Sadece cinsellik mi istedi..

Bu tarz bir hikaye biliyorum , kıza en lüks otelde diye baskı yapılmamış yani parasını kız ödeyecek gibi bir durum yok ama zorla en lüks en iyisine götürülmüş meğerse bişey bişey yıldızı olmak amacıyla videosunu çekmiş ve o lüks otel o video için şartmış sonuç adam parasını kazandı kız sitelere düştü o videoları sil silebilirsen yazık...
Sen de belki de böyle bir duruma düşecektin ruhun duymadan kayıta alınabilirdin

FB nedir ya midem bulanıyor gerçekten sevmeden ilişki yaşamak erkeklerin hoşuna gidiyor. Kadınlara emtia muamelesi yapılıyor. Şahsen sevmediğim biriyle hayatta ilişkiye giremem ben.

Şu dünyada bir kadının kendine yapabileceği en büyük 3 kötülük var :

1- Koca / baba parası ile hayatını sürdürmeye çalışmak 2- Fuckbuddy müessesesi 3- Fiziksel / duygusal şiddet gördüğü evliliği bitirmemek

3'ü de hüsranla biter ..hiç şaşmaz defalarca şahit oldum. Hiç bir kadın kendini bu durumlara düşürmemeli. Daima kadın zarar görür erkek çeker gider ve de şöyle bir biyolojik gerçeklik var ki kadınlar seks sırasında salgıladıkları birtakım hormonlar sebebiyle partnerlerine duygusal açıdan bağlanmaya oldukça yatkın. Her şeyden önce sağlığını düşünmeyen birine saygı da duyulmaz, saygı da görmüyorlar.

Fuckbuddy veya onenight stand takılanlar karşısındaki kişinin hijyeninden nasıl emin olabiliyorlar ki. Cinsel hastalık kısmını falan geçtim . Adam sabah başka bir kızla görüştü, sevişti, zevk vermek için belki vajinasını yaladı, poposunu falan yaladı ve akşam da geldi seni öpüyor ! Ya da siğil var veya daha önce seviştiği kızın vajinası mantar doluydu.

Yurdum erkeği de seksi işteş bir eylem olarak görmüyor. Duygusal olarak değer vermediği zavallı partneri hakkında ileri geri konuşmaya meyilliler. Arkadaş ortamlarında v.s konuştuklarında da zaten birlikte oldukları kadınları aşağılamış oluyorlar. Halbuki iki kişi arasında yaşananlar özeldir.

Er kişisi işi bittiğinde yol veriyor. Erkek için sadece ortamlarda hava attığı bir sayı oluyorsun. Öylesine bir et parçası maalesef ve bu yaygınlaştıkça aslında kadınlar kendi değerini düşürüyor. Birliktelik yaşadıkları erkekler belki günün birinde sever de ciddi ilişki teklif eder diye taksilere metrolara binilip adamın evine gidiliyor. Yazık sadece.

Afedersiniz ama neden böylesiniz? Size daha ne demesi lazım peşinden koşmamanız için? Hala neden böyle yaptı diye soruyorsunuz. Adam defalarca defalarca defalarca defalarca defalarca defalarca söylemiş işte sevişecek bitti.

Aslında kadınlar nasıl düzeltirim diye bu topa giriyor tabi istisnaları var. Kadın karşısındaki erkeği düzeltmek ve kendine bağlamak istiyor. O zaman gerçekten de mantıklı düşünemiyor. Kaldı ki sadakat zorunluluğu da yok istese çok rahat başkasıyla da ilişkiye girebilir sadakat zorunluluğu olan ilişkilerde bile neler olurken bu ilişkide bariyer yöntemi ile korunmamak gerçekten de büyük bir cesaret. Bir de arkadaş ortamlarında öyle bir anlatıyorlar ki sen onların yerine utanıyorsun. Kadın da yaşadığı cinsellikle erkeğe çok kötü bağlanıyor. Belki bir gün sever diye ümit ediyor kadın erkek ise kadının duygularını anladığı gün bitiriyor. Başkasıyla görüşme fırsatı olmayan erkek bu sefer ilişkiye devam ediyor ama günün sonunda erkeğin karşısına sevdiği bir kadın çıkıyor o zaman yine bir şekilde bitiriyor. Her türlü kadın fıtratına ters bir ilişki bir türü.

