Nasıl yasadın kızzz
baya baya gittim kayalıkların arasından denize kara kışta atladım ama denizden çıkmış balık misalliderler ya işte öyle oldum görmelisin nasıl titriyorum beni aldılar ufonun yanına ısıtmaya çalışıyorlar ama en güzeli ne biliyo musun baştan aşağı onlar giydirdiler bi ilgi bi alaka totoşum kalkmıştı
Dur daha bu bize ne çatlaklıklar anlatıcak kim bilirr
yaa anca haftasonu fln yeni foto ekleyebilirim canım, haftasonundan önce beklemeHoşgeldinn canımmm
Ama yeni resimlerr nerde kaldııı
yaa anca haftasonu fln yeni foto ekleyebilirim canım, haftasonundan önce bekleme
ayyy çok heyecanlıyım walla, hemen dvdleri elime almak istiyorum yaaaTamam canımm haftasonunu beklicemmm
ayyy çok heyecanlıyım walla, hemen dvdleri elime almak istiyorum yaaa
Aminnn canım, inanılmaz güzel heyecanlar wallaAyy ne güzell ya Allahım isteyen herkese nasip etsin
Sanada sonunu getirmeyi nasip eylesinn
güle güleeeeBende cıkayım bariiii
Biraz kk birazda dersss
Aksamaa gelirim
Güle güle kızlarrr
kızlar buraya askerlerimiz konuştuğumuz komik şeyleride yazıp paylaşıp gülüp eğlenebiliriz hep damar damar olmaz
baya baya gittim kayalıkların arasından denize kara kışta atladım ama denizden çıkmış balık misalliderler ya işte öyle oldum görmelisin nasıl titriyorum beni aldılar ufonun yanına ısıtmaya çalışıyorlar ama en güzeli ne biliyo musun baştan aşağı onlar giydirdiler bi ilgi bi alaka totoşum kalkmıştı
hahhahh orayaa bi daha gitmeye yüzünüz oldu mudeliiiiii bende bir anımızı paylaşıyım bariii
bakınn şimdi biz büyük adaya pikniğe gittikk askerimlennn baş başaaaay çok güzeldi neysee sonra hamak kurdu benim aşkımm hemde ne hamakk oturdumm sallanıyorumm oda geldi yanıma oturduu nerden oturduuu birdenn yıldızları saymaya başladımm ip kopmuşş biz yerdee ne komiktii kahkaha atıyoruzz delii gibi kafamı bir kaldırdım millet bize bakıyor been bir çığlık rezil olduk diyed tekrar gömm kafayıı kumaa ama bitmedii benim aşkımm sonra tekrar hamağı düzeltti tamam dedi tek sen bin kopmasınn ama sütten agzım yandıı yaa oturmaya korkuyroumm eminsin dimi sağlammm eminim eminim bu sefer çok sağlam falan dedii totomuu koymaya kalmadıı patt tekrar ipp koptuuu hahaha 1 sene olcakk nerdeyse ama halaaa aklıma geldikçe gülmektenn katılıyroumm
deliiiiikızlarrr büşşlee yalnız kalmamaya özen göstermemizz lazımm ikişer ikişerrr gidelim bunun yanınaa mazallahhhh delidir ne yapsa yeridrr hahaha
hahhahh orayaa bi daha gitmeye yüzünüz oldu mu
ya ya ağlarım amaben orda sadece fazla havaya girdim sanki karşılarında demet akalın varmış gibi havaya soktular beni oyuncu yerine koydular altı üstü figürandımmmmm