aleyküm selam şebnemcim söylerim ismini şebnem olarakmı söyliyceminşallah canım ya burnum güzel olur bakalım siğarasız ne yapıcam
Pelincim netten araştırıyorum kesinlikle içilmemesi gerekiyo özellikle ameliyattan 10 gün önce ve çabuk iyşleşmek içinde içilmemesi gerekiyor sen ameliyattan 10 önceden mi bıraktın kızlar birde randevum cumartes iameliyat tarihi çok ileri bir tarihte olurmu acaba. Pelincim ağzına şeker felan al sakız iyi gelirmi bilmembende tiryakiyim inan ne yapacağımı bilmiyorum inşallah canım burnun çok güzel olmuştur emeğin boşa çıkmasın :))
Ah şebnem inanki haklısın keşke bırakabilsek bu bir fırsat ama gelde görki yıllar süren bir alışkanlık iki kez bırakmayı denedim olmadı Allah hasta olmadan bizlere bırakmayı nasip etsin bu arada saffet beye selamını söyliycem canım)
Pelincim netten araştırıyorum kesinlikle içilmemesi gerekiyo özellikle ameliyattan 10 gün önce ve çabuk iyşleşmek içinde içilmemesi gerekiyor sen ameliyattan 10 önceden mi bıraktın kızlar birde randevum cumartes iameliyat tarihi çok ileri bir tarihte olurmu acaba. Pelincim ağzına şeker felan al sakız iyi gelirmi bilmembende tiryakiyim inan ne yapacağımı bilmiyorum inşallah canım burnun çok güzel olmuştur emeğin boşa çıkmasın :))
Ah şebnem inanki haklısın keşke bırakabilsek bu bir fırsat ama gelde görki yıllar süren bir alışkanlık iki kez bırakmayı denedim olmadı Allah hasta olmadan bizlere bırakmayı nasip etsin bu arada saffet beye selamını söyliycem canım)
Kızlar bu arada randevum yaklaştıkça heycanlanıyorum inşallah adet dönemime denk gelmez ve inşallah isteğim burna kavuşurum.. Pelincim inşallah güzel bir burunla dönersin çok merak ediyorum burnuşunu sizde saffet beye diyinki size yeni bi hasta gönderiyoruz bizim yorumlarımızdan yola çıkarak sizde ameliyat olmayı karar verdii:)) pelin biraz daha sık kendini içmemeye çalış canım
Canım inşallah istediğin gibi burnun olmuştur sadece iki resim gördüm ordanda belli değil çok geçmiş olsun canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?