• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
yeşimm harikasın caım valla sen isveç diyeti mi yapıosun hayatım:)şmdi kaç günde kaç kilo verdin istediğin kiloya ulaştın zaten 1.8 kilo nedir ki kız kasmasan bile verirsin hiç merak etme aman aman nazar değmesn tebrik ederm canım benim azminden dolayı:)

teşekkür ederim canım pazartesi günü başladım ama pazar günü çol aşırı yedim yani kilomun 1- 2 kilosu su toplamasıydı 58.8 çıktım günde 1 sey belirleyip sadece onu yedim işte toplam 6 günde 53.8 çıktım. örneğin pazartesi haşlanmış patates salı salatalık çarşamba elma perşenbe ve cuma yine salatalık yedim cumarteside yoğurt yedim. bu gün bozdum istemeden oldu :84::84::84::84::84:
pazartesi tekrar başlayacam ama kilom fazla çıkacak 56 hatta 57 kilo bile çıkabilir bakalım bu hafta sonuna 52 olmayı istiyorum :26::26::26:

teşekkür ederim canım pazartesi günü başladım ama pazar günü çol aşırı yedim yani kilomun 1- 2 kilosu su toplamasıydı 58.8 çıktım günde 1 sey belirleyip sadece onu yedim işte toplam 6 günde 53.8 çıktım. örneğin pazartesi haşlanmış patates salı salatalık çarşamba elma perşenbe ve cuma yine salatalık yedim cumarteside yoğurt yedim. bu gün bozdum istemeden oldu :84::84::84::84::84:
pazartesi tekrar başlayacam ama kilom fazla çıkacak 56 hatta 57 kilo bile çıkabilir bakalım bu hafta sonuna 52 olmayı istiyorum :26::26::26:

bir şey merak ettim kaç kilo verdiniz?
çizelgenizde baya bir verdiniz gözüküyor da

yeşim:9::9::9::9:haftasonu yeşim klasiği yaşamışşsın yine canım:9:
üzülme sen allahın izni ile ulaştın sayılır :nazar:

yeşim:9::9::9::9:haftasonu yeşim klasiği yaşamışşsın yine canım:9:
üzülme sen allahın izni ile ulaştın sayılır :nazar:

ya sorma canım ya pazar günü saat 3 ten sonra başladım sanki kriz geldi:84::84::84::84::84:
neyseki çok çok fazla çıkmadı 55.6 çıktı çarşambaya kadar 2 kilosunu veririm bakalım nasıl olacak

bir şey merak ettim kaç kilo verdiniz?
çizelgenizde baya bir verdiniz gözüküyor da

çizelgede ne ise o canım ocaktan bu yana verdiğim kilo:31::31:
60 kilonun altına düşünce hep hafta sonları bozar oldum yine aynı oldu öyle olmasaydı 15 gün önce kilo problemim kalmayacaktı ama keşkeler kar etmiyor önümüze bakacaz:27::27:

günaydın cnm ... dün ablamın zoruyla bozdum yaa diyetimi çok üzüldüm ben evde olduğumda hep bozuyorum iş yerindeyken hiç yemiyorum :5: bu gün ara verdim iki gün ara veriliyor ya salı günü yeniden başlicam ama bu defa bozmicam azimli olmak istiyorum az kaldı çünkü:18: bozmasaydım keşke 55 kiloydum şimdi yaa bir kilom kalmş olacaktı neyse artık ikş hafta daha var önümüzde :26:

