- 26 Ağustos 2010
- 1.235
- 0
60 - 70 - 80 - 90 :118: ohhhhh yüüüzzzz havada yüzz karada yüzzzz
fena bağımlılık yapıyor çok fena
kızlar çıkmam gerekiyoo akşam yne görüşürüzz
canım konu erkekler olduğu için onları beklediğimiz için onların olduğu bölüme açtım sorun olur mu ki :26:Büüüüüüşşş bu ne hız hayırlı olsun topiğimiz keşke bunu geyik topiğine açsaydın ya
görüşürüz canım akşam hepiniz burda oolun kutlama var büşra3 depükleniyorkızlar çıkmam gerekiyoo akşam yne görüşürüzz
canım benden sonra senin evren en üstte kıymet bil ne isterse onu yapcak karışanı görüşeni yok zman hoppp geçceksenin safagıı kıskanıyorumaskerin gelincee bizi unutma
bu ne hız hatunlar hemen 2sayfayı doldurmuşsunuz bende geldim :)))
yeni topiğimiz hayırlı olsun :))
eline sağlık büşracığım
canım konu erkekler olduğu için onları beklediğimiz için onların olduğu bölüme açtım sorun olur mu ki :26:
görüşürüz canım akşam hepiniz burda oolun kutlama var büşra3 depükleniyor
canım benden sonra senin evren en üstte kıymet bil ne isterse onu yapcak karışanı görüşeni yok zman hoppp geçcek
güle güle kullanalım kızlaar hep gülelimmmmm burda ağlamak sızlamak yok dert belirtip gülelim konuyu dağıtalımmm
Yok bitanem olmaz herhallde olmadı taşırlar
canım benden sonra senin evren en üstte kıymet bil ne isterse onu yapcak karışanı görüşeni yok zman hoppp geçcek:52
çok tazeyimm dahaa :):) sabah konuştuğunuz yaş meselesini okuudum rekor bende galibaa 5 şubat 1993
gördün mü benim tahtta gitti annem naptın sen yaaa
görüşürüz tatlımmmm iyi dersler :79:bizim o yönden sansımız iyi canım karısan pek yok
neyse kızlar ben cıktım ders calısıyım biraaaz iyi sohbetler
tühh yazık oldu sana ama benim gözümde hala küçümensinnnngördün mü benim tahtta gitti annem naptın sen yaaa
Ümran seninkinden bir haber varmı ?
Ümran seninkinden bir haber varmı ?
evet canım sabha 7 gibi konuştuk biraz fırçalaıdm biraz üzüldümm daha belli değilmiş ceza alıp almıcakları ama kötü olmuş yani benimki çok sakindir çünkü o bile ayaklamdıysa düşünün kızlar sinir krizi falan geçirmiş birtanesi
evet canım sabha 7 gibi konuştuk biraz fırçalaıdm biraz üzüldümm daha belli değilmiş ceza alıp almıcakları ama kötü olmuş yani benimki çok sakindir çünkü o bile ayaklamdıysa düşünün kızlar sinir krizi falan geçirmiş birtanesi
eeee bende geldimmmaşallah kızlar bu ne hızz
bende dedim bnde dedimçok geçmiş olsun canım...zaten hemen ceza vermiyorlarmış hele askerlik uzatma falan çok nadir oluyormuş diye biliyorum ben...
neyse buna şükür kuzum allah beterinden korusun