Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

çok sevindim . güle güle kullan. inş. yüzyüze de tanışırız.
hayırlısıyla ameliyatında güzel geçer inş.

çok sewindim canım bende çarşamba olmustum gün saymaya başla bakalım.ben saat 2 -2;30gibi falan gittim ondan görememişindir.ya ben senin fotolarını göremiyorum neden..hadi hayırlısıyla sende olda kurtul insallah..

pardon ama derdin ne seninn???

boş wer aklı sıra uğraşıyo bizimle takma ya
ewli barklı ama (saffetimin) demeyi biliyor...
nerden onun oluyor sa anlamadım :)))
kaç defa yaptıgı ameliyatlara girdin ,kaç tane saffet beyin yaptıgı burunu gördün acaba , güzel yaptıgından bu kadr emin konusuyorsun herkezin bir kusuru vardır ...bunuda unutmayın kendini beğenmiş ''DİKKOP'' ...
burası ağız dalaşı yeri değil insanları bilgilendirme yeri ama siz kendi kendinize bir havalar falan fazla hawalan ma tamammı DİKKOP...

ZIYADE senin icin dua edecegim ama hic korkma Saffet Beye guven.Simdiden dusunmeye baslayabilirsin fistik gibi bir burnun olacak. Allah yardimcin olsun arkadasim. Darisi ameliyat olmak isteyenlerin basina.

arkadaşlar hepinizden özür dilerim böle bir rahatsızlık verdigim için. dikkop ve koning79 isimli kullanıcılar beni facebookta da rahatsız etmeye başladılar.sinir bozucu kelimeler kullandılar.sinirlerime hakim olamadım. tekrar kusura bakmayın.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ..Suaycım inşallah canım görüşürüzçok isterim :) Dikkop arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim fakat anlayamadığım pelin ve şebnem arkaşımızla aranızdaki problem nedir? Aniden neden sataştınız?

evet yaaa bende takip ediyorum anlayamadım problem ne acaba.

ziyadenin ziyaretine gittim bugünn gayet iyi durmu, gerçi şikayettci biraz ama 1 hafta sonra hiç şiakyeti kalmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…