• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kocamla olan SIKITIMI anlatmak istedim

Napacazsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
23
0
6
34
Balıkesir
MERHABA arkadaslar ben sadece SIKIDIMI anlatmak istedim cok kotu durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum etrafimada anlatamiyorum uzulmesinler diye.
ben 3 yildir evliyim ve 6 aylik hamileyim su an cok mutsuzum esim olan adamla cok sorunlarimiz oldu ama hep alttan aldim cok haksizliklari oldu siddet bile uyguladi ama hep affetim benimde hatalarim oldu kimse mukemmel degil cok agir konustuklarim oldu. Ama yine bu sefer dayanamiyorum ne yapacagimi sasirdim dun aksam yine tartistik o kadar sacma bir sorun icin ki tartismamiz esnasinda gerizekali dedim oda bana tokat atti bende beddua ettim geber dedim genelde hic beddua etmem cok pismanim ama beni cok sinir etti sonra daha cok sinirlendi beddua ettim diye yine tokat atti bende ona vurdum hamile halimle oda parmagimi cevirdi bagiriyorum dursun diye hala nasil agriyor parmagim oda ya gide gide bu suru laf soyledim kendiside arkamdan gelip yine dovdu bu sefer yalvariyorum dovmesin diye bu sahne o kadar cok kes oldu ki hayatimizda nasil geri affetmisim bu adami halbuki bana soz vermisti bir daha siddet uygulamiycani kendi kendime kiziyorum geri hersey normalmis gibi guluyordum hayaler kuruyorduk sevisiyorduk evlilik boyle birseymi kizlar cozemedim ben bir gun oluyor ondan nefret ediyorum baska birgunde deli asiklar gibiyiz iste bu sefer boyle olmasini istemiyorum ben biliyorum normal degil bu adam bosanmak istiyorum ama sonra nolacak bir cocukla yada hala beraber yasayacagiz iki yabanci gibi yokmus gibi davranacagim normal hayatimi yasiyacagim onsuz ayni evde etrafimda o kadar mutsuz evlikler varki iste hepside umursamiyor kocalarini ben artik oyle yapacagim adam yerine koymiyacagim cok zor olacak biliyorum cok gozyasi akitacagim kim istemezki mutlu bir evlilik.

Nadil kiyiyor sana hemde hamileyken artik gectim normaldeki siddeti :((((

Yok arkadasim taviz verme :(
Oooof of ne desem,simdi siddet bu adi üzerinde,parmagini nasil büker,ya kirilsaydi??

Eger sahiden sans vereceksen bir agresyon terapisine gitsin.

insafsızlığın böylesi..
hamile olmasan bile bu katlanılmaz, ama sen bebeğini korumaklada mükellefsin. neyi kimi afeediyorsun canım.
Allah korurusn darbelelrle ya bebeğine bişey olursa:50:

Kendinizi düşünmüyorsanız karnınızdaki minicik yavruyu düşünün... Ya beyin hasarlı doğarsa Allah korusun? Bırakın o adamı... Bir yolunu bulun kurtulun...

Offf oooFfffff :19:
Eşine bi tane Çakmak istedim:53:
Yazık sana karnındaki sabiye:47:

Şiddet zaten başlıca sorun.üstelik hamileyken şiddet olması kabul edilebilir gibi değil.bi de o dediğin yolu denesen nasıl olur acaba?aynı evde o yokmuş gibi davransan mesela.ailenle ya da ailesiyle konuşsan bu şiddet olayını düzelmr ihtimali nedir? Eğer oğullarını tutarlar diye düşünüyorsan sadece kendi ailene anlat ve ailenden kimden çekiniyorsa eşin, o eşinle kesin bir şekilde konuşsun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eşinin şiddet uygulamasinin savunulcak yani yok.tartistigin zaman agır konusuyorsun hakaret ediyorsun hep boylemi oldun??artik son zamanlar bunu yapmandan dolayi el kaldirmis olabilirmi?bi konu üzerine sakince rahatsizligini hakarete vardirmadan dile getirdinmi?

Şiddet zaten başlıca sorun.üstelik hamileyken şiddet olması kabul edilebilir gibi değil.bi de o dediğin yolu denesen nasıl olur acaba?aynı evde o yokmuş gibi davransan mesela.ailenle ya da ailesiyle konuşsan bu şiddet olayını düzelmr ihtimali nedir? Eğer oğullarını tutarlar diye düşünüyorsan sadece kendi ailene anlat ve ailenden kimden çekiniyorsa eşin, o eşinle kesin bir şekilde konuşsun.

merhaba su an deniyorum evde yokmus gibi yemek bile yapiyacagim ohhh rahatim ama yinede icim sizliyorum keske iyi biriyle evlenseydim. yoksa 7 - 8AY once yine boyle bir kiyamet koptu dovdu bende dayanamayip annesine soyledim biktim dedim artik o anasida birsey olmaz sabret ben ona soylerim uyaririm ben anlatiyorum daha hanimefendi guluyor nasil dovdu diye sok oldum dedim tamam bunlarla bas edilmez snra tekrar oldu bu sefer ablama dedim iste orda buyuk kiyamet koptu inistem dovecekti gorku beyefendi cok utandi birdaha bitti dedi ama 8 ay sonra yine basladi. of of of cok zor

Eşinin şiddet uygulamasinin savunulcak yani yok.tartistigin zaman agır konusuyorsun hakaret ediyorsun hep boylemi oldun??artik son zamanlar bunu yapmandan dolayi el kaldirmis olabilirmi?bi konu üzerine sakince rahatsizligini hakarete vardirmadan dile getirdinmi?

merhaba sevgi zaten hep diyor tatli dil tatli dille konus benle canimi al ama bazi anlar dayanamiyorum haksiz oluyor nasil sakin konusayim imkansiz ama dedigin gibi neden siddet neden nasil kiyiyor erkekler evlendigin kadina el kaldirmak

ne kadar acimasizca. normaldede.olmamasi gerekir. birde sen hamileyken.nasil.boyle davranir! inanamiyorum. valla ondan sana hayir yok bence. bu sekilde birbirinizin hayatinda olmak zorunda degilsiniz.

