How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şafakları birlikte eritelim kızlar toplanın ;)

Geçiyor geçiyor merak etme :) elmol elmol 'e göre 35 benim sayaca göre 36 kaldı düğünümüze anlamadık bile. Ben buraya topic açtığımda 270 küsürlerdeydi :)
Ben saat gece 00:00 a ayarladım acaba ondan mi ki :))) yoksa aynı gün yani ;)

Allah'ım izin verirse 15 gün kaldı düğüne her han her şey mahfolacakmış gibi hissediyorum o_Oo_O

Allah'ım izin verirse 15 gün kaldı düğüne her han her şey mahfolacakmış gibi hissediyorum o_Oo_O

Hayır tam tersine her şey sizin dışınızda mükemmel olacak.. Hiç düşünmediğiniz güzzellikler olacak. Çünkü Allah yanınızda ve hayırlı bir şey için yola çıktınız.. Aman ha gergin olmayın düğünde sürekli sürekli gülümseyin ohh hayalini ettiğiniz gün geldiii :)

Hayır tam tersine her şey sizin dışınızda mükemmel olacak.. Hiç düşünmediğiniz güzzellikler olacak. Çünkü Allah yanınızda ve hayırlı bir şey için yola çıktınız.. Aman ha gergin olmayın düğünde sürekli sürekli gülümseyin ohh hayalini ettiğiniz gün geldiii :)

Tesekkur ederim insaAllah oyle olacak :)

Merhaba kızlar öncelikle herkese sevdiğiyle bir yastıkta kocayacağı aşk, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Şafağım 399, en uzun şafak rekorunun sahibesiyim sanırım :KK48: O da doğru sayabildiysem çünkü düğünüm 2016 Mayıs sonu olacak:KK45: Ben daha şimdiden böylesi mutlu ve heyecanlıysam düğününe azıcık kalanlar ne haldedirler kimbilir :KK22:

ne hazırlığı yapıyosun ki tatlım bırak akışına :KK70:
Akisina bıraktığım için oldu böyle en ufacık şeye kadar ilgileniyosun canım mecbur eksik olmasın diye eşyalardan tut perdenin sarkacina kadar uyum düşüneceksin istediğin gibi bulacaksın daha bi sürü şey akışıyla olmuyor malesef senden daha iyi kimse ilgilenmiyor ilgilense bile ben de bakayım diyorsun sadece kafa yorgunluğu bile yetiyo insana hayırlısıyla atlatalım da ;)

Back