Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

kızlar harikasınız ya güülmekten öldüm valla anlatın ya sizde anlatın hep biz olmuyor okumaklada olmuyor ne sorunlu insanlarmışız onu anladım özgüvenimiz yerinde

hahaha kızlarrrr bir tane dahaa köşeli jeton hikayesi erkek kardeşim 18 yasında tamamı üni okuyor manita yapmış ama daha resmi birşey yok konuşuyorlar ama çıkmıyorlar tamamıı işte cilveleşiyorlar falan kıza demiş birgün kalbimin anahtarı kayıp falan kız demiş noldu iki sözle açılır ama demiş bizimki seni seviyroum demesini bekliyor D.d kız demezmi açıl susam açıllll :d hala birşey oldukca ben bunun salak oldugunu açıl susam açıl dediği gün anlamıştım dyorrr

ay koptum resmeeeeeeeeeen

Son düzenleme:

Kıza bak be

hahahaa yine iyimişş canımm yaa ilk zamanlarr bana sçs yazıyordu ilk anlamamıştım ne diyor bu diyee megersem seni çok seviyroum diyormuş hahaha
aslında mantıpa bakarsan ss falanda seni seviyorumdu eskiden öyle yazardık korkudan babalarımız anlamasın diye nefret ediyoduk ozaman bi gram sevgimiz yoktu

süpermiş
kıyamam sana kuzuuuum

hahahah mantıga bakk

ama napyım aklıma takıldı çocuk askerde bide onu bunu bırak kardeşimle konştu telde diyoki ablana böyle şeyler söyleme zaten güvenmyor zor ikna ettim sevdiğime bide sen gitme üstüne ne gülmüştümmm

Kız kardesin baska neler diyorr erkekler hakkındaa
Belkide tespitleri dogrudurrr

haahahahah bu daha güzelmişşşş iyi bari anlamışşş
kk nınnnn enn eğlenceli topiğii yaaa burasııı D

aynennnn bençokeğleniyorummm

Bir tane de benden gelsinnn. biz de bir günü fuarda dolaştık filan yorulduk oturalım dedik bir yere oturduğumuz yer de camiymiş ama bak gerçekten sadece oturuyoruz sarılma el tutuşma bile yok adamın biri bağırıyor utanmıyormusunuz siz burda oturmaya yürüyün gidin burda meger caminin orda oturmuşuz hiö unutmam onu yaa. Camide tuvalete benziyor cami olduğunu imamdan anladık

hahahaaa o adamınn kızına acıdımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…