Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

bi gün işten çıktım arakdaşlarla buluşucaz yağmutr nasıl yağıyor servise bindim arkadaşıma gidicem kapı açık yağmur yağmaya devam ediyor ben girişteki koltuğa oturmamla kalkmam bir oldu meğersem koltuk yağmurdan ıslanmış yolda gidiyorum ama beni görceksiniz hertarafım ıslansında orası altıma yapmış gibi görünmesin diye dua ediyorum ama maalesefki ön kısım komple ıslandı arka toto tarafı kuru toto bölgesi ıslak tabi haliyle dalga geçilmekten kurtulamadım ıslandığımla kaldım şemşiyem olduğu halde hem iş arkdaşlarım hem arakdaşlarım tarafndan rencide edildim

Kızım tüm aksiliklerde seni mi buluyooo

bigün göz doktoruna gittim muayene oldum bişey çıkmadı dedi bide ilaçla bakalım belki allerjik bişey vardır...
damlattı ilacı bekledik..
sonra tekrar baktı evet allerjik dedi damlalar fln verdi ayağa kalktım odadan çıkacaz annem var yanımda
dr dediki damlalar göz merceğini büyütüyor bence annenin koluna gir öyle yürü düşebilirsin
yok dedim ya ben gayet normal görüyorum şu an
adam tamam dedi annem de sen bilirsin dedi
ben önde annem arkada odanın kapısına doğru gidiyoruz
ben kapı daha ilerde sanıyorum meğer dibine gelmiş
annemin duur demesiyle benim kapıya girişim bir oldu ama öyle böyle değil nerdeyse burnumu kırıyordum
o arada kendime gelmeye çalışıyorum nooldu diye sorgulamaktayım
başka bi hasta kapıyı açmaz mı
bu sefer kapıya sırtım dönük
kapı arkamdan çarptığı gibi odanın ortasına doğru kapaklandım
annem artık ay ay demeyi bıraktı gülüyor kadın
rezillikti çok fena :))))

yaaaaa kıyamammmmm sanaa amaaaa gülerimm vallaaa çookk komikkkkkk Allah seni birdaha artistlik yapma gayet iyi görüyorum falan diye

Hahahah artist seniii

hahaha aklıma ne geldi birgün otobüsteyiz kurstan çıktık akşam otobüsteyiz arkadasımla iple bıyık alıyorlar ya ben bilmiytorum bana gösteriyor şimdi söyle tutcan böyle çevircen falan hahaah sonra bne birde elinin üzerindeki tüyleri almaya falan çalıştım deneme yapıyorum kafayı bir kaldırdımm D bize bakıyor çogu kişiiii napıyorlarr diyeee utanmıştımm ama erkekler anlamaıştır ne yapmaya çalıştıgımızı herhaldee

Kızım tüm aksiliklerde seni mi buluyooo

diyorum ya anlatsm neler var neler bak şimdi bigün kardeşimle konuşyoruz bana sevgilisinden bahsediyor dyoki kızı sevmiyorum sevmediğim için sni svyrm yazıyorum diyor ama eda olsa ona seni seviyorummmm yazarım diyo genelde erkekler sevmediği kızlara böyle yapar kısa yazar diyince aklıma benimki geldi msjlarına baktım çaktırmıyorum ama oda kısa yazıyo çünkü kardeşim demez mi mustafa abim nasıl yazıyor göstersene yokki dedim msj at cvp yazsın diyo SENİ SEVİYORUMM diye büyük yazdım belki o gazla uzun yazar diye yok hop msj geldi bnde sni sevyrm aşkım diye kardeşimdeki tek cvp yok yok bu seni sevmiyor belli bende suratı görceksiniz aradım diyorum ki kardeşim böyle böyle dedi ertesi gün bana msj atıyor AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM HEM UZUN HEMDE BÜYÜK YAZILARLA GERÇEKTEN BAK yazmış o gün koştura koştura gittim kardeşime gösterdimmmm havalarda uçuyorum ama

hahahaa yine iyimişş canımm yaa ilk zamanlarr bana sçs yazıyordu ilk anlamamıştım ne diyor bu diyee megersem seni çok seviyroum diyormuş hahaha

hahahah mantıga bakk

süpermiş
kıyamam sana kuzuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…