• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
kzılarrrr naptınız yeşim yok ortalarda:26:

evet cnm göremiyorum ben de bi kaç gündür ... ben bıraktım diyeti cnm yani 5 günde 5 kilo diyetimi bıraktım spor yaparak ve az yiyerek devam ediyorum . sen naptın cnm koruyabilio musun verdiklerini nasıl gidiyor :89::89:

evet cnm göremiyorum ben de bi kaç gündür ... ben bıraktım diyeti cnm yani 5 günde 5 kilo diyetimi bıraktım spor yaparak ve az yiyerek devam ediyorum . sen naptın cnm koruyabilio musun verdiklerini nasıl gidiyor :89::89:

1 kilosunu aldım bile:24::24::24::60::60:
ama daha almam inşallah canım:69:yeter bu kilom bana 66 nerde 57 :69:nerde ohoooo :66:
boyumda uzun kendim de balık etliyim ya :60:çok zayıflık yakışmıyo:50:

yazın da spor yaparsam çok iyi olucak:66:

1 kilosunu aldım bile:24::24::24::60::60:
ama daha almam inşallah canım:69:yeter bu kilom bana 66 nerde 57 :69:nerde ohoooo :66:
boyumda uzun kendim de balık etliyim ya :60:çok zayıflık yakışmıyo:50:

yazın da spor yaparsam çok iyi olucak:66:

olsun cnm bir kilodan bişey olmaz daha fazlasını almazsın inşallah ... çok zayıf olmakta iyi değil cnm bence iyi senin kilon daha fazla verme yazın spor yaparsın bide yeter :69::69::69:

olsun cnm bir kilodan bişey olmaz daha fazlasını almazsın inşallah ... çok zayıf olmakta iyi değil cnm bence iyi senin kilon daha fazla verme yazın spor yaparsın bide yeter :69::69::69:

bırakalı o kadar yemek yiyom yiyom dünde bayağı yemek yedim 56.8 çıktım bgün bide regl im:53::53::53:
800 gram almış oluyom yani :53:onu da midemin o günlerdeki boşluğuna sayarsak hiç almamş oluyom yani:52::60::60::60:

spor şart vallaha:89:

bırakalı o kadar yemek yiyom yiyom dünde bayağı yemek yedim 56.8 çıktım bgün bide regl im:53::53::53:
800 gram almış oluyom yani :53:onu da midemin o günlerdeki boşluğuna sayarsak hiç almamş oluyom yani:52::60::60::60:

spor şart vallaha:89:

çok iyiymiş cnm valla ne güzel hiç almamış oluyosun ama spor yaparsan hem daha sıkı hem daha güzel bi görüntü olur... benim boyum 1.60 keşke uzun olsaydı ben de zayıf görünürdüm kilolu durmuyorum normal kilom ama uzun olsaydım daha ince durcaktım yaa çok isterdim boyumun uzun olmasını keşke uzun olsaydım 1.65-1.67 falan ne güzel olurdu :60::60::60:

çok iyiymiş cnm valla ne güzel hiç almamış oluyosun ama spor yaparsan hem daha sıkı hem daha güzel bi görüntü olur... benim boyum 1.60 keşke uzun olsaydı ben de zayıf görünürdüm kilolu durmuyorum normal kilom ama uzun olsaydım daha ince durcaktım yaa çok isterdim boyumun uzun olmasını keşke uzun olsaydım 1.65-1.67 falan ne güzel olurdu :60::60::60:

canm bazı insanlar balık etli oluyır sende ondansın demekki bende ondanım bana 52 kilo yakışmazz yakışmıcakta şimdiden kemiklerim çıktı her yerim den:37:
bu bana ideal senink de sana ideal:66:
giy tıpuklu hayatını yaşa :66:bende uzunum diye :66:iyemiyorum her zaman:25:aslında giyiyorum arada ama yine de zor oluyo:21:

canm bazı insanlar balık etli oluyır sende ondansın demekki bende ondanım bana 52 kilo yakışmazz yakışmıcakta şimdiden kemiklerim çıktı her yerim den:37:
bu bana ideal senink de sana ideal:66:
giy tıpuklu hayatını yaşa :66:bende uzunum diye :66:iyemiyorum her zaman:25:aslında giyiyorum arada ama yine de zor oluyo:21:

evet cnm yakışmaz bence de 52 kilo olmak sana ...her zamanda topuklu giyilmiyor ki cnm gerçi 1.60 boyum kısa değilim ama kompleks yapıyorum yine de uzun olmayı çok isterdim :5::5::5:

ne güzel canm zayıflıyosun hala bak diyet yapmıyosun ama dimi :32::32::32:

yok valla yok ne diyeti ne bulursam yiyom dün akşam yediklerimi sayıyım da azın açık kalsın:30:

patlıcan tavuk patatesli türlü 1 tabak
1 tabak salçalı makarna
ardından 1 tabak daha salçalı makarna:50::50::60:
patlıcanlı yemeğimi de 1 dilim kepek ekmekle yedim
1 kase de ayran:52::52::52:

off böyle işte
ne yesem çıkmıyorum 57den yukarı:66:çok iyi oldu bu diyet:66:

yok valla yok ne diyeti ne bulursam yiyom dün akşam yediklerimi sayıyım da azın açık kalsın:30:

patlıcan tavuk patatesli türlü 1 tabak
1 tabak salçalı makarna
ardından 1 tabak daha salçalı makarna:50::50::60:
patlıcanlı yemeğimi de 1 dilim kepek ekmekle yedim
1 kase de ayran:52::52::52:

off böyle işte
ne yesem çıkmıyorum 57den yukarı:66:çok iyi oldu bu diyet:66:
offf canm çok güzel bu yaa :4: ne istiyosan yiyebilirsin artık çok sevindim senin adına valla :32: ben de regl olcam olamadım bi türlü tutamıyorum kendimi herşeyi yiyorum ben de valla alırsam da alim artık napim :69::69:

offf canm çok güzel bu yaa :4: ne istiyosan yiyebilirsin artık çok sevindim senin adına valla :32: ben de regl olcam olamadım bi türlü tutamıyorum kendimi herşeyi yiyorum ben de valla alırsam da alim artık napim :69::69:

bende ççok seviniyorum valla bu duruma:66::66: inşallah almazsın canım:16::16:

Back
X