Fazlasıyla çabalamışsınız zaten artık ne için uğraşıyorsunuz.Belli ki sinirlerde bir yıpranma var eşinizin, bir doktor tedavisi iyi olur diyeceğim fakat kocanızın bu konuya tepkisi nasıl olur malum ortada.Bu dünyaya şiddet görmek için gelmediniz.Kendinizin de bebeğinizin de canını bu kadar es geçmeyin..

Allah yardımcınız olsun hamıle oldugunuz halde size vurması çok kötü bi durum.
hamile olmasanız da aynı şekilde tabiki. parmagınızı çevirmesi filan okurken içim gitti gerçekten.
içinize kurt düşmesini istemem ama parmağınızın hala ağrıdığını söylemişsiniz. benim bir tanıdığımın parmağı aynı şekilde döndü ve uzun yıllardan beri orada tümör olduğu ortaya çıktı. bir doktora görünmenizde fayda var....

MERHABA arkadaslar ben sadece SIKIDIMI anlatmak istedim cok kotu durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum etrafimada anlatamiyorum uzulmesinler diye.
ben 3 yildir evliyim ve 6 aylik hamileyim su an cok mutsuzum esim olan adamla cok sorunlarimiz oldu ama hep alttan aldim cok haksizliklari oldu siddet bile uyguladi ama hep affetim benimde hatalarim oldu kimse mukemmel degil cok agir konustuklarim oldu. Ama yine bu sefer dayanamiyorum ne yapacagimi sasirdim dun aksam yine tartistik o kadar sacma bir sorun icin ki tartismamiz esnasinda gerizekali dedim oda bana tokat atti bende beddua ettim geber dedim genelde hic beddua etmem cok pismanim ama beni cok sinir etti sonra daha cok sinirlendi beddua ettim diye yine tokat atti bende ona vurdum hamile halimle oda parmagimi cevirdi bagiriyorum dursun diye hala nasil agriyor parmagim oda ya gide gide bu suru laf soyledim kendiside arkamdan gelip yine dovdu bu sefer yalvariyorum dovmesin diye bu sahne o kadar cok kes oldu ki hayatimizda nasil geri affetmisim bu adami halbuki bana soz vermisti bir daha siddet uygulamiycani kendi kendime kiziyorum geri hersey normalmis gibi guluyordum hayaler kuruyorduk sevisiyorduk evlilik boyle birseymi kizlar cozemedim ben bir gun oluyor ondan nefret ediyorum baska birgunde deli asiklar gibiyiz iste bu sefer boyle olmasini istemiyorum ben biliyorum normal degil bu adam bosanmak istiyorum ama sonra nolacak bir cocukla yada hala beraber yasayacagiz iki yabanci gibi yokmus gibi davranacagim normal hayatimi yasiyacagim onsuz ayni evde etrafimda o kadar mutsuz evlikler varki iste hepside umursamiyor kocalarini ben artik oyle yapacagim adam yerine koymiyacagim cok zor olacak biliyorum cok gozyasi akitacagim kim istemezki mutlu bir evlilik.

evlilik böyle bir şey mi demişsin, hayır asla değil.
görünen o ki eşin şiddet kullanmayı normal görüyor. ileride çocuğunun gözü önünde de döverse, hatta ya çocuğunu döverse???

Sidde basli basina affedilir degil birde ustune ustun hamileyken vurmus sana.
Bu hic Affedilmez...

Ayni evin icinde onu insan yerine koyma.bence yokmus gibi davran.

Canım benim yasadıklarına cok üzüldüm. Aynı şeyleri zamanında bende yaşadım tek fark ben hamileyken dayak yemedim. Seni üzmek istemem ama eşin düzelmez. Ben boşandım kurtuldum Allah sana yardım etsin. Boşan diyemem ama siddetede dayanmak çok zor.

acaba karnınızdakı bebek kız mı? :26:

eğer kız çocuğuysa belki kendisine yediremiyordur o yüzden sizi dövüyordur.tabi "erkek" adamın oğlu olmalı yaa.herhalde (özürdilerim ama) cahil kocanız böyle düşünüyordur.sanki kadının ne suçu var.

insan hamile eşini nasıl döver.hiç mi içi sızlamıyor.sizi bırakalım bir kenara peki bu adam kendi öz çocuğunuda mı düşünmüyor? çocuğunun ilerde allah korusun özürlü olmasından korkmuyor mu? insan kendi çocuğunun annesine nasıl el kaldırır..
allah akıl fikir versin.
sizin çıkış yolunuz boşanmak.:14:

Bütün yorumları okudum .Bana göre tek taraflı yorumlar olmuş .Evet eşin çok ayıp etmiş ama sende ondan kalır yanın yok madem bir yuva kurdun birde üstüne hamilesin en ufak tartışmada evin direği diye adlandırılan adama gerizekalı deme.O da sana diyemez evlilikte aşk ka maşkı yerim en önemlisi saygı sende madem hamilesin saygılı ol eşin düzelir mi bilmemde sen düzelmeye çalış bak bakalım öyle nasıl

Esinizin hep hatalari oldu. Buna ragmen hamile kaldiniz ve hamileyken mi bunlari kaldiramamaya basladiniz? Yine sorunlu aile, yine masum bir bebek ben baska birsey demiyorum.

Back