• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sadece lekelerim vardı şimdi ceviz büyüklüğünde sivilcelerim var! buyrun topiğime

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
haklısın aslında cahil cesareti belki o asite burnum dayanmıcak düşücek nerden bilebilirim (evet biraz abarttım) gözüm dönmüş gibi aynaya bakıp bakıp ağlıyorum herşeyi denedim herşey dahada kötüye götürdü yıldım artık :(

evet abarttın... kafana göre iş yapma yaptığın ve yapacağın herşey uzman doktor kontrolünde olsun... ama senin psikolojik durumunu çok iyi anlıyorum bir ara benim yüzümde de bazı sorunlar olmuştu aynaya bakıp bakıp ağlıyordum... Allah şükür ben o kötü günleri atlattım darısı senin başına

Son düzenleme:
canım benimde lise sonlarına doğru sivice problemim başladı.
antibiyotik krem v.s kullandım.
sonra ben de 6 ay roaccatuane kullandım. 6 ay sonunda panik ataklarım başladı. bilmiyordum bana ne olduğunu ama araştırınca öğrendim.
insanın psikolojisini bozan bir ilaç.
şuan 29 yaşındayım. sivilcelerim var ama artık uğraşmıyorum onlarla.
geçer nasıl olsa düzelir diyorum. nişanlım da boşver ben onları sıkmayı seviyorum diyor. fazla elletmiyorum yüzümü mikrop kapabilir.
şuan doğrum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için.doktor sivilceye iyi geldiğini söyledi bakalım görücez artık.

evet abarttın... kafana göre iş yapma yaptığın ve yapacağın herşey uzman doktor kontrolünde olsun... ama senin psikolojik durumunu çok iyi anlıyorum bir ara benim yüzümde de bazı sorunlar olmuştu aynaya bakıp bakıp ağlıyordum... Allah şükür ben o kötü günleri atlattım darısı senin başına

bende bi atlatabilsem... doktor neden yanağımıda bantlamış hala onu anlamaya çalışıyorum :D belkide zamanla geçicek.. bekleyip görücez artık....

canım bioderma düzgün kullanırsan memnun kalcağın bi marka ama suratına bişeyler sürme ve güneş kremi çok önemli lekeler koyulaşır yoksa güzel bi güneş kremi alabilrsin. biodermanın var akneli ciltler için mesala ve tca filan deneme lütfen valla ben boreade 12 kullanmıştım içinde %12 asit vardı sonuç mu 10 gün kortizion kullandm yüzüme mahvolmştu yüüzüm saatlerce ağlamştm kaç kez kontrle gitmştm . o yüzden böyle asitlerle oynaşma pek yüzün yanar filan Allah korusun. bide çok takma bu durumu taktıkça daha kötü oluyor çünkü olumlu yaklaş . biodermanın hangi kremlerini aldın :)

zamanla geçicek belkide bilmiyorum :( bu yorumu 3. yapışım inş bu kez yollar :D bende kötü günleri atlatmak istiyorum of :(

canım benimde lise sonlarına doğru sivice problemim başladı.
antibiyotik krem v.s kullandım.
sonra ben de 6 ay roaccatuane kullandım. 6 ay sonunda panik ataklarım başladı. bilmiyordum bana ne olduğunu ama araştırınca öğrendim.
insanın psikolojisini bozan bir ilaç.
şuan 29 yaşındayım. sivilcelerim var ama artık uğraşmıyorum onlarla.
geçer nasıl olsa düzelir diyorum. nişanlım da boşver ben onları sıkmayı seviyorum diyor. fazla elletmiyorum yüzümü mikrop kapabilir.
şuan doğrum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için.doktor sivilceye iyi geldiğini söyledi bakalım görücez artık.

demekki roaccatuane kesin çözüm değilmiş herkes bunu söylüyor o kdar tehlikeyi boşuna aldık... geçsin artık nolur ya

canım bioderma düzgün kullanırsan memnun kalcağın bi marka ama suratına bişeyler sürme ve güneş kremi çok önemli lekeler koyulaşır yoksa güzel bi güneş kremi alabilrsin. biodermanın var akneli ciltler için mesala ve tca filan deneme lütfen valla ben boreade 12 kullanmıştım içinde %12 asit vardı sonuç mu 10 gün kortizion kullandm yüzüme mahvolmştu yüüzüm saatlerce ağlamştm kaç kez kontrle gitmştm . o yüzden böyle asitlerle oynaşma pek yüzün yanar filan Allah korusun. bide çok takma bu durumu taktıkça daha kötü oluyor çünkü olumlu yaklaş . biodermanın hangi kremlerini aldın :)

boreade bendede var :D sivilceli ciltler için peeling :D bant çıkınca bant izleri için ondan yapmıştım. yoksa...?
biodermanın güneş kremini aldım dur foto çekip ekleyim kullandığım ürünleri

demekki roaccatuane kesin çözüm değilmiş herkes bunu söylüyor o kdar tehlikeyi boşuna aldık... geçsin artık nolur ya

evet canım. 3-4 sene iyiydi ama sonra gene başladı.
hem de yan etkisi çok fazla dediğin gibi.
kendi haline bırak kafana takmamaya çalış canım.
takınca daha çok artıyorlar sanki.

$Fotoğraf0095.webp
$Fotoğraf0092.webp
$Fotoğraf0093.webp
$Fotoğraf0094.webp

biodermayı yeni aldım yarın kullanmaya başlıcam. ama elimde denemek için döktüm krem ve su.. yoksa bozuk mu bu?
hamilton güzeldi ama renksiz olduğu için değiştirdim. öneririm kullanın.
flormar fondoteni indirimde 10TLye almıştım. gerçekten muhteşem bir kapatıcılık sağlıyor. gayet bereketli bir ürün. sivilce yapıp yapmama konusunda net bir fikrim yok çünkü zararlı olduğundan kullanmaya korkuyorum :1:
propoliste yanıklarım içindi zaten içinde hala hap var belki başlarım bilmiyorum.

