Şafakları biten bitmeyenler hep üzülcez mi birazda gülelim değil mi? Geyik yapalım..

Sen nasılsın pekii
Ben odunmuşummm bi keresinde öyle demişti banaa:KK1::KK1::KK1:

ÜMRAAAANNNN odun kelimesini hatırladın mı bugn aşkım msj attı seni çok seviyorum diye bende dedim çok seviyorum ama sen bu aralar beni çok boşladın dedim bana msj şu
Bitanem benm sen benm herşeyimsin aşkımsın bitanemsin ben ne kadar odun olsamda seni çok seviyormmmm :KK52::KK9::KK9:

Bir tane de benden gelsinnn. biz de bir günü fuarda dolaştık filan yorulduk oturalım dedik bir yere oturduğumuz yer de camiymiş ama bak gerçekten sadece oturuyoruz sarılma el tutuşma bile yok adamın biri bağırıyor utanmıyormusunuz siz burda oturmaya yürüyün gidin burda meger caminin orda oturmuşuz hiö unutmam onu yaa. Camide tuvalete benziyor cami olduğunu imamdan anladık :KK52:

Hahahah ayy koptummmm:KK1::KK1::KK1:
Ne yapıyodunuz bakıyım siz ordaa:KK20::KK20:

hatırlamam mıııı çok üşümüştümmm yakmayı bile düşündüm bir ara :d.d.d iğrenç oldu idare ettt annemmmm :KK52::KK52::KK52:
ÜMRAAAANNNN odun kelimesini hatırladın mı bugn aşkım msj attı seni çok seviyorum diye bende dedim çok seviyorum ama sen bu aralar beni çok boşladın dedim bana msj şu
Bitanem benm sen benm herşeyimsin aşkımsın bitanemsin ben ne kadar odun olsamda seni çok seviyormmmm :KK52::KK9::KK9:

oooy yazık kıııız
niye öyle yapıyorsun çoçuğa :KK9:

Bir tane de benden gelsinnn. biz de bir günü fuarda dolaştık filan yorulduk oturalım dedik bir yere oturduğumuz yer de camiymiş ama bak gerçekten sadece oturuyoruz sarılma el tutuşma bile yok adamın biri bağırıyor utanmıyormusunuz siz burda oturmaya yürüyün gidin burda meger caminin orda oturmuşuz hiö unutmam onu yaa. Camide tuvalete benziyor cami olduğunu imamdan anladık :KK52:
o adamın kzıı senden benden çok geziyodur merak etme o kendine baksın süpermiş :KK52:
hatırlamam mıııı çok üşümüştümmm yakmayı bile düşündüm bir ara :d.d.d iğrenç oldu idare ettt annemmmm :KK52::KK52::KK52:

bu nerdendi canım çıkaramadım :44: anlamadım yani

normal bir şekilde oturuyorduk zaten o şaşırttı bizi bir şey yapsak hadi hak etsek neyse de masumca oturuyoruz fırçayı yedik. Bence de yazık o kızınaa

Çok komikmişş yaaa:KK1:
Ne adamlar varrr
Kızıda bencede yandıııı Allah kolaylık versinn:KK9:

Bir gün okuldan geliyorum otobüsteyiz arkadaşlarla filan durmak için bastım butona araba durdu benden önce 2 kişi indi tam ben inicem basamaklardayım araba hareket etmez mi nasıl tepiniyorum olduğum yerde inecem inecem!!! diye arabadaki herkes bana bakıp gülmüştü . Ama bağırmasaydım düşecektim hala arkadaşlarım dalga geçerler anlatıp

Allah korusun kız bende çok korkuyorum ondan birini sıkışırkan görmüştümm :KK70: hemen çabucak inerimm :KK70::KK70: hiç beklememmm :KK52::KK52:
Bir gün okuldan geliyorum otobüsteyiz arkadaşlarla filan durmak için bastım butona araba durdu benden önce 2 kişi indi tam ben inicem basamaklardayım araba hareket etmez mi nasıl tepiniyorum olduğum yerde inecem inecem!!! diye arabadaki herkes bana bakıp gülmüştü . Ama bağırmasaydım düşecektim hala arkadaşlarım dalga geçerler anlatıp

hahaha aynen tatlımm çekilin yoldan önce ben incemm D: D:KK70: :KK52:
çok kötü oluyor ama bir kere hırkam sıkışmıştı bir kere de ben :KK52::KK52: o yüzden çok korkuyorum bağırmam normaldi inicem diye bende hep hızlı inerim benden önce inecekleri sollarım hep o yüzdn

çokkkk güldüm buna yeminle çoookkk harika yaaa:KK52:
niye kimse konuşmuyor kızlarr ne oldunuz

geldim hayatım geldimmmmm :KK52:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum ama büşrayı depüklemeye gelicem 11de beni bekleyin :))))

X