Sadece cinsellik mi istedi..

Bence bir süre ilişki olaylarını askıya alın.İmkanınız varsa psikolojik destek yoksa psikoloji içrekli kitaplar okuyun videolar izleyin.Şuan doğruyu yanlışı ayırt edemiyorsunuz bence.Size bu kadar kötü davranmasına nasıl müsaade ediyorsunuz başka açıklaması yok bunun.Bu adamla iletişimi kesseniz bile kendinize çekin düzen vermezseniz daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz.Arkadaşının evine gitmediniz diye niye bu kadar bozuldu orda kamera bile olabilir.Sonuçta sadece sosyal medyadan tanıyorsunuz.

Hayır tabii ki sadece cinsellik değildi istediği, o seni çok sevdi…. kesinlikle boşanmış bir kadın olduğun ve en başından bakire olmadığın belli olduğu için seni fütursuzca kucağında hoplatmak istemedi. Ne kadar art niyetli düşünmüşsün. Seni çok sevdi o, evinin kadını çocuklarının annesi olmanı istedi.

Eee yok işte demek ki.yoksa niye bu duruma düşsün kadın.o işler öyle kolay değil.

Farkında değil
Güzel olduğum için falan değil buna açık bir sürü insan var ya
Ben o tarz şeylerin şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum valla.baksana kadıncağızlar yokluktan ne hallere düşürüyor kendini.daha yeni yüzyüze gelmediği adamla evlilik hayalleri kuran birinin konusu vardı.çok bu tarz konular açılıyor.demek ki kolay değil bu işler.sadece sevişmek için bile birilerini bulabilseler kendilerini avuturlardı en azından.bu kadar olmazdı.ülke ülke olalı böyle yokluk görmemişir heralde.

her gün sosyal medyadan saçmasapan bir sürü istek geliyor ya ben sanmıyorum isteyip bulamamayı ki baska uygulamalar var bunun için

Adam bas bas bağırıyor sadece cinsellik istiyorum diye. Kendinize sevginiz ve saygınız olmadığı sürece hayatınıza hep bu tip adamları çekersiniz.

Katılmak zorunda kaldım valla. Adam seni şey yaparım ama git en lüks oteli tut demiş kızımız da param yok demiş. Allahım daha neler okucam. Kınamayım kızım var. Töbe estağfurullah

Dünyanın en “ilgiye aç” kadını bile, sadece cinsellik olacaksa gel, cinsellik olduktan sonra tanıma beni demiş adamına kendini böyle paspas ettirmez.
Ben size kızdım evet ama size bu muameleyi yapan soysuz sopsuz o insan müsveddesine daha çok kızdım. Siz akli yetinizi kaybettiniz hadi, peki o? Size böcek gibi davranmış. Aşağılamış, küfürler etmiş. Hepsine tamam demişsiniz. İyi ki ama iyi ki apart olsun teklifinizi geri çevirmiş. İyi ki sizin de eeeeen lüks otele paranız yetmemiş.
Tek iyi nokta bu hikayede cinsellik yaşamamış olmanız.

O arkadaşınızı da hayatından çıkarın. Ya size garezi var nefret ediyor, ya da yarım akıllının teki.

hayatımda senin kadar ezik birini görmedim bu ne yaaa

arkadaş değil düşman mübarek

Çıkar bunu hemen hayatından

Ay bu mesajdan sonra adama mesaj atmaya gitmediyse benim de adim lupetta değil

bana duygusal hisleri var zannettim,sizce böyle bi durumda ne yapılmalı?sizce bu adam neden böyle yaptı?ben ne yapmalıyım

Saf mısınız bu kadar yoksa gerçekleri görmek mi istemiyorsunuz? Fb olacaksanız olun yoksa size bayılmıyor. Açın gözünüzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…