Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

vayy seninki katlı maddesizz saf yiyosun yani hem bende yedim dedin ve itiraf ettin daaaannnnnnnn yemişsin kızım daha ne irdeliyosun

büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sende

Söz şubatta , Nişan mayıs ayında oldu cnm . Şimdi çeyiz telaşındayız işte herşeyimizi halletmeye çalışıyoruz Haziran'da düğünümüz var inşallah Nazar :)

Darısı senin başına

Sen neler yapıyosun , nasıl gidiyor canım?

Son düzenleme:
Çok sevindim canım az kalmışş ama bana göe bekliyorum askermi zaman geçmiyor artık ömrüm asker beklemekle geçicek tohuma kaçtım artık bunlar yüzünden
bildiğin gibi canım bırakıp gittin ya hala devam ediyorum asker beklemeye ilk sizinle tanıştığım zamanlardada plakalardaydım şimdide Plakara yakınım bu ikinci askerim

Nasıl yani büş anlamadım bişey erkek arkadaşından ayrıldın mı ?

Bu beklediğinle ne zaman tanıştın görüştün de askere gitti hiç bişey anlamadım ben

Nasıl yani büş anlamadım bişey erkek arkadaşından ayrıldın mı ?

Bu beklediğinle ne zaman tanıştın görüştün de askere gitti hiç bişey anlamadım ben

kuzum çok uzun hikaye ama mertle 5 aydır konuşuyoruz izne geldi görüştük falan çocukluk aşkım bu benim çok eskilerden liseye kadar aşıktık birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…