Sadece cinsellik mi istedi..

Iyyyyy gurursuz şey seni

Tüm sinirlerim boşaldı .

“Allah rızası için bi erkek beni sevsin” diye yalvarın sokaklarda ,inanın daha onurlu .

Ohaaaa ne okudum ben böyle

Ne diyorsun kardeşim bir değil iki değil kaç kere rezilin en rezili konuma dusurmussun kendini

Söyleyin linçte olsa söyleyinki bunun hata olduğunu ve bu saçmalığın içinden çıkayım
hanımefendi buradaki şahıs sizi yatağa atabilmek için size zamanında ilgi göstermiş ve siz de o zaman yeni boşandığınızdan ve ilgi açlığında olduğunuz için hoşunuza gitmiş, ki hoşunuza gidebilir sıkıntı yok. bu adam sadece sizinle seks yapmak sonra da bir daha görmek istemiyor. bu kadar. kendi değerinizi böyle insanlara katlanarak daha da çok düşürmeyin

Sokaktan herhangi bir adam çevirseniz, seninle sevişeceğim deseniz,

Size hem mekan sunabilir hem de öncesinde bir yemeğe çıkarabilir.

Ben rahat yaşıyorum diyemem ama siz yapın saygı duyuyorum. Bu adamı bırakın.

Birinden para,statü, evlilik gibi beklentiniz olsa adamın peşinde bunun için dolanıyorsunuz diyeceğim ama o da yok

Salın kendinizi LÜKS OTEL TUTMADAN SİZİNLE BAYILA BAYILA BERABER OLACAK ADAMLAR VAR.

İlgi beklentinize ve hoşunuza gitmesine anlam veriyorum da
Bence konu fake , neyse

Ben şeyi merak ettim bu gurursuzlukla nasıl boşandınız ? Aldatıldım boşandım demişsiniz ya! Aldatılmak hafif kaldı şu yaptığınız gurursuzluk yanında. Adam size sugar mamy muamelesi yapıyor ,eskort muamelesi yapıyor ,korkunç . Bence aldatılıp boşanmak isteyen de siz değilsiniz o kadar gururlu değilsiniz muhtemelen eşiniz hem aldattı hem boşadı sizi .

Söyleyin linçte olsa söyleyinki bunun hata olduğunu ve bu saçmalığın içinden çıkayım
Acilen psikolojik destek almaya ihtiyacınız var.
Boşanma sonrası böyle bir pisliğin pençesine düşmüşsünüz ve o kadar sağlıksız bir psikolojiye sahipsiniz ki bu yaratıkla konuşmaya hala devam ediyorsunuz.
Aklı fikri üreme aletine olan beş para etmez, insan yerine bile konmaz bu adam!
Size açık açık sizi sadece kullanmak, sadece o işi dışarıda parayla yapmak yerine sizi bedavaya o konuma getirmek istediğini ifade etmiş.
Size yaptığı muamele tam olarak bu!
Belli ki boşanma konusu öz saygınızı yitirmenize neden olmuş, acilen geri kazanmanız lazım.
Hiç arkadaşınız yok mu sizi kendinize getirecek.
ALLAH aşkına kendinizi bu virüsten kurtarın!

Yoksa bu günlerinize, bu yaşadıklarınıza çok yanarsınız!

Siz g*rizekalı olabilirmisiniz acaba? Adam sizi resmen kullanıyor, bu kadar saf olmayın. Bir de otel tutacaksınız öyle mi? Ama yalvarmanız iyi olmuş yoksa gücünüz yetmediği için değil de istemediğiniz için otel tutmadığınızı sanar mazallah. Allah size akıl versin.

Lütfen kend

Gerçekten şaşırdım yaşınız çok genç degildir hani desem takıntı yada platonik aşık olmussunz yalvar yakar yerine ağzınıza geleni sayıp direk engeleseymissnz keşke

Seninki saflık değil. Çok başka kendinle ilgili sorunların var. Önce onları çözmeye çalış. Terapi alabiliyorsan al.
Adam sadece cinsellik istemiyor. O daha kolay. Senin üzerinden güç gösterisi yapıyor, kontrol ediyor. Kölesi olmuşsun. Bu cinsellikten daha zor bulunan bir şey. Yoksa senle zaten otuz kere olurdu. Bu kadar savunmasız olma lüksün yok. Asla bir daha iletişime geçme lütfen.

Kudursam bir sene uzaktan konuşmazdım ki,hemen giderdim yanına yapmak için,yapsam o gün yapardım arkadaşının evi boşta hazırda bekliyordu,olay zaten cinselliği kabul etmediğim için başladı
E tamam orda bitseymiş işte. Ne uğraştınız 7 ay bununla,bulunmaz hint kumaşı mıydı?
Cinsellik mi istedi diye sormuşsunuz ya,adam zaten kendi söylemiş sevişelim sonra bir daha arama diye ,daha ne desin?

Pardon da akıl sağlığınız yerinde mi acaba. Niye kendinizi suçluyorsunuz anlam veremiyorum. Cinsellik için sizinle yaklaşımda bulunmuş istemediniz diye size tavır yapıyor. Sizden ayrılmaya başlıyor bu sefer siz peşini bırakmıyorsunuz bu nasıl bişey arkadaş

Güzel kardeşim cnm ,
Bir insan öyle uzaktan telefondan mesajlarına bakarak tanınmaz bu bir .tanımadığın birini sevemessin sen onu değil kendi aklında hayalinde oluşturduğun kişiyi seviyorsun bu iki ,
Adam KÖTÜ düpe düz KÖTÜ en kibar tabirle söylüyorum KÖTÜ .
ayrıca kırk yıllık kocam da olsa onunla arkadaşının evine gitmem sevişmek için çok rahatsız edici .bide otel tut hesap öde filan demiş yuh yani senin arkana bakmadan kaçman gerekirdi . aşırı itici
Sevğiliyle birlikte olunabilir ama ROMANTİKLİK diye de bir şey var bu düz ODUN .
İstemiyorsan istemiyorsun hiç birşekilde zorluyamaz şart koşamaz ,
Kendine birazcık sayğın varsa yüzüne bakma engelle her yerden.
Ya sen kocanı boşamıssın ,bunu niye bırakamıyorsun ( yani o güç olması lazım ezik olsan kocanı da boşuyamazdın )
Bu adamdan bi cacık olmaz hiç güvenilir değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…