Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

KIZLARRRRRR GEYİK TOPİĞİNE TAŞINDIKKKKKKK HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNNNNn :KK52:

ÜMRANNNNNNNNNNNNNNNN :KK52: Torunlara göstercek başka bi topiğimiz daha olduuuuu çoçuklarıda geçtimmmm direk torunlara anlatıcaz :KK52:

bizim torunlar yaşadı kuzum :))))

hatta biz geçen ümran ve kübrayla karar aldık bu topiklerin başında kimse girip bişey yapmasın diye
7-9
9-11
11-1
1-3
3-5 Nöbet tutucaz :KK9: bende devriyeye çıkıcam kim tutmuş kim tutmamış arşiv yapıcam :KK52: :KK9:

hahaha deliii yaa aynen öyle kızlarr boş bırakmak yok topiğimizi ona göreee :KK76:
hatta biz geçen ümran ve kübrayla karar aldık bu topiklerin başında kimse girip bişey yapmasın diye
7-9
9-11
11-1
1-3
3-5 Nöbet tutucaz :KK9: bende devriyeye çıkıcam kim tutmuş kim tutmamış arvis yapıcam :KK52: :KK9:

7-9
9-11
11-1
1-3
3-5 Nöbet tutucaz :KK9: bende devriyeye çıkıcam kim tutmuş kim tutmamış arşiv yapıcam :KK52: :KK9:

hahahahahha deli kız yaaaa
bi kahkaha attım ofiste yalnızım şu an ma koridorda yankılandı kahkaham :)))))))))))

hahaha deliii yaa aynen öyle kızlarr boş bırakmak yok topiğimizi ona göreee :KK76:

mazallah torun tombalaklara ne göstericez sonrasında bak bizim b itopiğimiz vardı hep beraber size anı olsun die bunları yaptık kzıım bunlar yeni nesil hatıra eski nesil artık resim fotoğraf bakmıyor nette ne varsa o :emir_bebek: çok hızlı gelişiyorlar biz yaşlandık

TOPİĞİ BIRAKMAK YOK :KK20:

yaaaa kızımmm torun tombalakk bunları okusaaa var yaa bütün karizma gider heee :KK70: :KK52:
mazallah torun tombalaklara ne göstericez sonrasında bak bizim b itopiğimiz vardı hep beraber size anı olsun die bunları yaptık kzıım bunlar yeni nesil hatıra eski nesil artık resim fotoğraf bakmıyor nette ne varsa o :emir_bebek: çok hızlı gelişiyorlar biz yaşlandık

TOPİĞİ BIRAKMAK YOK :KK20:

Yeni bir topicccc:KK52::KK52::KK52:
Ben yokkenn neler olmuş buralardaaa
Hayırlııı ugurluu olsunnnnnnnn:KK9::KK9::KK9:

hahaha sananee kardeşim deseydin bir tarafın açık kalmış ona gülüyorumm hahaha :KK52::KK52:
he sonra bana bi yzı Syn. Büşra hanm bugün itibariyle işinize son verilmiştir. Tahrik kokan kelime sözlerinizden :KK52:
yaaaa kızımmm torun tombalakk bunları okusaaa var yaa bütün karizma gider heee :KK70: :KK52:
gençken yaşanmış onlar hiç mi genç olmıycak hiç mi yaşlanmıycak :emir_bebek:
Yeni bir topicccc:KK52::KK52::KK52:
Ben yokkenn neler olmuş buralardaaa
Hayırlııı ugurluu olsunnnnnnnn:KK9::KK9::KK9:

Bizim için yptım torun hatırladın mı :emir_bebek: :KK52:

he sonra bana bi yzı Syn. Büşra hanm bugün itibariyle işinize son verilmiştir. Tahrik kokan kelime sözlerinizden :KK52:

gençken yaşanmış onlar hiç mi genç olmıycak hiç mi yaşlanmıycak :emir_bebek:

Bizim için yptım torun hatırladın mı :emir_bebek: :KK52:

Hatırlamazmıyım hiççç ayıpsınn:KK34::KK34:
Çok güzel olmuşşş:KK9:

kızlar buraya askerlerimiz konuştuğumuz komik şeyleride yazıp paylaşıp gülüp eğlenebiliriz hep damar damar olmaz :KK9:

X