Bu arada suay arkadaşım çok sağolll canım benim yardımların için:) senin dediğin ayakabıcıya gittim 225 tl olan çizmede fazla indirim yapmadılar başta sonra ablanın ismini söyleyince çizmeyi 140 aldık:)tefale gittik ordan bosh marka elektirik süpürgesi aldık fiyat sabitti işlem bittikten sonra ayrılırken aklıma geldi ablanın bizi gönderdiğini söyledim teşekkür etti ablana birde ayakkabıcı dediki ;mustafa ilgilendi ,dersiniz ablana söyle canım:) malesef setremse gidemedim estetik çizme süpürge peh bayağı açıldık para limitimi heralde 6 ay kullanamıycam eşime karşıher şey ama her şey için çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah bir gün yüzyüze görüşmek dileğiyle öpüyorum:)))))):not:Ablaya çok ama çok teşekkürlerimi söylermisin?
Selam kızlar ameliyat tarihim belli oldu önümüzdeki çarşamba oluyorummmBen nefes alamıyordum sünizitimin tek olduğunu sanıyodum ama malesef burnumda et büyümesi olmuş saffet bey burnumdaki bozukluğu hemen fark etti ucunu sivriltecekmiş birde yanları üstten daraltacak.Sadece burnumun ön tarafına ellemiycekmiş sizlerden bahsettim sizlerin vasıtasıyla kendisini keşfettiğimi söyledim güldü ve dedimki gidersem bende sizden bahsedicem arkadaşlar yaptığınız burunlardan çok memnun. Pelin ben saat 11 de gittim saffet beye ameliyattaydı seni görmek istedim etrafıma baktım sonra saat 3 te olan randevum 1 buçuğa alındı tekrar gittim yine senle rastlaşamadık pelin birde doktora dedimki resminiz site arkadaşlarla çekmişssiniz yine güldü :)))kızlar ben kavis dedim saffet beye ama üste karışmam düzgün dedi benim resime bir daha bakın ne olur kavis gidermi yüzüme sora domuz burunlu olmayım fikirlerinizi bekliyorumm
pardon ama derdin ne seninn???
ziyadenin ziyaretine gittim bugünn gayet iyi durmu, gerçi şikayettci biraz ama 1 hafta sonra hiç şiakyeti kalmazz
ayy iyi bari merak etmiştim.sağol haber verdiğin için.
suay naptın canım gidebildin mi?[/QUOTE
gidemedim yaa çok istedim. neyse ne yaptı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?