sadece dertleşme

benim sorduğum sorulara cevap verebilirsin ya da eşinde bu soruların cevabı vardır ona sorabilirsin

eşin suçlu olmasa sana kızar 40 kere arkadaşını arayıp kanıtlama çabalarına girmezdi. belki bi kere arar ağır konuşur kapatır ikinize de tavırlı olurdu. hele kadını hiç aramazdı.

bence araştırmaya devam et ama eğer buldukların sonrası ayrılacaksan. yoksa hiç karıştırma.

yok canım benim yanımda bişey aramadı onu ama şu anda küstüler konuşmuyor bitti arkadaşlıkları.

sizin yanınızda aramadıysa nasıl emin oldunuz arkadaşı yazdığına

hem aldatılırsam bile boşanmıcam demişsiniz o zaman unutun gitsin olayı

ama eşin başka bi yalan bulabilirdi

bu çok basit kaçmış

aldatılsam bile boşanmıcam değil şu anki bilgilerle boşanmayacağım.
aldatıldığımdan emin olursam buna katlanamam heralde. ne yaparım bilmiyorum o an.

ben böyle rahat duramayacağım heralde. bu akşam eve gidiyorum ve bu konuyu netleştirmeye karar verdim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. dışarıdan çok kolay ama şu anda neler düşündüğümü bilmeniz çok zor.

nasıl netleştirmeyi düşünüyorsun peki?
bir plan kurdunmu?
ve neden bizim sorularımıza cevap vermiyorsun?

Eşinizin tayini henüz sizin yanınıza çıkmadıgı için mi kadın
evli sayılırsınız demiş?

Bu kısım biraz karışık.
Bir insan ya evlidir ya degildir...

Fakat bana da arkadaşının yazıştıgı yalan gibi geldi..
Ama siz inanmışsınız yapacak bir şey yok...

hep ayni terane ben degil arkadasim
bu arkadaslarinda durumu zor valla hep gümbürtüye giden onlar

Siz inanmak istiyorsunuz.
Çünkü hikayedeki boşlukları bile görmüyorsunuz.
Hakkınızda hayırlısı...

Merhabalar öncelikle eşiniz yapmadım diyorsa doğruluğuna siz inanacaksınız, fakat merak ediyorum eşinizin 15 senelik arkadaşı evlimi? Yazıştığı kadın sen evli sayılırsın dediği için soruyorum...

söyledi zaten, evli değilmiş o arkadaşı

:26:çokmu safız biz kadınlar yaaaa...baştan yapmamıştır doğru söylüyodur diye düşündüm ama içimde bir acabalar zinciri oluştu yorumları okuyunca:26:ne saftriksin dedim kendime...kocanla ayrı şehirlerde yaşadığınız için kocan kadına ben evli sayılmam eşimle ayrı yaşıyoruz diye durumu anlatmış olabilirmi:26:kadında muhabbet esnasında sen evli sayılırsın demiş olabilir...sonuçta ayrı yerlerde yaşadığınız için normal bir evlilik yok ortada.yanlış anlamayın normal diil derken aynı evi paylaşmadığınız için...bence bütün sır o üç kelimede sen evli sayılırsıninsan nişanlı birine direk sen nişanlı bir adamsın der..yada yakında evleniyosun der.bu kelimeyi sadece eşinden uzak yaşayan birine söyler yanılıyomuyum arkadaşlar,,,evli sayılırsın demek imza atılmış ortada evlilik yok der gibi değilmi

:26:çokmu safız biz kadınlar yaaaa...baştan yapmamıştır doğru söylüyodur diye düşündüm ama içimde bir acabalar zinciri oluştu yorumları okuyunca:26:ne saftriksin dedim kendime...kocanla ayrı şehirlerde yaşadığınız için kocan kadına ben evli sayılmam eşimle ayrı yaşıyoruz diye durumu anlatmış olabilirmi:26:kadında muhabbet esnasında sen evli sayılırsın demiş olabilir...sonuçta ayrı yerlerde yaşadığınız için normal bir evlilik yok ortada.yanlış anlamayın normal diil derken aynı evi paylaşmadığınız için...bence bütün sır o üç kelimede sen evli sayılırsıninsan nişanlı birine direk sen nişanlı bir adamsın der..yada yakında evleniyosun der.bu kelimeyi sadece eşinden uzak yaşayan birine söyler yanılıyomuyum arkadaşlar,,,evli sayılırsın demek imza atılmış ortada evlilik yok der gibi değilmi

Ah canım yaa inşallah yapmamıştır ama her ihtimali göz önüne almak gerekir. evet o cümle çok önemli.
birde ilk mesajlar silinmiş mi? niye silinmiş? ayrıca aklıma geldi tanınmış cihazları kayıtlı mı eşinizin? hani faceye girdiğimizde bildirim gelir şu cihazdan girildi falan diye. oraya bakabilirsin var mı arkadaşının cihazı diye.

Şimdi okuyunca aklıma gelen belki eve gelene kadar yolda arkadaşını arayıp durumu anlatmıştır. Oda eşinize yardımcı olmuş olabilir bu konuda. Kendini temize çıkarmak için 15 yıllık arkadaşından başka kimden yardım isteyebilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…