Pelincim şiş haliyle bile maşallah güzel duruyor şişler inince daha da güzel olucak inşallah şebnemin burnunu ve suayın burnunuda beğendim burunlarınız çok doğal duruyor sağlıkla kullanın darısı başıma:))
arkadaslar hepiniz kayseride mi oturuyorsunuz? mBen istanbuldanım.Saffet örs bey sehir dışındaki hastalarla nasıl ilgileniyor.
Rolle benimde bilgim yok henüz tanışmadım inşallah bu cumartesi tanışma fırsatım olucak ayrıca yozgattayım ben:)
Pelincim şiş haliyle bile maşallah güzel duruyor şişler inince daha da güzel olucak inşallah şebnemin burnunu ve suayın burnunuda beğendim burunlarınız çok doğal duruyor sağlıkla kullanın darısı başıma:))
Teşekkür ederim kızlar inanın çok heycanlıyım daha şimdilik bir görüşme olucak kimbilir ameliyat tarihinde ne kadar heycanlanıcam pelin belki orda görüşebiliriz benim randevumda yarın :) inşallah suaycım gelişmeleri yazarım size :)))))))))
Sana katiliyorum Dikkop. Saffetimin yani Saffetimizin butun ameliyatlari cok basarili. Saffetcigimin elleri konusuyor...Saffetcigim sen degil Turkiynin Dunyanin en iyi doktorusun. Sen butun iyi sozlerede layiksin Saffetcigim...:)))))
Ziyade Saffet Beye guven. O isini cok iyi biliyor. Saffet Beye birdaha gittiginde soylermisin lutfen 'yanindakilere ragmen resimde cok hos ciktigini'.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?