hahahaa yine iyimişş canımm yaa ilk zamanlarr bana sçs yazıyordu ilk anlamamıştım ne diyor bu diyee megersem seni çok seviyroum diyormuş hahaha
hahah sçss
Seninki baya üsengeçmişşşş
hahaha kızlarrrr bir tane dahaa köşeli jeton hikayesi erkek kardeşim 18 yasında tamamı üni okuyor manita yapmış ama daha resmi birşey yok konuşuyorlar ama çıkmıyorlar tamamıı işte cilveleşiyorlar falan kıza demiş birgün kalbimin anahtarı kayıp falan kız demiş noldu iki sözle açılır ama demiş bizimki seni seviyroum demesini bekliyor D.d kız demezmi açıl susam açıllll:d hala birşey oldukca ben bunun salak oldugunu açıl susam açıl dediği gün anlamıştım dyorrr
kızlar harikasınız ya güülmekten öldüm valla anlatın ya sizde anlatın hep biz olmuyor okumaklada olmuyor ne sorunlu insanlarmışız onu anladımözgüvenimiz yerinde
hahaha kızlarrrr bir tane dahaa köşeli jeton hikayesi erkek kardeşim 18 yasında tamamı üni okuyor manita yapmış ama daha resmi birşey yok konuşuyorlar ama çıkmıyorlar tamamıı işte cilveleşiyorlar falan kıza demiş birgün kalbimin anahtarı kayıp falan kız demiş noldu iki sözle açılır ama demiş bizimki seni seviyroum demesini bekliyor D.d kız demezmi açıl susam açıllll:d hala birşey oldukca ben bunun salak oldugunu açıl susam açıl dediği gün anlamıştım dyorrr
aslında mantıpa bakarsan ss falanda seni seviyorumdu eskiden öyle yazardık korkudan babalarımız anlamasın diye nefret ediyoduk ozaman bi gram sevgimiz yoktuhahahaa yine iyimişş canımm yaa ilk zamanlarr bana sçs yazıyordu ilk anlamamıştım ne diyor bu diyee megersem seni çok seviyroum diyormuş hahaha
süpermiş
kıyamam sana kuzuuuum
hahahah mantıga bakk
yokk kızz utangaçtı benimki başlarda ilk manitasıyım nede olsaaaaa.D ahahaha
Kıza bak be
aslında mantıpa bakarsan ss falanda seni seviyorumdu eskiden öyle yazardık korkudan babalarımız anlamasın diye nefret ediyoduk ozaman bi gram sevgimiz yoktu
ama napyım aklıma takıldı çocuk askerde bide onu bunu bırak kardeşimle konştu telde diyoki ablana böyle şeyler söyleme zaten güvenmyor zor ikna ettim sevdiğime bide sen gitme üstüne ne gülmüştümmm
Ay Ay utangaçmışş
İyi bak sçs yazıyormuş hiç olmassaa
sormaa sçs ile başladıı ama şimdi nerdeyse destan yazıcak abartısız diyorum çok romantikk
haahahahah bu daha güzelmişşşşhahaha kızlarrrr bir tane dahaa köşeli jeton hikayesi erkek kardeşim 18 yasında tamamı üni okuyor manita yapmış ama daha resmi birşey yok konuşuyorlar ama çıkmıyorlar tamamıı işte cilveleşiyorlar falan kıza demiş birgün kalbimin anahtarı kayıp falan kız demiş noldu iki sözle açılır ama demiş bizimki seni seviyroum demesini bekliyor D.d kız demezmi açıl susam açıllll:d hala birşey oldukca ben bunun salak oldugunu açıl susam açıl dediği gün anlamıştım dyorrr
kk nınnnn enn eğlenceli topiğii yaaa burasııı D
haahahahah bu daha güzelmişşşşiyi bari anlamışşş
aynennnn bençokeğleniyorummm
anladıı anlamadına ama hala peşinden koşuyorr kızınnnnerkek milleti işteeee
Bir tane de benden gelsinnn. biz de bir günü fuarda dolaştık filan yorulduk oturalım dedik bir yere oturduğumuz yer de camiymiş ama bak gerçekten sadece oturuyoruz sarılma el tutuşma bile yok adamın biri bağırıyor utanmıyormusunuz siz burda oturmaya yürüyün gidin burda meger caminin orda oturmuşuz hiö unutmam onu yaa. Camide tuvalete benziyor cami olduğunu imamdan anladık