Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

Nasıl yasadın kızzz

baya baya gittim kayalıkların arasından denize kara kışta atladım ama denizden çıkmış balık misalliderler ya işte öyle oldum görmelisin nasıl titriyorum beni aldılar ufonun yanına ısıtmaya çalışıyorlar ama en güzeli ne biliyo musun baştan aşağı onlar giydirdiler bi ilgi bi alaka totoşum kalkmıştı

Hahahah deliiiiii
Kim giydirdi kızzz
Nerde buldun o kayalıklarıı

veeeee işteee ben geldimmmm, yeni topik vatana millete tüm asker yarenlerine hayırlı uğurlu olsunnn

Hoşgeldinn canımmm
Ama yeni resimlerr nerde kaldııı

Bende cıkayım bariiii
Biraz kk birazda dersss
Aksamaa gelirim
Güle güle kızlarrr

deliiiiii bende bir anımızı paylaşıyım bariii

bakınn şimdi biz büyük adaya pikniğe gittikk askerimlennn baş başaaa ay çok güzeldi neysee sonra hamak kurdu benim aşkımm hemde ne hamakk oturdumm sallanıyorumm oda geldi yanıma oturduu nerden oturduuu birdenn yıldızları saymaya başladımm ip kopmuşş biz yerdee ne komiktii kahkaha atıyoruzz delii gibi kafamı bir kaldırdım millet bize bakıyor been bir çığlık rezil olduk diyed tekrar gömm kafayıı kumaa ama bitmedii benim aşkımm sonra tekrar hamağı düzeltti tamam dedi tek sen bin kopmasınn ama sütten agzım yandıı yaa oturmaya korkuyroumm eminsin dimi sağlammm eminim eminim bu sefer çok sağlam falan dedii totomuu koymaya kalmadıı patt tekrar ipp koptuuu hahaha 1 sene olcakk nerdeyse ama halaaa aklıma geldikçe gülmektenn katılıyroumm
kızlar buraya askerlerimiz konuştuğumuz komik şeyleride yazıp paylaşıp gülüp eğlenebiliriz hep damar damar olmaz

deliiiii kızlarrr büşşlee yalnız kalmamaya özen göstermemizz lazımm ikişer ikişerrr gidelim bunun yanınaa mazallahhhh delidir ne yapsa yeridrr hahaha

hahhahh orayaa bi daha gitmeye yüzünüz oldu mu
deliiiii kızlarrr büşşlee yalnız kalmamaya özen göstermemizz lazımm ikişer ikişerrr gidelim bunun yanınaa mazallahhhh delidir ne yapsa yeridrr hahaha

ya ya ağlarım ama ben orda sadece fazla havaya girdim sanki karşılarında demet akalın varmış gibi havaya soktular beni oyuncu yerine koydular altı üstü figürandımmmmm

geldinn yine yaptın yapcanıı bu foumda benim içinn başrolsun bununla avunabilirsinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…