Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

KIZLARRRRRR GEYİK TOPİĞİNE TAŞINDIKKKKKKK HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNNNNn

ÜMRANNNNNNNNNNNNNNNN Torunlara göstercek başka bi topiğimiz daha olduuuuu çoçuklarıda geçtimmmm direk torunlara anlatıcaz

bizim torunlar yaşadı kuzum :))))

hatta biz geçen ümran ve kübrayla karar aldık bu topiklerin başında kimse girip bişey yapmasın diye
7-9
9-11
11-1
1-3
3-5 Nöbet tutucaz bende devriyeye çıkıcam kim tutmuş kim tutmamış arşiv yapıcam

hahaha deliii yaa aynen öyle kızlarr boş bırakmak yok topiğimizi ona göreee

hahahahahha deli kız yaaaa
bi kahkaha attım ofiste yalnızım şu an ma koridorda yankılandı kahkaham :)))))))))))

hahaha deliii yaa aynen öyle kızlarr boş bırakmak yok topiğimizi ona göreee

mazallah torun tombalaklara ne göstericez sonrasında bak bizim b itopiğimiz vardı hep beraber size anı olsun die bunları yaptık kzıım bunlar yeni nesil hatıra eski nesil artık resim fotoğraf bakmıyor nette ne varsa o çok hızlı gelişiyorlar biz yaşlandık

TOPİĞİ BIRAKMAK YOK

yaaaa kızımmm torun tombalakk bunları okusaaa var yaa bütün karizma gider heee

Yeni bir topicccc
Ben yokkenn neler olmuş buralardaaa
Hayırlııı ugurluu olsunnnnnnnn

hahaha sananee kardeşim deseydin bir tarafın açık kalmış ona gülüyorumm hahaha
he sonra bana bi yzı Syn. Büşra hanm bugün itibariyle işinize son verilmiştir. Tahrik kokan kelime sözlerinizden
yaaaa kızımmm torun tombalakk bunları okusaaa var yaa bütün karizma gider heee
gençken yaşanmış onlar hiç mi genç olmıycak hiç mi yaşlanmıycak
Yeni bir topicccc
Ben yokkenn neler olmuş buralardaaa
Hayırlııı ugurluu olsunnnnnnnn

Bizim için yptım torun hatırladın mı

Hatırlamazmıyım hiççç ayıpsınn
Çok güzel olmuşşş

kızlar buraya askerlerimiz konuştuğumuz komik şeyleride yazıp paylaşıp gülüp eğlenebiliriz hep damar damar olmaz

Bir dizi filmden 500tl almak için kara kışta intihar sahnesinde denize atlamak hemide yüz üstü kolların titanikteki gibi açık 15 sn o soğuk denizde yüz üstü durmak ki bunu yaşadım

Nasıl yasadın kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…