Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

aklım hep sizdeydi bir an önce gidim arkadaşlar merak ediyor diyordum sizin içinde kayseride kalmadım her şeyin için sağolun her şey sizin sayenizde:)) yaşasın saffet örs saffet hocam ellerine sağlık ..dahada güzel olcak inşallah Allah bir mani vermesse şişler inerse ooo saffet hocaya her gün burdan şükranlarımı sunucam..Bende çok pinpirikliyim ehehe inşallah dahada güzel olur sorun çıkmaz da hepimiz sağlıkla sıhatle keyifle kullanalım:)))))))))))

süper olmuş canım iyi günlerde kullan :) alçıyı çıkarırken acı çektin mi? çok merak ediyorum dokundugunda falan agrın oldumu
fotonun altına yorum yapamadım burdan idare et artık

sağol canım benim sayenizde :)))pelin alçım burnun üstündeki bantlı olan kısım zaten çok gevşemişti hatta saffet bey burnuna baktınmı diye sordu oderece yani kendiliğinden çıktı alçı dikiş alınınca canım az yandı ağrım yanlarda az ama burun ucuyla kaşın başladığı yere dokunamıyom senin alçı çıkarken acıdımı yoksa :S

benim alçım çıkarken ağladım o derece acıdı dikiş alınırken acım olmadı hatta fotograflarımda alçı çıkarken var göz yasım gözüküyor :) alcının altına demir sokarark çıkarttı oda bastırıncaa bi orda agrım oldu birde dokundugunda çok acı çektim seni korkutmamak için önceden paylasmadım bu durumumu :) dikişlerin erken mi alındı senin ziyade benim alçı çıktıktan sonra 3.gün alındı bantta çıkartıldı

Canım yaa çok üzüldüm gerçekten Benim alçı kendiliğinden evde açıldı bantlar gevşedi hatta saffet bey baktınmı burnuna açılmış bu alçı dedi yok gerçektende bakmamıştım korktum ama dikiş alınırken benim gözümden yaş geldi acıdı benim alçı ve dikiş 10 cu günde alındı ikisi <ynı gün oldu..bant felan yapıştırılmadı sebebini bilmiyorum sana mesaj attım canım cevabını bekliyorum çok öptüm

iyiyim ben benimde azıcık acı var benimde elimle dokununca o zamanla geçiyor merak etme şişlik falan kalmadı bende sanırım alçının çıktıgı gün ki gibi duruyor .sende alışırsın zamanla .hala özel mesaj atamıyorum ya burdan yaza yaza 41 olmuş 50 olmasını bekliyorum :)

senin ki neden aynı gün çıktı dikiş acaba merak ettim benim 3günde öyle durdu neyse tamamen kurtulmusun git gel yapmamıs oldun.sonra kontrole gel dedimi

Evet 2 ay sora gel dedi burun ucum değişti alçı açıldığında ilk üç gün küçüktü şimdi yine geniş duruyo anlamadım :S

pelin senin 7. gün alçın 10. gün dikişin cıktı.ziyadenin 10. gün ikisini birden cıkardı baska sehirde oldugu için gel git olmasın die anladın mı cicim :))

hmm şimdi anladım farkında degilim :) ziyade başka şehirden mi geldi o kadar burdan konusuyoruz da haberim yok yaaa

evet pelin yozgatta olduğum için git gel olmasın diye ikisini birden 10 cu gün çıkarttı:))))))

merhaba hangi hastanede oldunuz ameliyatı acaba?doktor beye mail attım güneş ve acıbademde yapıyorum demiş siz hangisinde oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…