Geçer canım o günler ben ilk günü belirledigimde 340 lardaydi çok şükür bitti gitti aylar haftalar :)Merhaba kızlar öncelikle herkese sevdiğiyle bir yastıkta kocayacağı aşk, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Şafağım 399, en uzun şafak rekorunun sahibesiyim sanırımO da doğru sayabildiysem çünkü düğünüm 2016 Mayıs sonu olacak Ben daha şimdiden böylesi mutlu ve heyecanlıysam düğününe azıcık kalanlar ne haldedirler kimbilir
Geçer mi dersin bana neredeyse bir ömür kadar uzak geliyorGeçer canım o günler ben ilk günü belirledigimde 340 lardaydi çok şükür bitti gitti aylar haftalar :)
Canım suan hiiic sayma yazın tadını çıkar ben de ramazan sonrası falan ara ara saymaya başlamıştım 6 7 ay kala işler ciddileşiyor saymak zaman geçiriyor son aylar zaten anlamadan biter belki ben sınav falan anlamadım iki üç ayı suan 32 gün kaldıGeçer mi dersin bana neredeyse bir ömür kadar uzak geliyorÖyle ki şafak bile saymıyorum yani yaz sonunda başlarım saymaya Senin ne kadar kaldı canım düğününe ?
Süper ya ne kadar az kalmış, çok heyecanlısındırCanım suan hiiic sayma yazın tadını çıkar ben de ramazan sonrası falan ara ara saymaya başlamıştım 6 7 ay kala işler ciddileşiyor saymak zaman geçiriyor son aylar zaten anlamadan biter belki ben sınav falan anlamadım iki üç ayı suan 32 gün kaldı
Ooo geçer anlamazsin bile :) ben de heyecan yorgunluk karıştı bide ise başlama durumum var herşey birbirine girdi anlicaginSüper ya ne kadar az kalmış, çok heyecanlısındırBiz şuan erkek arkadaşımla şehir dışında aynı üniversitede son sınıf öğrencisiyiz aynı memleketliyiz aynı zamanda. O yüzden şuan saymaya pek zamanımız olmuyor zaten vizeler finaller son dönemin stresi tahmin edersin... Birde stajyer öğretmenim kafam fazlasıyla yoğun... Yaz sonuna kadar da üniversite okuduğumuz şehirde kalıp yaz sonu memleketimize döneceğiz. Döndüğümüzde isteme ve nişan yapacağız. Sonra saymaya başlarım. Zaten çabuk da geçiyordur değil mi o hengamede.. Bir de sana sorum olacak; düğün için bir organizatörle anlaştınız mı ?
Merhaba kızlar öncelikle herkese sevdiğiyle bir yastıkta kocayacağı aşk, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Şafağım 399, en uzun şafak rekorunun sahibesiyim sanırımO da doğru sayabildiysem çünkü düğünüm 2016 Mayıs sonu olacak Ben daha şimdiden böylesi mutlu ve heyecanlıysam düğününe azıcık kalanlar ne haldedirler kimbilir
oo sizde isteme falanmı var ben anlamadımAkisina bıraktığım için oldu böyle en ufacık şeye kadar ilgileniyosun canım mecbur eksik olmasın diye eşyalardan tut perdenin sarkacina kadar uyum düşüneceksin istediğin gibi bulacaksın daha bi sürü şey akışıyla olmuyor malesef senden daha iyi kimse ilgilenmiyor ilgilense bile ben de bakayım diyorsun sadece kafa yorgunluğu bile yetiyo insana hayırlısıyla atlatalım da
Canım ben bir buçuk senedir nisanliyim düğün var 23 mayısta ☺☺☺oo sizde isteme falanmı var ben anlamadım
off ya sendemii evrenin bana kastımı var diye düşünmeye başladımCanım ben bir buçuk senedir nisanliyim düğün var 23 mayısta ☺☺☺
Hepsinin keyfi ayrı zamanla tadını çıkara çıkara yasa herşeyi canım biz tünelin sonuna yaklaştıkoff ya sendemii evrenin bana kastımı var diye düşünmeye başladım
kimle sohbet etsem bi evlilik yolunda :)
evdeee kaldımmmmmm
bende istiyorummmm tektaş.
ayy o seviyeye gelelimde o tatlı heyecana sıkıntıya razıyımHepsinin keyfi ayrı zamanla tadını çıkara çıkara yasa herşeyi canım biz tünelin sonuna yaklaştık
İnşallah canım bi başlayın herşey çabucak geliyo zatenayy o seviyeye gelelimde o tatlı heyecana sıkıntıya razıyım
inşallah bizde en güzel şekilde yaşarız
Haklısın çoğu insandan gerekliliğini duydum kararsız kaldım bende ama salonun kendi ambiyansı hoşsa tabiki gerek kalmaz :) İşe girme durumun için ise inşallah hayırlı olur, umarım istediğin bir iştirOoo geçer anlamazsin bile :) ben de heyecan yorgunluk karıştı bide ise başlama durumum var herşey birbirine girdi anlicaginorganizatör tutmadik canım güzel bi balo salonunda olacak kendi organizasyonu zaten hoş ekstra masraf zor zaten bi düğünün altından kalkmak da zor bu devirde kına için düşündüm sonra ondan da vazgeçtim kendim organize ediyorum olduğu kadar ☺☺☺
Senin bitmiş hiçbirşey kalmamış ne mutluDugun tarihi uzakken mutlu ve heyecanli hissediyorsun dugunune azcik kaldigi zaman ise yorgunluk ve stres stres ve stres baska bir sey hissetmiyorsun
Meraba kına safagım 10 dugun safagım 11
Kına için düşünebilirsiniz çok güzel şeyler yapılıyor arastirdiginda göreceksin zatenHaklısın çoğu insandan gerekliliğini duydum kararsız kaldım bende ama salonun kendi ambiyansı hoşsa tabiki gerek kalmaz :) İşe girme durumun için ise inşallah hayırlı olur, umarım istediğin bir iştir
Yalnız değilsinoff ya sendemii evrenin bana kastımı var diye düşünmeye başladım
kimle sohbet etsem bi evlilik yolunda :)
evdeee kaldımmmmmm
bende istiyorummmm tektaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?