• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

Bu arada suay arkadaşım çok sağolll canım benim yardımların için:) senin dediğin ayakabıcıya gittim 225 tl olan çizmede fazla indirim yapmadılar başta sonra ablanın ismini söyleyince çizmeyi 140 aldık:)tefale gittik ordan bosh marka elektirik süpürgesi aldık fiyat sabitti işlem bittikten sonra ayrılırken aklıma geldi ablanın bizi gönderdiğini söyledim teşekkür etti ablana birde ayakkabıcı dediki ;mustafa ilgilendi ,dersiniz ablana söyle canım:) malesef setremse gidemedim estetik çizme süpürge peh bayağı açıldık para limitimi heralde 6 ay kullanamıycam eşime karşı:D her şey ama her şey için çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah bir gün yüzyüze görüşmek dileğiyle öpüyorum:)))))):not:Ablaya çok ama çok teşekkürlerimi söylermisin?

çok sevindim . güle güle kullan. inş. yüzyüze de tanışırız.
hayırlısıyla ameliyatında güzel geçer inş.

Selam kızlar ameliyat tarihim belli oldu önümüzdeki çarşamba oluyorummm:D Ben nefes alamıyordum sünizitimin tek olduğunu sanıyodum ama malesef burnumda et büyümesi olmuş saffet bey burnumdaki bozukluğu hemen fark etti ucunu sivriltecekmiş birde yanları üstten daraltacak.Sadece burnumun ön tarafına ellemiycekmiş sizlerden bahsettim sizlerin vasıtasıyla kendisini keşfettiğimi söyledim güldü :D ve dedimki gidersem bende sizden bahsedicem arkadaşlar yaptığınız burunlardan çok memnun. Pelin ben saat 11 de gittim saffet beye ameliyattaydı seni görmek istedim etrafıma baktım sonra saat 3 te olan randevum 1 buçuğa alındı tekrar gittim yine senle rastlaşamadık pelin birde doktora dedimki resminiz site arkadaşlarla çekmişssiniz yine güldü :)))kızlar ben kavis dedim saffet beye ama üste karışmam düzgün dedi benim resime bir daha bakın ne olur kavis gidermi yüzüme sora domuz burunlu olmayım fikirlerinizi bekliyorumm

çok sewindim canım bende çarşamba olmustum gün saymaya başla bakalım.ben saat 2 -2;30gibi falan gittim ondan görememişindir.ya ben senin fotolarını göremiyorum neden..hadi hayırlısıyla sende olda kurtul insallah..

pardon ama derdin ne seninn???

boş wer aklı sıra uğraşıyo bizimle takma ya
ewli barklı ama (saffetimin) demeyi biliyor...
nerden onun oluyor sa anlamadım :)))
kaç defa yaptıgı ameliyatlara girdin ,kaç tane saffet beyin yaptıgı burunu gördün acaba , güzel yaptıgından bu kadr emin konusuyorsun herkezin bir kusuru vardır ...bunuda unutmayın kendini beğenmiş ''DİKKOP'' ...
burası ağız dalaşı yeri değil insanları bilgilendirme yeri ama siz kendi kendinize bir havalar falan fazla hawalan ma tamammı DİKKOP...

ZIYADE senin icin dua edecegim ama hic korkma Saffet Beye guven.Simdiden dusunmeye baslayabilirsin fistik gibi bir burnun olacak. Allah yardimcin olsun arkadasim. Darisi ameliyat olmak isteyenlerin basina.

arkadaşlar hepinizden özür dilerim böle bir rahatsızlık verdigim için. dikkop ve koning79 isimli kullanıcılar beni facebookta da rahatsız etmeye başladılar.sinir bozucu kelimeler kullandılar.sinirlerime hakim olamadım. tekrar kusura bakmayın.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ..Suaycım inşallah canım görüşürüzçok isterim :) Dikkop arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim fakat anlayamadığım pelin ve şebnem arkaşımızla aranızdaki problem nedir? Aniden neden sataştınız?

evet yaaa bende takip ediyorum anlayamadım problem ne acaba.

ziyadenin ziyaretine gittim bugünn gayet iyi durmu, gerçi şikayettci biraz ama 1 hafta sonra hiç şiakyeti kalmazz

Back