Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

bu ne hız hatunlar hemen 2sayfayı doldurmuşsunuz bende geldim :)))
yeni topiğimiz hayırlı olsun :))
eline sağlık büşracığım :KK16:

Büüüüüüşşş bu ne hız hayırlı olsun topiğimiz keşke bunu geyik topiğine açsaydın ya :KK52:
canım konu erkekler olduğu için onları beklediğimiz için onların olduğu bölüme açtım sorun olur mu ki :26:
kızlar çıkmam gerekiyoo akşam yne görüşürüzz:KK3::KK3:
görüşürüz canım akşam hepiniz burda oolun kutlama var büşra3 depükleniyor :KK52:
senin safagıı kıskanıyorum:KK1::KK1: askerin gelincee bizi unutma:KK31:
canım benden sonra senin evren en üstte kıymet bil ne isterse onu yapcak karışanı görüşeni yok zman hoppp geçcek :KK52::KK52:
bu ne hız hatunlar hemen 2sayfayı doldurmuşsunuz bende geldim :)))
yeni topiğimiz hayırlı olsun :))
eline sağlık büşracığım :KK16:

güle güle kullanalım kızlaar hep gülelimmmmm burda ağlamak sızlamak yok dert belirtip gülelim konuyu dağıtalımmm :KK52:

canım konu erkekler olduğu için onları beklediğimiz için onların olduğu bölüme açtım sorun olur mu ki :26:

görüşürüz canım akşam hepiniz burda oolun kutlama var büşra3 depükleniyor :KK52:

canım benden sonra senin evren en üstte kıymet bil ne isterse onu yapcak karışanı görüşeni yok zman hoppp geçcek :KK52::KK52:

güle güle kullanalım kızlaar hep gülelimmmmm burda ağlamak sızlamak yok dert belirtip gülelim konuyu dağıtalımmm :KK52:

Yok bitanem olmaz herhallde olmadı taşırlar :KK52:

ümran kuzum bende seni diğer topicte arıyorum :))))
askerinden haber var mı tatlım????

bizim o yönden sansımız iyi canım karısan pek yok:KK17:
neyse kızlar ben cıktım ders calısıyım biraaaz iyi sohbetler:KK54:
görüşürüz tatlımmmm iyi dersler :79:
gördün mü benim tahtta gitti annem naptın sen yaaa :KK52:
tühh yazık oldu sana ama benim gözümde hala küçümensinnnn :emir_bebek: habi emir bebek ha sen :KK76:
Ümran seninkinden bir haber varmı ?

evet eceme katılıyorum hbr var mı? :KK51:

evet canım sabha 7 gibi konuştuk biraz fırçalaıdm biraz üzüldümm daha belli değilmiş ceza alıp almıcakları ama kötü olmuş yani benimki çok sakindir çünkü o bile ayaklamdıysa düşünün kızlar sinir krizi falan geçirmiş birtanesi
Ümran seninkinden bir haber varmı ?

evet canım sabha 7 gibi konuştuk biraz fırçalaıdm biraz üzüldümm daha belli değilmiş ceza alıp almıcakları ama kötü olmuş yani benimki çok sakindir çünkü o bile ayaklamdıysa düşünün kızlar sinir krizi falan geçirmiş birtanesi

Ee bunca ayın verdiği birikim vardır canım tutamamış demekki kendini inşallah ceza almaz bitanemm :KK19:

çok geçmiş olsun canım...zaten hemen ceza vermiyorlarmış hele askerlik uzatma falan çok nadir oluyormuş diye biliyorum ben...
neyse buna şükür kuzum allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun canım...zaten hemen ceza vermiyorlarmış hele askerlik uzatma falan çok nadir oluyormuş diye biliyorum ben...
neyse buna şükür kuzum allah beterinden korusun
bende dedim bnde dedim

kıyamam ben sana dün telefonda ne dedim almaz bi ceza benim askerim nelr yaptı ne tutanaklar tutuldu hiç bişey olmadı olmadı 1 kaç gün diskoda kalırlar olur biter :44:

X