Ben saat gece 00:00 a ayarladım acaba ondan mi ki :))) yoksa aynı gün yaniGeçiyor geçiyor merak etme :)elmol 'e göre 35 benim sayaca göre 36 kaldı düğünümüze anlamadık bile. Ben buraya topic açtığımda 270 küsürlerdeydi :)
Allah'ım izin verirse 15 gün kaldı düğüne her han her şey mahfolacakmış gibi hissediyorum
Hayır tam tersine her şey sizin dışınızda mükemmel olacak.. Hiç düşünmediğiniz güzzellikler olacak. Çünkü Allah yanınızda ve hayırlı bir şey için yola çıktınız.. Aman ha gergin olmayın düğünde sürekli sürekli gülümseyin ohh hayalini ettiğiniz gün geldiii :)
Selamselam kızlar :)
nber tatlım :)
İyiyim canım gün saymaca :) senden ?nber tatlım :)
iyi bende aynıİyiyim canım gün saymaca :) senden ?
Valla 32 gün kosturma çok is çok ne yapicaz bakalımiyi bende aynısafak sıkıştırıyor artık
şafak 32miValla 32 gün kosturma çok is çok ne yapicaz bakalım
Bir ay var canım kırk parçaya bolundum sakinola işlerini çok erteleme çok zorşafak 32mibizim daha 92
ne hazırlığı yapıyosun ki tatlım bırak akışınaBir ay var canım kırk parçaya bolundum sakinola işlerini çok erteleme çok zor
Akisina bıraktığım için oldu böyle en ufacık şeye kadar ilgileniyosun canım mecbur eksik olmasın diye eşyalardan tut perdenin sarkacina kadar uyum düşüneceksin istediğin gibi bulacaksın daha bi sürü şey akışıyla olmuyor malesef senden daha iyi kimse ilgilenmiyor ilgilense bile ben de bakayım diyorsun sadece kafa yorgunluğu bile yetiyo insana hayırlısıyla atlatalım dane hazırlığı yapıyosun ki tatlım bırak akışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?