- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
Konu içeriği nedeniyle Geyik sohbeti" başlığına taşınmıştır.
TEşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu içeriği nedeniyle Geyik sohbeti" başlığına taşınmıştır.
bizim torunlar yaşadı kuzum :))))
hatta biz geçen ümran ve kübrayla karar aldık bu topiklerin başında kimse girip bişey yapmasın diye
7-9
9-11
11-1
1-3
3-5 Nöbet tutucaz bende devriyeye çıkıcam kim tutmuş kim tutmamış arvis yapıcam
hatta biz geçen ümran ve kübrayla karar aldık bu topiklerin başında kimse girip bişey yapmasın diye
7-9
9-11
11-1
1-3
3-5 Nöbet tutucaz bende devriyeye çıkıcam kim tutmuş kim tutmamış arşiv yapıcam
hahaha deliii yaa aynen öyle kızlarr boş bırakmak yok topiğimizi ona göreee
hahahahahha deli kız yaaaa
bi kahkaha attım ofiste yalnızım şu an ma koridorda yankılandı kahkaham :)))))))))))
BANADA ofiste durup durup yaptığın iş çok mu komik niye gülüyosun diyenler oluyor.. ee gerisini siz düşünün
mazallah torun tombalaklara ne göstericez sonrasında bak bizim b itopiğimiz vardı hep beraber size anı olsun die bunları yaptık kzıım bunlar yeni nesil hatıra eski nesil artık resim fotoğraf bakmıyor nette ne varsa o çok hızlı gelişiyorlar biz yaşlandık
TOPİĞİ BIRAKMAK YOK
he sonra bana bi yzı Syn. Büşra hanm bugün itibariyle işinize son verilmiştir. Tahrik kokan kelime sözlerinizdenhahaha sananee kardeşim deseydin bir tarafın açık kalmış ona gülüyorumm hahaha
gençken yaşanmış onlar hiç mi genç olmıycak hiç mi yaşlanmıycakyaaaa kızımmm torun tombalakk bunları okusaaa var yaa bütün karizma gider heee
Yeni bir topicccc
Ben yokkenn neler olmuş buralardaaa
Hayırlııı ugurluu olsunnnnnnnn
he sonra bana bi yzı Syn. Büşra hanm bugün itibariyle işinize son verilmiştir. Tahrik kokan kelime sözlerinizden
gençken yaşanmış onlar hiç mi genç olmıycak hiç mi yaşlanmıycak
Bizim için yptım torun hatırladın mı
gençkene yapılması gereken 10 delilik sizi dinliyorum kızlar :44:
İlk delilik sendenn
Seni dinliyorummm
Bir dizi filmden 500tl almak için kara kışta intihar sahnesinde denize atlamak hemide yüz üstü kolların titanikteki gibi açık 15 sn o soğuk denizde yüz üstü durmak ki bunu yaşadım