Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

Kızlar ara ara benim burnum sızlıyo sizinde öyle oldumu ?Birde burun akıntım hala var ama ilk günler gibi değil çok az hala mor göz altım yuhhh!! Nasıl bi cildim var anlamadım geç iyleşen türdenim burnum bir gün güzel öteki gün şiş japon balığına döndüm hehehe memlekete gidene kadar bir şey kalmasa bari kimse anlasın istemiyom :)))))))))))

ben çabuk atlattım morlukları şişlikleri 12.güne bişey kalmamıstı .sızlama olur o kadar işlemlerden gectik o kadar da olur .kuzi bende şişlik kalmadı bende sana öyle geliyor

kızlar benim burun kanadımın biri havada ahahah şişten ama şişlik sadece brun ucumda var birde sürekli aksırıp duruyom günde rahat 20 kez aksırıyom sizinde öyle oldumu bu arada gözümün altında hala morluk var çok az ama geçsede süslensem azcık:)))))))))

ewet canım benimde hapşurmam vardı sürekli oluyordu ard ardına alerji kapmı gibi şimdide arada oluyor .akıntın falan geçti mi nasıl durumun..

pelincim şişlikler iniyo burun ortaya çıkmaya başladı güzel olmuş saffet beyin ellerine sağlık valla şebnem doğru diyo gittikçe inicek şiler dahada güzel olucak aksırık devam ediyo akıntı da drdu şükür iyim canım senin burnuş ne alemde

dün saffet beye gittim kontrole baya bi bastırdı burnuma acı valla :) ama daha şişlik var biraz dedi 5 ay sonra tekrar gidecem yavas yavas önden bakınca değiştiğini anlıyorum burnumda gamzem bile olmuş :) fazla kıkırdagımı alınca çukurlaşmış ama tam hızmalık yer olmus :)))
sen ne durumdasın ziyade şişlikler daha wardır kesin sendede dün saffet beye kontrole gidince istediginiz kadar fotografımı çekebilirsiniz dedim :) oda güldü artık güwenim geldi ya bunca sene önden çekiliyordum bundan sonrada yandan çekileceğim :)) insanın kendini artık güzel bulması süpermiş ya aaa
olmak isteyen arkadaslar warsa saffet bey 1 numara söylemedi demeyin...

Canım bende 2 hafta önce gittim burnumda koku vardı meğer burnumdaki etleri yakmış ondan kokuyomuş bayram tatiline teyzemlere gittim kimse anlamadı estetik yaptırdığımı daha önce söylediğim halde saffet bey bana daha epey şiş olduğunu söyledi 1 yıla kadar anca bu burun oturur dedi bazen çok güzel oluyo burnum bazende balon gibi şiş burnumun sağ kanadı hala havada oyüzeden yamuk görünüyor birde burnumun sağ üst köşesi göz hizamda mercimek kadar bir yuvarlak var elimle dokununca hissediyorum ne olduğunu bilmiyorum önümüzdeki ay gidince söyliycem .Gerçekten çok doğal yapmış burnumu öyleki kimse anlamıyor ellerine sağlık doktorumuzun.Bu arada bende bizimkilerle bol bol resim çektim dediğin gibi insanın kendine güveni olunca resim çekmekten kaçmıyor valla hep kaçıyodum resim çekinirken bir burun bir insanı bu kadarmı değiştiirir yaa Tek pişmanlığım keşke azcık daha kavis olsaymış çünkü burn ucunu kaldırmıştı sanki inmiş gibi belkide bana öyle geliyor bilemiyorum.Yinede burnumdan memnunum dediğin gibi saffet örs 1 numara :)))

slm canım burnunun ucuna kıkırdak koymuş mu bunu sende fark edersin bi sertlik war mı .burnunda ki etler nasıl yanmış ya anlamadım bi sorun warmıy mış ..

canım kıkırdak koyup koymadığını bilmiyorum.Ama burun ucu sert.Burnumda benim et vardı canım etleri yakmış okadar iğrenç kokuyoki anlatamam şu kokudan bi kurtulsam Onun dışında iyi kimse fark etmiyo burnumu sadece sağ taraf burun kanadım havada ve deliği büyük gibi o yüzden burnum yine yamuk görünüyor sanırım şiş olduğu için böyle her sabah bi umutla kalkıyom inşallah düzelmiştir diye şükür rahat nefes alıyorum makyaj yapınca çok güzel oluyo yeni halim beni 5 yaş gençleştirdi hahaha bide şu sağ kanat bi inse içim rahat edicek sende durumlar nasıl canım

ben de iyiyim çok şükür çok güzel oldum :) şişlik kalmadı sanırım ama dokununca hafif acısı war dokunmazsan sorun yok . senin son durum nasıl oldu uzun zaman oldu görüşmeyeli...

bu konuda çok tereddütlerim vardı ama yorumlarınızı okuyunca kesinlikle yaptırmaya kesin karar verdiğimde o kişi saffet bey olucak.ama şöyle bir sorunum var.bebeğim 6 aylık.kucağımdayken kendini sık sık geri atıyo.ya burnuma çarparsa(

bnde saffet beye estetik oldum ve özel erciyes hastanesinde olan bi arkadaşı gördüm burnunu ancak bi burun okadar müthiş olabilir..iyininde iyisi varmış yaniii...

hmm işin zor o zaman senin çocuk almak sakıncalı bi durum kendin bile dokundugunda acısını hissediyorsun .bebeğin büyüsün daha sonra yaptır bence ..

selam kızlar
pelincim durumum iyi şükür dediğin gibi dokunmayana kadar acımıyo birde kaşlarımı mimiklerimle kaldırınca hemen tuhaf bir şey oluyo burnum çok orjinal olmuş kimse estetik yaptırdığımın farkında değil yalnız burun ucum sadece biraz daha şiş burun deliklerim aynı değil şişten diyorum yakında kontrole gidicem:))) Valla kızlar saffet beyden şaşmayın burun öyle estetik gibi değil çok orjinal duruyor

canım gecmıs olsun ,bende burun ameliyatı olmayı duşunüyorum, kayseride doktor arştırıyorum sizin yorumlarınızı okuduktan sonra saffet beyle görüşmeye karar verdim.fotografların varsa bakabilirmiyim.şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…