Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

Yaa tabe tabe bende yedim benim gibi fesat değilmiş sen benden daha fesatsın bee :KK9:
Nutellaya bende bayılırm bizde p.tesi ablamla krep yapmıştık üstüne sürüp yidim yidm durdumm akışkandı benmkide akıyordu yane hahaha :KK9: :KK9: :KK52: :KK52:

vayy seninki katlı maddesizz saf yiyosun yani :KK70: :KK60: hem bende yedim dedin ve itiraf ettin daaaannnnnnnn :KK53: yemişsin kızım daha ne irdeliyosun :KK70: :KK60: :KK53::KK52:

büşümmmmmm sende buradasın valla toplanalım kızzz özledim seni neler yaptın hoş gelsin söz nişan evlilik ne var ne yok sende :KK3::KK3::KK3:

Söz şubatta , Nişan mayıs ayında oldu cnm . Şimdi çeyiz telaşındayız işte herşeyimizi halletmeye çalışıyoruz Haziran'da düğünümüz var inşallah Nazar :)

Darısı senin başına :KK16:

Sen neler yapıyosun , nasıl gidiyor canım?

Son düzenleme:
Söz şubatta , Nişan mayıs ayında oldu cnm . Şimdi çeyiz telaşındayız işte herşeyimizi halletmeye çalışıyoruz Haziran'da düğünümüz var inşallah Nazar :)

Darısı senin başına :KK16:

Sen neler yapıyosun , nasıl gidiyor canım?
Çok sevindim canım az kalmışş ama bana göe bekliyorum askermi zaman geçmiyor artık ömrüm asker beklemekle geçicek :KK70: tohuma kaçtım artık bunlar yüzünden :KK52: :KK9:
bildiğin gibi canım bırakıp gittin ya hala devam ediyorum asker beklemeye :KK70: :KK60: ilk sizinle tanıştığım zamanlardada plakalardaydım şimdide Plakara yakınım bu ikinci askerim En Büyük TÜRKİYE :KK52:

Çok sevindim canım az kalmışş ama bana göe bekliyorum askermi zaman geçmiyor artık ömrüm asker beklemekle geçicek :KK70: tohuma kaçtım artık bunlar yüzünden :KK52: :KK9:
bildiğin gibi canım bırakıp gittin ya hala devam ediyorum asker beklemeye :KK70: :KK60: ilk sizinle tanıştığım zamanlardada plakalardaydım şimdide Plakara yakınım bu ikinci askerim En Büyük TÜRKİYE :KK52:

Nasıl yani büş anlamadım bişey erkek arkadaşından ayrıldın mı ?

Bu beklediğinle ne zaman tanıştın görüştün de askere gitti hiç bişey anlamadım ben :KK37:

Nasıl yani büş anlamadım bişey erkek arkadaşından ayrıldın mı ?

Bu beklediğinle ne zaman tanıştın görüştün de askere gitti hiç bişey anlamadım ben :KK37:

kuzum çok uzun hikaye ama mertle 5 aydır konuşuyoruz izne geldi görüştük falan çocukluk aşkım bu benim çok eskilerden liseye kadar aşıktık birbirimize :KK34:

X