Bu erkeklerin hiç mi yalanları değişmez hep standart ben yapmadım arkadaşım yaptı ))))
Bu erkeklerin hiç mi yalanları değişmez hep standart ben yapmadım arkadaşım yaptı ))))
yok canım benim yanımda bişey aramadı onu ama şu anda küstüler konuşmuyor bitti arkadaşlıkları.
aldatılsam bile boşanmıcam değil şu anki bilgilerle boşanmayacağım.
aldatıldığımdan emin olursam buna katlanamam heralde. ne yaparım bilmiyorum o an.
ben böyle rahat duramayacağım heralde. bu akşam eve gidiyorum ve bu konuyu netleştirmeye karar verdim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. dışarıdan çok kolay ama şu anda neler düşündüğümü bilmeniz çok zor.
hep ayni terane ben degil arkadasim
bu arkadaslarinda durumu zor valla hep gümbürtüye giden onlar
Merhabalar öncelikle eşiniz yapmadım diyorsa doğruluğuna siz inanacaksınız, fakat merak ediyorum eşinizin 15 senelik arkadaşı evlimi? Yazıştığı kadın sen evli sayılırsın dediği için soruyorum...
:26:çokmu safız biz kadınlar yaaaa...baştan yapmamıştır doğru söylüyodur diye düşündüm ama içimde bir acabalar zinciri oluştu yorumları okuyunca:26:ne saftriksin dedim kendime...kocanla ayrı şehirlerde yaşadığınız için kocan kadına ben evli sayılmam eşimle ayrı yaşıyoruz diye durumu anlatmış olabilirmi:26:kadında muhabbet esnasında sen evli sayılırsın demiş olabilir...sonuçta ayrı yerlerde yaşadığınız için normal bir evlilik yok ortada.yanlış anlamayın normal diil derken aynı evi paylaşmadığınız için...bence bütün sır o üç kelimede sen evli sayılırsıninsan nişanlı birine direk sen nişanlı bir adamsın der..yada yakında evleniyosun der.bu kelimeyi sadece eşinden uzak yaşayan birine söyler yanılıyomuyum arkadaşlar,,,evli sayılırsın demek imza atılmış ortada evlilik yok der gibi değilmi