sadece yürüyüş ile zayıflayalım :))

Arkadaşlar bende varım. sabah akşam 2 defa birer saat mi böyle kilo veren var mı ben haftada 3-4gün yürğyorum ama veremiyorum
merhaba canım hoişgeldin :KK3:
ben vereceğime inanıyorum herşey hareketle oluyor çünkü:KK71:
bn acık havada yapıcam kosu bandım yok ayrıca en guzelı acık hava bence bırde oksijende yağ yakar koşu bandı işe yaramıyor:KK56:
birde sabah erken uyanmak da zayıflatır :KK25:

Herkes imkanı kadar koşsun diyelim o zaman. Ben yarın sabah başlıyorum kızlar hadi bakalım inşallah istediğimizi en iyi şekilde elde ederiiz :KK71::KK24:
hadi bakalım yarınki kilonu da yazmayı unutma herhangi bir şart olmasın herkes istediği zaman aralığı ile tartılsın :KK49::KK49::KK49:

Kiloları sabah kalktıktan sonra mı yoksa akşam yatmadan äncemk tartılip yazicaz? Ben her ikisine de yapıyorum :KK66:
İnşallah bir kaç ay sonra fıstık gibi oluruz kızlar boyumuz o kadar olmasada yine de incecik Belle manken oluruz inşallah manken. Hadi şimdiden Allah tartilarimiza 50 - 55 kg aşağı göstermeyi nasip etsin inşallah kızlar. AMINNNN

Kiloları sabah kalktıktan sonra mı yoksa akşam yatmadan äncemk tartılip yazicaz? Ben her ikisine de yapıyorum :KK66:
İnşallah bir kaç ay sonra fıstık gibi oluruz kızlar boyumuz o kadar olmasada yine de incecik Belle manken oluruz inşallah manken. Hadi şimdiden Allah tartilarimiza 50 - 55 kg aşağı göstermeyi nasip etsin inşallah kızlar. AMINNNN

Gerçek kilon sabah kalkınca olur Hayatım :)

ben yemekten sonra yapmak ıstıyorum en kotusune göre zayıflarsam bıkaç kılo da fazladan gıder fena mı :KK48::KK48:
sende kendını ıyı hıssedecegın bı zaman yap ama bırakmak yok kızlar bırbırımızı bırakmadan hesap sorarak yapalım bu ısı:KK11:

Günaydın hanımlar benim bugün Randevum vardı doktordayim daha :KK43: yani daha kahvaltı yapmadım. Ama kalkar kalkmaz tartıldim eve gider gitmez kahvaltı yapıcaz sonra çocukları Uyutup etrafı temizleyip pilatesimi yapıcam :) çocuklar zaten baya uğraştıriyo da.
Bugün ki kilom 59.5 kg :KK70: 2.3 kg gitmiş bir haftada

Günaydın hanımlar benim bugün Randevum vardı doktordayim daha :KK43: yani daha kahvaltı yapmadım. Ama kalkar kalkmaz tartıldim eve gider gitmez kahvaltı yapıcaz sonra çocukları Uyutup etrafı temizleyip pilatesimi yapıcam :) çocuklar zaten baya uğraştıriyo da.
Bugün ki kilom 59.5 kg :KK70: 2.3 kg gitmiş bir haftada
ooo sen annesin ve benden zayıfsın :mad:
benım cook zayf olmam lazım sakın yanlıs anlama ben bde cocuk dogursam davul gıbı olurum heralde kılolarımı veremem :KK43:

X