son senende baloydu mezuniyet töreniydi bütlerdi finallerdi derken haklısın kafan yoğun olacağı için mutlu mesut düğün hazırlığı yapamazsın kafan rahat olsun ben okulu bitirdim calısma hayatına baslamadan düğün hazırlığı yaptım evlendikten sonra calısma hayatına baslayacagım yoksa 2 ayda zaten yetismezdi :)
senin heyecanını mutluluğunu gördükçe benim de karamsarlığım azalıyor biliyor musun
çeyiz dizmek için acele etme onu derim ben hiç mutfak eşyası almadım mesela mutfağım belli oldu ev alındı mutfak dolapları gri-beyaz ve ben mutfak eşyalarımı kırmızı aldım
hani önceden başka renkler alsaydım kırmızı konseptimi uygulayamayacaktım.
sen para biriktir ve çeyiz alışverişi birden topluca yap bunu kesinlikle tavsiye ederim ve ev belli olduktan sonra yap inan ki yatak örtüsünü fln her şeyimi evime göre aldım
üniv. zamanında heveslenip de aldığım şeyler evime uymuyor şu an
sana tavsiyem evin belli olunca çeyiz ve mobilya al önceden alma o nedenle o zamana kadar para biriktir topluca alışveriş yapmak daha güzel her şeyi bir anda alıveriyorsun çatur çutur çok eğlenceli oluyor
benim evde zaten beyaz eşya vardı mutahit koymuş full buzdolabından bulaşık makinesine kadar hepsi inox.
inox da leke tutuyor ben beyaz renk beyaz eşya tavsiye ederim. mutahit koymamış olsaydı ben beyaz alırdım.
ben evleneyim her şeyi kullanayım memnun kaldıklarımı sana söyleyeyim (ütü, tv, beyaz eşya, mutfak aletleri, markalar konusunda)
misal benim mutfak aletlerim (rondo, tost makinesi, çay sefası, kettle vs) ARZUM
ütüm PHILIPS AZUR serisinden
mütahittin eve koyduğu beyaz eşyalar (buzdolabı, bulaşık mak., ocak, fırın, davlumbaz) SIEMENS
kombi VAILLANT
çamaşır mak. ve süpürge BEKO
Lcd tv ler LG
bakalım umarım memnun kalırım