• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
yok canm çok sormadın :4: ben de çok soruyorum hep :3: tamam cnm ben de birazdan yeşil çayımı içeyim öleyse :24: ben 54 kilo olmak istiyorum cnm çok da zayıf kalmak istemiyorum yüzüm çöküyor sonra boyum da 1.62 cnm mayısın 15 inde aşkım gelecek inşallah canım yani daha 15 günüm var :3: o gelene kadar hep bu diyete devam ederim diyorum ama çok yoruyor beni bu diyet inşallah bırakmam canım :18: bana yardım et cnm bırakmim valla korkuyorum :4:

haklısın çok yoruyor ben hafta sonuda dayanacam çünkü evdeyim hafta içide 52 oluncaya kadar devam edecem sonra hemen korumaya geçeçem gerçekten zor çok yorgun hissediyorum ama dayanmalıyım hesabıma göre çarşamba sabah 52 olurum sonrada günlük 400 kaloriyi geçmeyecek şekilde beslenecem gitgide attıracagım bakalım nasıl olacak:26::26:

Günaydın kızlarrrrrrr:66::66::66::66::66::66:
ben tam gaz devam ediyorum bu sabahki şakınlığım hiç olmamıştı:52::52::52::52::52:
kilommmmm54.1 çıktı ya bırakmayacağım 52 oluncaya kadar
sonnnnnnnn 13 gün ve soooooooooooooonnnn............2.1 kilo.........

:52::52::52:son 2.1 mi:52::52::52:
tebrikler canım:66::66::66:
inşallah çarşambaya 52 olursun:nazar::62:

evet cnm anne olmak öle bişey demekki yürekleri dayanmıyor iyi yapmışsın canm bayağı vermişsin zaten boyun da uzun hem daha fazla verirsen de yüzün falan çöker yakışmaz böle iyi bence çok istiyorsan eğer az az yiyerekte 1-2 kiloyu çok rahat verirsin spor yaparsın biraz da böle sıkmana gerek kalmaz kendini hem 66 da 56 ya inmişsin çok güzel:4:

evet canım yetti valla 38 beden oldum daha bişi istemem:64: boyum 169 ideal kilom 58 miş ben 56 yım:66: daha ne isteyim:66:
yanaklarım baya inceldi zaten ama eskiden çok tombuldu şimdi tam istediğim gibi:66:
aşkım bu duruma çok sevinmicek ama:60:
o benim tombiş yanaklarımı seviyo çünkü:4::4:

yok canm çok sormadın :4: ben de çok soruyorum hep :3: tamam cnm ben de birazdan yeşil çayımı içeyim öleyse :24: ben 54 kilo olmak istiyorum cnm çok da zayıf kalmak istemiyorum yüzüm çöküyor sonra boyum da 1.62 cnm mayısın 15 inde aşkım gelecek inşallah canım yani daha 15 günüm var :3: o gelene kadar hep bu diyete devam ederim diyorum ama çok yoruyor beni bu diyet inşallah bırakmam canım :18: bana yardım et cnm bırakmim valla korkuyorum :4:

benim son 18 gün:5::5::5::5:
mayısın 18sinde buluşacağız bizde

Son düzenleme:

evet canım yetti valla 38 beden oldum daha bişi istemem:64: boyum 169 ideal kilom 58 miş ben 56 yım:66: daha ne isteyim:66:
yanaklarım baya inceldi zaten ama eskiden çok tombuldu şimdi tam istediğim gibi:66:

olsun cnm sizin de çok az kalmış :)o kadar gün geçti kala kala 15 gün kaldı buna da şükür dimi :)

haklısın çok yoruyor ben hafta sonuda dayanacam çünkü evdeyim hafta içide 52 oluncaya kadar devam edecem sonra hemen korumaya geçeçem gerçekten zor çok yorgun hissediyorum ama dayanmalıyım hesabıma göre çarşamba sabah 52 olurum sonrada günlük 400 kaloriyi geçmeyecek şekilde beslenecem gitgide attıracagım bakalım nasıl olacak:26::26:

hafta sonu yapmicak mısın bu idyeti cnm ... ben de evde olduğum da çok zor geçiriyorum yaa:26:

teşekkür ederim canım bizim diyetimiz işe yarıdı:65::65::65::65::65:

yok canım yapacam evde olunca çok yorulmuyorum devam edecem yani. beni asıl hafta içi zorluyor. tam gaz devam ediyoruz hadefe ulaşıncaya kadar:66::66::66::66:

evet canm devam edicez tabi az kaldı hem :) pes etmek yok kaçamak yapmakta yok :4:salatalık günüm rahat geçiyo biliyo musun canm :3:

evet canm devam edicez tabi az kaldı hem :) pes etmek yok kaçamak yapmakta yok :4:salatalık günüm rahat geçiyo biliyo musun canm :3:

iyi iyi ne güzel nazar değmesin:nazar::nazar: bende çok enerji doluyum bu gün bir çay bardagı yogurda 2 çay kaşığı kırmızı pul biber ekip hüplettim şimdi 2. yeşil çayımı içeçem:66::66::66::66:

iyi iyi ne güzel nazar değmesin:nazar::nazar: bende çok enerji doluyum bu gün bir çay bardagı yogurda 2 çay kaşığı kırmızı pul biber ekip hüplettim şimdi 2. yeşil çayımı içeçem:66::66::66::66:

aferin sana canım ... ben dün light yoğurt bulamadığım için yağlı almak zorunda kalmıştım sen hangisinden yiyosun canm :2: ben de 2. yeşilçayımı ve 2. litre suyumu içiyorum :4:

aferin sana canım ... ben dün light yoğurt bulamadığım için yağlı almak zorunda kalmıştım sen hangisinden yiyosun canm :2: ben de 2. yeşilçayımı ve 2. litre suyumu içiyorum :4:

oh oh ne güzel benimde tam yağlı yogurt bulamadım bende ama sıkı bir araştırma yaptım kalori olarak çok fark yok bi yağ bakımından fazla :26:
zaten anca 300 gram yerim oda toplam 200 kalori eder bakalım yarın kaç olacam etkileyecek mi:66::66::66::66:

slm kizlar cok ozur diliyorum sizden islerin yogunlugundan hici hic giremedim diyete iki gun devam edebildim :2: ama guzel kilo verdiriyor tabii iki gunde 50 kilo oldum. 1.5 kilosunu geri aldim simdi bir haftadir full yememe ragmen 51.4 kiloyum o da hep ayakta oldugum icin sanirim full 10 saat ayaktayim. bu haftadan sonra da isler kisa kadar yogun olacak bende tekrar kalori yontemiyle istedigim kiloya gelirim sanirim gunde en fazla 500 kalori alacam bakalim en azindan bunu yapabiliyorum bu yuzden 54 den 51.4 e geldim:66:

canım senin kaçıncı günün çok oldu ise fazla kaçırmadan boz pazartesi yeniden başla. hemde metebolizmanı şaşırtmış olursun:31:

daya yeni benim cnm 3. günüm bu gün ... neyse cnm benim çıkmam lazım evde net yok o yüzden girmicem hafta sonu p.tesi günü görüşürüz canm

Günaydın kızlarrr bu sabah yine güldüm
53.800 :66::66::66::66:
kaldıııııııı..................1.800 kilo.......................

yeşimm harikasın caım valla sen isveç diyeti mi yapıosun hayatım:)şmdi kaç günde kaç kilo verdin istediğin kiloya ulaştın zaten 1.8 kilo nedir ki kız kasmasan bile verirsin hiç merak etme aman aman nazar değmesn tebrik ederm canım benim azminden dolayı:)

Back
X