Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

bende küçükken mutfak robotları var yaa onun içine bulaşık detarjanı koyup çalıştırmışım mutfağın her yeri köpük olmuştu hiç unutmuyorumm o halimi annem beni köpüklerle oynarken görünce şok olmuştu kadın yaa

bende küçükken mutfak robotları var yaa onun içine bulaşık detarjanı koyup çalıştırmışım mutfağın her yeri köpük olmuştu hiç unutmuyorumm o halimi annem beni köpüklerle oynarken görünce şok olmuştu kadın yaa

ah bu annelerin bizde çektiği nedir yaa bi gün çocukene ben odamın kapısını kilitlemişim anahtarı nerden bulduysam çocukluk aklı işte oyun oynıycam diye ben girmişim yatığın altına aklım ermez ki ozmanlar ama çıkamıyorum uğraşıyorum çıkamıyorm nasıl girdim onuda bilmiyorum ama çıkmadımda anneme bağrıyorum anne anneeee diye kapıyı açamıyor aç şu kapıyı diye bağrıyor bana bende ordan bağırıyorum dövüceksen açmam nasıl çıkıcaksam ordan sonra dediki tmm dövmiycem aç şu kapıyı dedim açamıyorum açsam bağrır mıyım annem kapının camını kırıp girmişti içeri yatağı kaldırdı ben çıktım annem gülüyor ben ağlıyorum annem gülüyor ben ağlıyorum korkudan o günü hiç unutmam :KK9:

hahahaa deliiii yaaaaa delliiii küçükken belliymiş nasıol olcağınnn

bendeee 13 yaslarında falanımm hava bir sıcak kola var yarım soğusun diye buzluğu koysen onu unut hafif buzlanmışşş gaz sıkışmış herhalde içine anlmaadımki kapagını bir açtımm açmaz olaydımmmm haşıradakk :KK52: tavana kadar tanzikli su gibi fışkırdıı ne korkmuştumm agzını tutuyorum hala taşıyorr heryer batmıştı kola kokuyordu mutfak birde temizleyene kadar canım çıkmıştı annem görmesin diyeeeeee :KK52::KK52::KK52::KK52:
ah bu annelerin bizde çektiği nedir yaa bi gün çocukene ben odamın kapısını kilitlemişim anahtarı nerden bulduysam çocukluk aklı işte oyun oynıycam diye ben girmişim yatığın altına aklım ermez ki ozmanlar ama çıkamıyorum uğraşıyorum çıkamıyorm nasıl girdim onuda bilmiyorum ama çıkmadımda anneme bağrıyorum anne anneeee diye kapıyı açamıyor aç şu kapıyı diye bağrıyor bana bende ordan bağırıyorum dövüceksen açmam nasıl çıkıcaksam ordan sonra dediki tmm dövmiycem aç şu kapıyı dedim açamıyorum açsam bağrır mıyım annem kapının camını kırıp girmişti içeri yatağı kaldırdı ben çıktım annem gülüyor ben ağlıyorum annem gülüyor ben ağlıyorum korkudan o günü hiç unutmam :KK9:

hahahaa deliiii yaaaaa delliiii küçükken belliymiş nasıol olcağınnn

bendeee 13 yaslarında falanımm hava bir sıcak kola var yarım soğusun diye buzluğu koysen onu unut hafif buzlanmışşş gaz sıkışmış herhalde içine anlmaadımki kapagını bir açtımm açmaz olaydımmmm haşıradakk :KK52: tavana kadar tanzikli su gibi fışkırdıı ne korkmuştumm agzını tutuyorum hala taşıyorr heryer batmıştı kola kokuyordu mutfak birde temizleyene kadar canım çıkmıştı annem görmesin diyeeeeee :KK52::KK52::KK52::KK52:

siz onu bunu bırakın kola demişken 13-14 yaşlarındayım tatile gittik hava sıcak kola su almışız ben yandım artık ayaklarım yanıyo serinlemek için denize inmiyorum soğuk su var ayaklarıma onu döküyorum neyse su bitti mi sıra kolaya geldim başladım ayaklarıma dökmeye o zaman ne biliyim kolanın güneş çekiceğini döktüm ayaklarıma serinlemek için ayaklarım yapış yapış oldu kuruyunca girdim denize temizledi bide öyle yanmış mı ayaklarım terlik giyemiyorum ittire ittire zıplaya zıplaya gidiyorum eve kıpkırmızı oldu :KK9: neyse bunlada bitmedi duş alcam sıcak açıyorum ayaklarım yanıyor soğuk açıyorum vcudum üşüyor napıcağımı bilemedim çok ılık yaptımda 1-2hafta denize inemedim o ayaklarımdan :KK9:

Son düzenleme:
hhahahahaa deliii yaaa iyiki başka birtaraflarına dökmemişinnnn:KK52::KK52:
siz onu bunu bırakın kola demişken 13-14 yaşlarındayım tatile gittik hava sıcak kola su almışız ben yandım artık ayaklarım yanıyo serinlemek için denize inmiyorum soğuk su var ayaklarıma onu döküyorum neyse su bitti mi sıra kolaya geldim başladım ayaklarıma dökmeye o zaman ne biliyim kolanın güneş çekiceğini döktüm ayaklarıma serinlemek için ayaklarım yapış yapış oldu kuruyunca girdim denize temizledi bide öyle yanmış mı ayaklarım terlik giyemiyorum ittire ittire zıplaya zıplaya gidiyorum eve kıpkırmızı oldu :KK9: neyse bunlada bitmedi duş alcam sıcak açıyorum ayaklarım yanıyor soğuk açıyorum vcudum yanıyor napıcağımı bilemedim çok ılık yaptımda 1-2hafta denize inemedim o ayaklarımdan :KK9:

Kızlar iş yerindede sizde kendi kendinize pcye bakıp boş gülenler profili çiziyor msunuz?

Şahsen karşımdaki insanlar acaba baana mı bakıp gülüyorlar modundan çıkamadılar ayrıca geçen gnde söyledim ne işin çok mu komik niye gülüyosun diye soranlar bile oldu :KK9: aynı durum sizdede var mı çok merak ettim :44:

ben odada tekim canım kendi odam ama gelen çıkan olunca gülmemeye dikkat ediyorumm yoksaa çok pis bakıyorlarr noluyor diyee :dd: :KK52::KK52:
Kızlar iş yerindede sizde kendi kendinize pcye bakıp boş gülenler profili çiziyor msunuz?

Şahsen karşımdaki insanlar acaba baana mı bakıp gülüyorlar modundan çıkamadılar ayrıca geçen gnde söyledim ne işin çok mu komik niye gülüyosun diye soranlar bile oldu :KK9: aynı durum sizdede var mı çok merak ettim :44:

X