sadece dertleşme

hayır arkadaşı evli değil, arkadaşı kadının evli olduğunu bilmiyor olabilir belki.

işte o yüzden bişey diyemiyorum zaten. arkadaşı bir kaç defa bizim masaüstünü tamire götürmüştü.

arkadaşı evli değilse neden evli sayılırsın diyor kadın eşinizle konuştuğunu mu sanıyor? ayrıca arkadaşı nasıl bilmiyor evli olduğunu tanımıyor mu o kadını, ki evli bir kadına öyle bir şey sorulduğunda hayır demez kendini kandırma arkadaşım inandırıcı gelmedi bana

Son düzenleme:
bir de "kadın da evet böyle bir konuşma oldu ama en sonunda X miş demiş. " yazmışsın face den söylememiş mi x kadına x olduğunu o mesajlar nie silinmiş:44:

Üzüldüm..

eşinizin can arkadaşı face girip arkdaşının evliliğini tehlikeye atacak bir hareket yapmaya nasıl cesaret etmiş? durduk yere canı sıkılmış ve mesaj atmış peki eşinizin arkadaşı X bu hanımın medeni durumunu veya değişikliğini soracak kadar nasıl bilgi sahibi kadını o da mı tanıyor?

eşini sevdiğin belli onu affettiğinde belli neden kendini mutsuz etmek için çabalıyosun kii bence bırak herşeyi olmamış gibi davran hayatına bak derimmm

hayır arkadaşı evli değil, arkadaşı kadının evli olduğunu bilmiyor olabilir belki.

öncelikle sormak istediğim şu
arkadaşlar sormuş cevap vermemişsin
neden o kadın evli değilde evli sayılırsın dedi?

ikincisi, kadın evli veya bekar olsun hiç farketmez.
evli olsa mesela, eşinle o kadın daha öncedende konuştular ve kadın evliliğindeki sorunları kocana anlattı. belkide boşanma aşamasındayız dedi. kocanda yüz buldu tabi başladı kadına asılmayı, nasıl olsa evliliğinde mutlu değil diye. sonrasındada sen yakalayınca klasik erkek yalanı : ben değildim arkadaşımdı. nasıl bu kanıta vardım? eşin mesajları okumak istememiş bile. neden? çünkü ordaki yazıları çok iyi biliyordu, kendisi yazmıştı. sinirlenen, kızan, bu durumdan rahatsız olan insan her kelimeyi tek tek okur ve gidip bunu yapan kişinin yüzüne vurur. ama kocan okunanları bilmek bile istememiş, merak etmemiş..yersen tabi.

ha bide neden bütün konuşmaları senin yanında yapmadı?
arkadaşını tembihledi öyle geldi senin yanına.
sonra gelmiş sana anlatıyo yok kadını aradımda X'miş, yok X'le konuştumda böle böle dedi.
yemezler canım....

Son düzenleme:
Zaten arkadaşlar sorulacak soruları sormuşlar ama madem böyle bir olay gerçek olsa bile boşanmayı düşünmüyorum diyorsanız neyi soruyorsunuz bize anlamadım? Siz anlamadıysanız biz burda tarot mu açıp anlayacağız. Hem zaten sonuçta değişmeyecekmiş...Kurcalamayın madem devam edin hayatınıza, üzmeyin kendinizi.

Son düzenleme:
bu arada neden evli değilde evli sayılırsın dedi biliyormusun?
çünkü eşin kadına senle anlaşamadığını, boşanma eşiğinde olduğunu hatta belki artık aynı evi paylaşmadığınızı bile söyledi kadını gaza getirmek için.
kadında, eşinle (yani senle) aranızdaki ilişki nasıl olursa olsun evli sayılırsın dedi ona işte.

aklıma başka birşey gelmiyor..

bence ariycaksan simdi ara,hersey aciga kavussun icindeki kusku gitsin

eger simdi aramassan senelerdir bu korku seni kemirir ve mesela 5 sene sonra arkadasini arama geregi duyarsin merkten,ozmn ne olucak? kocanla o 5 sene icinde kurdugun duzen,guven hepsi yeniden sarsilicak kocanin gozunde,karim bana hala inanmiyo diyip yikilicak

bence kesinlikle simdi ara arkadasindan herseyin gercegini ogren

hic aramassan kuskuyla hic tam anlamyla guvenemiyceksin esine
sonra ararsanda duzeniniz bozulacak yine

KESINLIKLE SIMDI ARA

x i araması neyi değiştirecek ki zaten eşi x e neler söylemesi gerektiğini söylemiştir...

x i araması neyi değiştirecek ki zaten eşi x e neler söylemesi gerektiğini söylemiştir...

evet..hiç gerek yok
eline hiçbirşey geçmez çünkü.
kocası zaten herşeyi ayarladı öyle geldi eve.

sadece çok eski arşivlenmiş yazıları bulabilirse belki olayı çözer

1) Eşinin 15 yıllık arkadaşı nişanlı veya evli mi ? Eğer o arkadaşı nişanlıysa kadının "sen evli sayılırsın" demesinden ötürü kadının eşinin arkadaşıyla konuştuğu doğrudur eşin doğru söylemiştir.
2) Eşin hiç İstanbul'da bulundu mu o dönemde ? Kadına geldin mi deniyor, kadın da İstanbuldayım otel odasında diye cevap veriyor. Eşin o tarihlerde İstanbulda bulumadıysa eşinin arkadaşının İstanbul'da olduğu bir dönemi sen de doğruluyorsun o zaman yine eşinin dediği doğrudur diye düşünüyorum ama yine de kesin diyemeyiz sen dikkatli ol.

1) Eşinin 15 yıllık arkadaşı nişanlı veya evli mi ? Eğer o arkadaşı nişanlıysa kadının "sen evli sayılırsın" demesinden ötürü kadının eşinin arkadaşıyla konuştuğu doğrudur eşin doğru söylemiştir.
2) Eşin hiç İstanbul'da bulundu mu o dönemde ? Kadına geldin mi deniyor, kadın da İstanbuldayım otel odasında diye cevap veriyor. Eşin o tarihlerde İstanbulda bulumadıysa eşinin arkadaşının İstanbul'da olduğu bir dönemi sen de doğruluyorsun o zaman yine eşinin dediği doğrudur diye düşünüyorum ama yine de kesin diyemeyiz sen dikkatli ol.

Bu erkeklerin hiç mi yalanları değişmez hep standart ben yapmadım arkadaşım yaptı ))))

arkadaşlar sorulara cevap vermedim sanmayın. bazı şeylerin cevabını ben de bilmiyorum inanın. eşim de bilmediğini söylüyor. elimde kanıtlama imkanı yok. ne yapabilirim sizce.

kocası doğruyu söylesede söylemese de arkadaşını aradığında asla doğruyu söylemiycek bunu hepimiz biliyoruz onun anlattıklarına nasıl güvenecek ki...ben yaptım yenge diycek bu belli bişii
nerden bilicek yaptımı yapmadımıerkekler böyle durumlarda birbirlerine öyle bir arka çıkıyorlar kiii

Madem ayrılmayı düşünmüyorsunuz, madem şuan hayatınız sorunsuz araştırmasanız, bu kadar kurcalamasanız olmaz mı ?

Varsa birşey öğrendiğiniz zaman nasıl yaşamayı, yaşlanmayı düşünüyorsunuz eşinizle ?
Bu çok ağrı gelir. Bıraksanız bir köşeye bunları olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…