Çok üzüldüm okurken ya.Ben de zaman zaman çok çekiyorum çünkü sivilcelerden,izlerden.Bir kaç ay tam pürüssüzleşiyor kurtuldum diyorum bi bakıyorum hiç bir şey yapmadığım halde yeniden gelmişler.Bi ara benim de denemediğim şey kalmamıştı.Sadece rouctane(yazılışından emin olamadım) denen hapı kullanmadım çünkü kullanan arkadaşım da hiç işe yaramamıştı üstelik daha beter etti yüzünü.Sivilcelere veda suyunuda denedim o baya toparlamıştı aslında.Bu aralar pirinç kepeği ve kil sabunu deniyordum cildimde sivilce yoktu izler vardı sadece bir baktım yanaklarım komple sivilce doldu.Bazen yüzümü kesip atasım geliyor sinirden.

canım yok o öyle su gibi bi krem yağlı ve hassas ciltler için bende bi ara hamilton almayı düşnmüştüm de boreade12 peeling değil krem ama peeling etkili sende peelingi mi var yada onun peelingi de mi var :) benmkisi gece kremi gibi bişeydi ama sivlce çıkarmadı bende yüzüm kıpkırmızı oldu ve heryerinde mink mink kırmzıılklar çıktı.)

Son düzenleme:
Battaniyesi kareli kız, onu bunu bilmem de kullandıklarını ve sorunlarının geçmek yerine arttığını okudukça cildim için kullandığım herşeyi bırakasım, hayatımın geri kalan bölümünü hiçbirşey kullanmadan geçiresim geldi korktum resmen.. :53:

ay kızlar aklıma gelmişken yazayım bi arkadaşın yazısında okumuştum sivilce izlerine medecassol diye bi merhem var 7.5 tl fiyatı aslında hücre yenilyci krem ona doktoru vermş habernz olsn :) izler ne kadaar yensyse o kadar kısa zamanda geçiryormş :)

kızlar bende hiç bişey kullanmadan geçmesini beklemek istiyorum ama yok arkadaş bırakmıyorlar beni... yüzüm hiç pürüzsüz olamadı maalesef..
canım herkese burdan cevap veriyim.
kil sabunu ve nar sabunu kullanıyorum, pirinç kep. yağı ve nar çek. yağını 4 defa sürdüm sürdüğüm yerler pütür pütür oldu ben artık anlam veremiyorum hayatımın geri kalanını fondoten sürerek geçirmek istemiyorum.. kızlar doktoruma en son gittiğimde eğer geçmezse eylül ayında roaccutane kullanmaya başlıcaksın dedi ben istemiyorum ya istemiyorum :( hormonlarımda bozuk değil çok şükür.. evde zaten hep sebze pişiyor annem çok dikkat eder yiyip içtiklerimize ben gerçekten anlamıyorum ve çok çok üzülüyorum ne yaparsam yapıyım düzelmiyor...

kızlar size hergün olmasada sivilcelerimin ve lekelerimin iyileşme yada kötüleşme süreçlerini anlatıcam. buarada artık fondoten kullanıcam başka çarem yok :( affet beni yüzüm :(

canım fondtn mi? daha kötü olomasın sonuçta gözenklerm kapanck cildin hava alamıycak :( bu arada pek dokunma cildinle uğraşma takma kil maskesi yapablrsn arada ama burnunun geçmesini bekle. sebium h2o alabilrsn aslında cildini onla temizleyeblrsn yağ denesgini düznlyo bide kremler önerebilirm. mesala la roche effaclar duo sivilceli ciltler için bide biodermanın bi seti var akneye son diye ona bakabilrsn 2 krem ve 1 yuz yıkama jeli veya sebium h2o çıkar içinden :)
illa kapatıcam bi şekilde diyosan dermokozmetik markaların renkli nemlendrcleri var hiç olmazsa bb krem bak ben normnde hiç önermiyorum ama illa fondten dyosan bb kremler daha hafif:)

Son düzenleme:
canım ya yüzüne o kadar şey kullanıyorsun ki bir an düşündüm dışarıdan etki etmeyen ürünlere zaman ayıracağına içeriden destek takviye ürünlerini kullan ,bilmiyorum yeme içme düzenini felan ama sana bir kaç soru sorabilirmiyim yardımcı olmak adına ayrıca senı kapatılan topıkten hatırlıyorum laydsubaru nun tarıflerı ıse yaradımı :)
çekirdek yermisin?
cips ''
cola içermisin ''
kabızlık problemin varmı ?
sigara kullanıyormusun ?
sarımsak yermisin?
kuru üzüm yermisin?
fındık ve ceviz alerji yapıyor mu?
cildin sırtın yağlımı?
duş jeli kullanıyormusun ?kullanma derim ....!
cok sıkıntılı ve tıtız bır ınsanmısın?
sivilce sadece yüzünde mi var vücdunda da varmı?
ısırgan otu yermisin?
ve kaç kilosun son olarak bunları cevaplarsan yardım cı olmaya çalışıcam gecmıs olsun canım ,sivilcelerine fazla odaklanma ,onları sevmeye calıs hatta .
unutma bu kullandığın kozmetiklerin hepsi deriden kana karışıyor ve vucut ve karaciğer kirleniyor ...!

Back
X