Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

Sen nasılsın pekii
Ben odunmuşummm bi keresinde öyle demişti banaa

ÜMRAAAANNNN odun kelimesini hatırladın mı bugn aşkım msj attı seni çok seviyorum diye bende dedim çok seviyorum ama sen bu aralar beni çok boşladın dedim bana msj şu
Bitanem benm sen benm herşeyimsin aşkımsın bitanemsin ben ne kadar odun olsamda seni çok seviyormmmm

Hahahah ayy koptummmm
Ne yapıyodunuz bakıyım siz ordaa

hatırlamam mıııı çok üşümüştümmm yakmayı bile düşündüm bir ara :d.d.d iğrenç oldu idare ettt annemmmm

oooy yazık kıııız
niye öyle yapıyorsun çoçuğa

o adamın kzıı senden benden çok geziyodur merak etme o kendine baksın süpermiş
hatırlamam mıııı çok üşümüştümmm yakmayı bile düşündüm bir ara :d.d.d iğrenç oldu idare ettt annemmmm

bu nerdendi canım çıkaramadım :44: anlamadım yani

normal bir şekilde oturuyorduk zaten o şaşırttı bizi bir şey yapsak hadi hak etsek neyse de masumca oturuyoruz fırçayı yedik. Bence de yazık o kızınaa

Çok komikmişş yaaa
Ne adamlar varrr
Kızıda bencede yandıııı Allah kolaylık versinn

Bir gün okuldan geliyorum otobüsteyiz arkadaşlarla filan durmak için bastım butona araba durdu benden önce 2 kişi indi tam ben inicem basamaklardayım araba hareket etmez mi nasıl tepiniyorum olduğum yerde inecem inecem!!! diye arabadaki herkes bana bakıp gülmüştü . Ama bağırmasaydım düşecektim hala arkadaşlarım dalga geçerler anlatıp

Allah korusun kız bende çok korkuyorum ondan birini sıkışırkan görmüştümm hemen çabucak inerimm hiç beklememmm

hahaha aynen tatlımm çekilin yoldan önce ben incemm D: D
çok kötü oluyor ama bir kere hırkam sıkışmıştı bir kere de ben o yüzden çok korkuyorum bağırmam normaldi inicem diye bende hep hızlı inerim benden önce inecekleri sollarım hep o yüzdn

çokkkk güldüm buna yeminle çoookkk harika yaaa
niye kimse konuşmuyor kızlarr ne oldunuz

geldim hayatım geldimmmmm

kızlar ben şimdilik çıkıyorum ama büşrayı depüklemeye gelicem 11de beni bekleyin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…