitti diye fakir değiliz,durumumuz türkiye şartlarına göre gayet iyi. Normal şartlarda annemle İstanbul'un anadolu yakasında yaşıyorum evet hatta bilirsiniz belki sabahları Anadolu'dan Avrupa yakasına geçmek tam bir cinnet sebebi. Bu yüzden okulum kendi evimize uzak olduğu için haftanın 4-5 günü başka bir evde kalıyorum. Hafta sonları ve tatil zamanları genelde annemin yanında kalıyorum. Buradan da anlamışsınızdır ki çelişkiye düştüğünüz her konunun bir açıklaması ve mantıklı sebebi var,keşke laf veriştirmek yerine sorsaydınız. Bulunduğum kaba göre şekil almıyorum,sadece siz anlamak istediğiniz gibi anlamaya çalıştığınız için beni yanlış anladınız. Gözardı ettim zaten,iyi forumlar dilerim.