kızlar merhaba evime nihayet geldim çok sağolun valla sizin gibi arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum.Şebnmin beni ziyareti çok ama çok sevindirdi (eşim diyoki deki benide çok sevindiridselamı var) süpriz oldu bize kafa narkozlu haldeyken nasıldım bilemiyorum suaycım senle pelinin burdan sorması bile güzel ameliyat günü ve sonraki gün çok kötüydüm nefes alamıyodum bu gün tamponlar çıktı nefes alıyom ama kızlar çok hapşırıyom burnum akıyo sanırım grrip oldum yüzüm mosmor oldu ve şişti ama ağrılarım azaldı haftaya cuma günü konttrole gidicem Allahım kendimi çok merak ediyom hehhee sankim üst dudağım kalkık gibi silikonlu duruyo burun ucu şimdi kalkık görünüyo ama çok şiş olduğu için daha şeklini şemalini anlayamadım yüzüm çok kötü olduğu için resim atmak istemedim:S biraz morluklar gitsin resim atıcam hala inanamıyorum ameliyat olduğuma gerçekten doktorumuz kendinden emin çok iyi biri inşallah benim sonuçta güzel olucak inanıyorum heycanla geri kalan bantların açılmasını bekliyorum
selam kızlar valla burnum hala akıyo üst kısmıda fena kaşınıyo alçılar gevşedi düştü düşecek gibi en çok zoruma giden ağzı açık vaziyette uyumak aynen pelin ağzım hep iğrenç şekilde kuruyor yüzümü yıkayacağım günü iple çekiyorum burnumu temizleyemiyorum hala afedersiniz sarı ve kanlı akıyo:S kızlar burnumun ucu kalkık gibiydi alçı gevşedikçe burnum aşağıya iniyor bir fak göremiyom hala şiş ve mor yanaklar elimden ayna düşmüyo hep bakıyom burnuma kavis istemiştim az da olsa acaba kavis verildimi merak ediyom geniş olan üst yan taraflarıda merak ediyomburun ucundaki eğrilik yok belli:) meraktan ölüyom valla alçılar çıksada göresem ne değişiklik var diyebu arada alçılar çıktıktan sonra kızlar ne gibi işlemler bizi bekliyor yine bant felan takacakmıyız pelin yastık fikri süperdi ama ben şimdi yanağımın altına sarıldığım batanyeyi koyuyorum yüzüme örtü örtüyom ağzım çok kuruduğu için daha nemli alıyorum nefesi sende bi dene daha az kuruyo inşallah canım atlatıcaz Allahtan sizler varsınız youmlarınızı okuyunca rahatlıyorum :))))
:))))))) yüzümdeki şişlik indi dediğiniz gibi alçı heral oyüzden düşecek gibi oldu morluklar hafifledi gözlerimin altında kaldı az bir şeyde göz kapağımda burun akıntısı devaminşallah netice güzel olucak insanın elinde değil meraktan kuduruyorum hehehe küçük aynam hep elimde burun ucuma bakıyom ilk ucu bayağı kalkık gibiydi ya şişlerin inmesinden yada alçının aşırı gevşemesinden ucu indi .Canım zaten güzeldin sen daha güzel oldun burun acayip hava katmış ciks olmuşssun artık rahat rahat fotolar çekeriz .Biliyonmu ne oldu rüyamda altın bilezik burnuma yapışmıştı bileziği burnumdan çekmeye çalışıyordum bi uyandımki elim alçının üzerinde alçıyı çekiştiriyorum çok güldüm rüyalarımız bile burunla ilgili ..şunu unutma hakketende harika olmuşssun fıstık:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?