Sadece cinsellik mi istedi..

Sinirden saçımı başımı yolucam
Hadi diyelim senin gözüne perdeler indi o adam nasıl bu kadar midesiz olabiliyor ya, çıldırdım bu konuyu okurken. Acilen psikologa git asla kendine değer vermiyorsun sonucları bunlar

En lux otel diye tutturan azgin teke hikayesi mi okudum az önce buneydi la

Aslında evlilik istemiş, siz anlamamışsınız!!

Ay yuh. Adam pisliğin teki, sizde saftiriğin tekisiniz. Size diyecek çok şey var da... Kek tarifi versem daha makbul !

Kudursam bir sene uzaktan konuşmazdım ki,hemen giderdim yanına yapmak için,yapsam o gün yapardım arkadaşının evi boşta hazırda bekliyordu,olay zaten cinselliği kabul etmediğim için başladı
Sıkıntı zaten yapsam yapardım da değil,yapamamanizda.Yapsaniz iki taraf da bu kadar ugrasmazdi boyle şeylerle

Keşke bu kadar gurursuzluğu evliliğinizde gösterseydiniz de boşanmasaydınız. Malesef bu akılla siz kötü yola düşersiniz. Aklınızı başınıza alın, adamın niyeti cinsellik olsa bile bu kadar iğrenç şekilde ifade etmesi sizin onun gözünde bir sinek kadar kıymetinizin olmadığını gösteriyor zaten

Kendinizle ilgili sevgi, saygı ve özgüven konularında büyük bir boşluk var. Bu boşluğu da keresteler çok net görüyor ve layık olduğunuz şekilde davranıyorlar. Başka biri çıksa, emin olun oda benzer şekilde davranacaktır.

Siz lütfen aklınızı başınıza toplayıp, eksiklerinizi tamamlamadan erkek sinekle bile görüşmeyin. Hele anlattığınız kişiyle bu kadar olaya rağmen görüşürseniz, gerçekten bir akıl hastanesine gidin ve yatarak tedavi olmak istediğinizi söyleyin. O derece yani.

/ arkadaşımın evi boştu kabul etmedin bundan sonra ben karışmam en lüks oteli tutacaksın parasını sen vereceksin elimi sürmem vs dedi /

bunu bir erkek kadına söylecek kadında '' hıı tamam '' diyecek !? yok deveeee. konu bence fake. zira hiçbir kadın kendisini bu kadar değersiz bir duruma düşürmez düşüremez !! Eğer gerçekse de siz size yapılanı sonuna kadar hak ediyorsunuz.
İnsanda az onur gurur olur. Aşık olmak evet gözleri kör eder ama bu kadar etmez. bu başka bir şey. öf,sinir oldum gece gece.

Lütfen kendinize kızmayın. Kadın bedeni ne kadar değerli, ne kadar harika bir eser. Boşluğunuzdan faydalanıp sırf bedeninizi kullanmak için sizi bu şekilde üzen bir erkek yok olsun. Azıcık bir ilgi göstermek için kendi bedeninize olan saygıyı yitirmiş. Ve bence karakterli hiçbir erkek cinsel ilişki niyetini bu şekilde bahane ederek buluşmaz. Üstelik cinsel kabiliyetlerinde bir sıkıntı yoksa da bu şekilde siz teklif ettiğinizde geri çevirmez (tabi bence). Belki öfkesi de bu cinsel sağlık sorunlarından.
Bence boşanma sonrası herkeste oluşabilecek bazı ruhsal sıkıntılar için psikolojik yardım almalısınız ve bir de yeni ama düzgün erkeklerle tanışmalısınız. Umarım her şey sizin için çok güzel olur

Genelde çok naif ve tatlı yorumlarınız var sizi bile çıldırttı bu konu

Kudursam bir sene uzaktan konuşmazdım ki,hemen giderdim yanına yapmak için,yapsam o gün yapardım arkadaşının evi boşta hazırda bekliyordu,olay zaten cinselliği kabul etmediğim için başladı
En kötü tarafıda bu zaten. Adam seni bırakmasın diye rezil isteklerini kabul edeceksin ama paran yok.

Neler neler yazıcamda ban yemek istemiyorum, aşkta gurur olmaz derler ya olur olur ki hele bi kadınsan. Lüks otel olmazsa olmazmış Allahım sabah sabah ne okudum

Ya şimdi banlanmayım diye ağır konuşmıcam da.. Ya nasıl bir kadın bu kadar kendini düşürür ya aklım almıyor almıyor

Olabildiğince yumuşatarak yazmaya çalışıyorum, bir tane hanzonun peşinde paspas olmak yerine bi onlyf.ns falan açsaydınız en azından gelir sahibi olurdunuz yüz göstermeden. Bi de en iyi otellerde ağırlarlardı belki.
Huzurun yine olmaz orası başka.

Neden onurunuzla jigolo tutmadınız orasını anlamadım ben? Kendinizi prenses gibi hissederdiniz bikaç saat en azından.

Ban yemeyi göze alarak soruyorum. Çok özür dilerim ama siz salak mısınız? Ben okurken size neler neler söyledim içimden. Kendinize biraz saygınız olsun bu ne pespaye bir konu ya.

Konu sahibi adama kendini hint kumaşı gibi hissettirmiş.Sonrasında da adam kadının kendisine olan zaafını anlamış,egosunu tatmin ediyor.Bu konudaki “abla” detayını anlayamadım.Herhalde parayla fal bakan biridir bu şekilde yanlış yönlendiren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…