çizelgede ne ise o canım ocaktan bu yana verdiğim kilo:31::31:
60 kilonun altına düşünce hep hafta sonları bozar oldum yine aynı oldu öyle olmasaydı 15 gün önce kilo problemim kalmayacaktı ama keşkeler kar etmiyor önümüze bakacaz:27::27:

olsun cnm vücudunu şaşırtmış oldun iyi oldu bence daha hızlı verirsin bu aldıklarını hem bitmiş sayılır ne kalmış ki sakın bozma moralini tüm azmible devam et :8::8::8:

olsun cnm vücudunu şaşırtmış oldun iyi oldu bence daha hızlı verirsin bu aldıklarını hem bitmiş sayılır ne kalmış ki sakın bozma moralini tüm azmible devam et :8::8::8:

inşallah canım bu gün yeniden sıkmaya başladım:27::27::27: artık hafta sonuna gelsem istiyorum bakalım artık:26::26:

oy canım benim süpersin yaaaa:)benim de şafak 9 o yzden diyorum biraz veriyim:):):)yarın sadece sebze yemeği düşnüorum aynı senin yaptığın gibi bakalım 53 olsam süpeeeer:)bana çok destek verdn şu an valla hayatım teşekkür ederm. aşarılar dilerimm:)

ya sorma canım ya pazar günü saat 3 ten sonra başladım sanki kriz geldi:84::84::84::84::84:
neyseki çok çok fazla çıkmadı 55.6 çıktı çarşambaya kadar 2 kilosunu veririm bakalım nasıl olacak

canım almamışsındr o tokluktan dolayı çıkan rakamdır. ertesi sabah boş mideyle tartıl 53 çıkarsın kesinlikle:)hiç üzülme

inşallah canım bu gün yeniden sıkmaya başladım:27::27::27: artık hafta sonuna gelsem istiyorum bakalım artık:26::26:

evet cnm ben de öyle istiyorum pazar günü ara verdiğim gün olsun evdeyken bozmamış olurum diyetimi o yüzden bu gün yeniden başladım bakalım inş bu defa bozmam bu günkü menüm salatalık cnm :24::21::21:

oy canım benim süpersin yaaaa:)benim de şafak 9 o yzden diyorum biraz veriyim:):):)yarın sadece sebze yemeği düşnüorum aynı senin yaptığın gibi bakalım 53 olsam süpeeeer:)bana çok destek verdn şu an valla hayatım teşekkür ederm. aşarılar dilerimm:)

teşekkür ederim canım hepimiz verelimmmmm artıkkkk kilolarııı:52::52::52::52:

evet cnm ben de öyle istiyorum pazar günü ara verdiğim gün olsun evdeyken bozmamış olurum diyetimi o yüzden bu gün yeniden başladım bakalım inş bu defa bozmam bu günkü menüm salatalık cnm :24::21::21:

inşallah canım bu sefer artık son zaman çok daraldı verdik verdik yarını iple çekiyorum bakalım ne olacak bu arada belim çok ağrıyor birde regl olaydımm:31::31::31::31:

inşallah canım bu sefer artık son zaman çok daraldı verdik verdik yarını iple çekiyorum bakalım ne olacak bu arada belim çok ağrıyor birde regl olaydımm:31::31::31::31:[/QUOT

kıyamam cnm yaa bende olamadım valla olsaydım da rahatlasaydım bi benim bu günde salatalık günüm iki gün ard arda salatalık yedim cnm senin ne günün cnm :4::4::4:

inşallah canım bu sefer artık son zaman çok daraldı verdik verdik yarını iple çekiyorum bakalım ne olacak bu arada belim çok ağrıyor birde regl olaydımm:31::31::31::31:[/QUOT

kıyamam cnm yaa bende olamadım valla olsaydım da rahatlasaydım bi benim bu günde salatalık günüm iki gün ard arda salatalık yedim cnm senin ne günün cnm :4::4::4:

yeni geldim okuldan bende salatalık günü yaptım üstüste yarın büyük ihtimak elma günüm olur:31::31:

cnm nasıl gidiyor diyet yapabiliyo musun ben bıraktım cnm yani düzenli yürüyüş yapıyorum dikkat ediyorum herşeyden az az yiyerek devam ediyorum cnm istediğim kiloya ulaşamadım ama çok halsiz kaldım çevremdeki herkes artık bırak dedi bıraktım ben de cnm sen neler yapiosun cnm inşallah devam ediyorsundur :13:

Back
X