• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

canım bende daha önce 2 defa ameliyat geçirdim fakat birisi estetikçi değildi diğeride rahat nefes almam için kbb ciydi.. ve dolaysıyla burnumla çok oynan kötü duruo.. sol yan tarafımdakı kemık çok belirgin ve dogru düzgün güneş gözlüğü takamıorum egrı duruo.. bu yüzden ben inandıgım doktora tekrar yaptıfmak istiyorum.. evvelki doktorları arastırmamıstk vede küçüktüm.. şimdi araştırıp güzel bi görüntüye sahip olmak istiyorum.. :43:

canımm aynı kaderi paylaşıyoruz benimde öylee ilkini kbb ci yaptıı 2.ciyide saffet örs iştee .çok şükür ben şimdi rahat nefes alıyorum tek artısı o olduu. bnmde küçük yaşta gerçekleşti yeterince araştıramadım:43::43::43:

haklısın tuğçecim.. ama istanbulda yaptıranlara bile bakıorum çoğu estetik die bagırıo ve hoşuma gitmio.. ahmet hoca ondan bundan konusmaya gerek yok burun çok farklıdır dedı biz senin burnunda neler yapabilirz die düşünelim dedi. ayrıca yılların vermiş emegıne artık inanmıorum çünkü benim daha öncekı ıkı doktorumda gayet yıllarını vermişlerdi canm.. pkı umut özbebit hakkında ne düşünüorsun? bir yorumda okumustum nasıl istiyorsan getir aynısını falan yaparım diormus..

canım yaa Ahmet hoca o konuda doğru söylemiş canım benim doktorda aynısını dedi burun farklı elde farklı herkes her şekilde yapabilir filan dedi doktorum umut beyi araştırmadım özellikle ama çok kötü yorumda okumadım saffet hakkında çok fazla kötü yorum vardı ben gidip görüştüm vazgeçtim yoksa görüşmeye ikinci kere gitmeyim bu kadar yazı okumasaydım bende saffette ameliyat olacaktım araştır canım benim bütün doktorlarla görüş bence aklında kalmasın sonra keşke deme birde mesela doktor ameliyatı yaptı canım aradan 1 yıl geçti bi sorun var görünüşte filan beğenmedin doktor yaptığı işin arkasında dursun sorunu ücret almadan düzeltsin bunu kesin sor canım :)

silver bencede saffet beyle görüşür.inş. sonuç çok güzel olacak eminim.benim albümde yeni resimlerim var bakabilrisin.
ameliyat fiyatları 1700-2000 tl arası hastaneye göre değişiyor.

bnm kardeşimin bi arkadaşı da saffet beye olmuş. memnunmuş cnm. 2500 tl almış sanırım. biz de kardeşimle olucaz inşallah bakalım doktora bi karar verebilirsek... ben bir şey sormak istiyorum. yazın ya da kışın olmanın bi farkı var mı sence?

Tanemm38 özel msj atma hakkım msj sayım 50 olmadığı için yokmuş bu yüzden özelden yazamıyorum:( henüz ameliyat olmadım. Yazın olucam inşallah. Sen oldun mu ameliyat ya da doktora karar verdin mi??

Back