sadece dertleşme

Şimdi okuyunca aklıma gelen belki eve gelene kadar yolda arkadaşını arayıp durumu anlatmıştır. Oda eşinize yardımcı olmuş olabilir bu konuda. Kendini temize çıkarmak için 15 yıllık arkadaşından başka kimden yardım isteyebilir ki

Ve sonra da küstüm konuşmuyoruz numarası yapılır :KK19:
Off karışık bir durum..

Hiç inandırıcı gelmedi.. En olmadık şeye takılıyorum belki ama niye eşimin face sinde bir kadın ekli olsun..İş güç beni ilgilendirmez..Ne kadar severse sevsin erkeklere güven olmaz..Gözyaşlarının arkasına sığınmaları da çok tiksindirici..

Allah yardımcın olsun..

Şimdi okuyunca aklıma gelen belki eve gelene kadar yolda arkadaşını arayıp durumu anlatmıştır. Oda eşinize yardımcı olmuş olabilir bu konuda. Kendini temize çıkarmak için 15 yıllık arkadaşından başka kimden yardım isteyebilir ki

ne yalan söylim bende aynı şeyi düşündüm okurken banada pek inandırıcı gelmedi eşinin yaptığı açıklamalar kendini aklamak için en yakın arkadaşını öne sürdü bencede:26:

hm,,evet dogru,, kadini arasa bi sey cikarmi acaba

Oda çok bayağı olmaz mı arkadaşım yahu?

Telefonda ne diyecek kadına. Selam, ben şu 1 ay önce faceden konuştuğunuz yada konuştğunuz insanın arkadaşının karısıyım. Kocamı ve arkadaşı olan x'i dinledim. Ancak onlara güvenemedim pek. En doğru yol olaraktan gelip size sorayım dedim. Pardon? Eşim beni sizinle aldattı mı acaba? Aldattıysa ve kanıtlarsanız boşanırım ama yoksa evliliğim devam etsin istiyorum. Bilgilerinize arz ederim mi dicek yani? :KK15: Valla bence bu aldatılmaktan daha da fena. Acınacak bir durum.

Son düzenleme:
Çoğu kişiden küçüğüm belkide ama içinden çıkılamıcak durumdayım lütfen bana akıl verin .'(

öncelikle sormak istediğim şu
arkadaşlar sormuş cevap vermemişsin
neden o kadın evli değilde evli sayılırsın dedi?

ikincisi, kadın evli veya bekar olsun hiç farketmez.
evli olsa mesela, eşinle o kadın daha öncedende konuştular ve kadın evliliğindeki sorunları kocana anlattı. belkide boşanma aşamasındayız dedi. kocanda yüz buldu tabi başladı kadına asılmayı, nasıl olsa evliliğinde mutlu değil diye. sonrasındada sen yakalayınca klasik erkek yalanı : ben değildim arkadaşımdı. nasıl bu kanıta vardım? eşin mesajları okumak istememiş bile. neden? çünkü ordaki yazıları çok iyi biliyordu, kendisi yazmıştı. sinirlenen, kızan, bu durumdan rahatsız olan insan her kelimeyi tek tek okur ve gidip bunu yapan kişinin yüzüne vurur. ama kocan okunanları bilmek bile istememiş, merak etmemiş..yersen tabi.

Banada son derece saçma bir bahane gibi geliyor. Bir kadin bunu yapmis olsa, erkek bu bahaneyi yermiydi? Hiç sanmiyorum açikiçasi. Benim parolam esimde bile yok, kalmis baska bir arkadasta olacak. Ayrica facebook daima açik kalmis, demekki esi arada sirada giriyor facebook'a, madem arkadasi yapmis, hiçmi o mesajlari güya görmemis? :KK14:

Ha, suda var, konu sahibi ilk o kadinin ismini söylediginde kocasi "ben o kadini bilmiyorum" felan demis, sonrada eve gelince bahaneyi hazirlamis, yok o kadin isten felandi diye.

Üzüldüm yaşadıklarınıza ama eşiniz doğru söylüyor olabilir çünkü 15 senelik en yakın arkadaşı sosyal medya hesap şifresini bilmesi gayet normal bana göre .Benimde uzun süredir arkadaşım dostum dediğim insan dediğim kişi hesap şifremi bilir tabi unutmadıysa çok unutkandır kendisi. Bence sizi çok sevdiğine inanıyorsanız birde bunun dışında birşey yakalamadiysanız bence unutmak en iyisi sonuçta arkadaşıda kabul etmiş o yaptığını.

X