Beş kere buluştum toplamda hepsi de dışarıda oldu,park yada cafe,cinsellik olmadı sadece sarılma öpme okadar ve evet istediğim otel olmazsa cinsellik olmaz dedi
Af edersiniz sen istiyor dujj verecek 150 dolar olmuş adam
İlk yorumlara çok hak verdim sen sokakta herhangi bir adama iş at bundan daha insan çıkabilir.
Hiç değilse kalacak yeri adam ayarlar
midem bulandı bu adamdan siz peşinde pervane

No oooo lüks otel olmadan yapamazmıssss buda öyle bı şey değerli demekkı pekı gücüm aparta yetiyor demesı bacım kirasını mı ödüyorsun adamın tövbe tövbe

Cinselliğe zaten kolay ulaşınca da hiç bağlanmaz ki. yani vakit geçirmediğin kafanın uyuşmadığı, aktivite yapmadığın anı biriktirmediğin ,iki kelam sohbet etmediğin insana kim bağlanır ki.
Katılıyorum sana yüzde yüz çevresinden saklıyorsa, sürekli ilişkinin adını koymada oyalıyorsa, dışarıda hiçbir aktivite ve anı biriktirtmiyorsa , kadın için özel seyler yapmıyorsa, kötü günde yanın da olmuyorsa bitti o iş. Hiçbir şekilde aşık olmaz boşuna umut satmaya gerek yok , sizde ciddiyet aramıyorsanız devam edin ama öteki türlü umut bağlanmayın diyorum böyle arkadaşlara ve çevreme.

Ben de çevremde denk geldim bu tarz ilişkilere iki yıllık f.buddy ilişkileri kızın aşık olmasıyla birlikte hüsranla sonuçlandı. Oğlan kızın kendisine aşık olduğunu anladığı an birden soğuk yaptı sonra yine sürdürse de birini bulduğu gibi kızı bıraktı. Kız da öyle yeni yetme değil ama o bile kandı kendine bağlarım sandı. Abartısız 2 yıl sürdü sürekli ondan bahsediyordu. Şimdi ikisi de başkalarıyla ilişki içinde. Bağlansa o çocuk bağlanırdı dile kolay 2 yıl. Kıza yaşadıkları tokat gibi ders oldu mantık o zaman devre dışı oluyor maalesef. Benim nasihatlarımı dinlemezse fazla üstelemiyorum acı da olsa kendi bir zaman sonra anlıyor.

Bu adamdan kac kurtul

Fbody ilişkilerinin aşka dönmesi filmlerde demek sadece

Kendi bedeniniz hakkındaki kararlar yüzünden asla suçlu hissetmeyin. Adam resmen sadece cinsellik için sizinle konuşmuş bide sizi suçlamış yok konuşmam yok surat asmalar aman haspam şuna bak. Daha iyilerini hak ediyorsunuz ve umarım en kısa sürede daha iyi biri karşınıza çıkar..

Midem bulandı. Bi kadın nasıl kendini bu duruma düşürür ya. Acilen gidin tedavi olun ne kadar metalaştırmışsınız kendinizi.

Beyninizi kullanın ya evliymis, bu yolla mi evlenmiş arkadaşınız? Siz de evliymissiniz eskiden? Yani rica ediyorum arkadaslarinizi seviyorda olsaniz hayatlari mukemmel de olsa gerizekaliysa bunun farkinda olun.

inatla neden onun dediği lüks otele takıldım ben konuda? Muhtemelen yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi bir halt var işin içinde. Yoksa derdi s*ks olsa her yerde yapardı.

Sizin duygusal boşluk yaşadığınız, sevilmeye ihtiyaç duyduğunuz dönemde karşınıza çıkmış. Boşanma aşamasından sonraki döneme denk gelmese belki bu kadar kafanıza takmazdınız. . Böyle erkekler dul kadınları cinsel obje gibi görüyorlar ,niyetini belli etmiş ve sizde farkedip tuzağına düşmemişsiniz. Sadece duygusal boşlukta olduğunuz için kafanıza takmışsınız. Bu kadarla atlattığınıza şükredin. Bir tanıdığım benzer bir süreçten geçti. Kız uzun süre toparlanamadı. Çünkü karşısındaki erkek çok güzel rol yaptı, kızı kendine aşık etti, rengini belli etmedi. Beraber oluncada niyetim buydu tarzında şeyler söylemiş.

Adam eskorta gideceğine...Aklını başına topla sonuçta lolita değilsin di mi?

Hastamısınız siz ya şakamısınız. Bu be utanmazlık adamın niyeti belli kabul edersen yatarsın yoksa ayrılır yüzüne bakmazsın bu kadar basit. Otelden çıkarken adamın parasını bırakmayı unutma ne diyim.

Adamın tek derdi bedava sevişmekmiş zaten, bunu nasıl anlayamıyorsun ki. Bu kadar mı yokluktasın ya. Daha yataktan çıkarken 'hayır dedin ama bak yine geldin becerttin kendini' demek için bütün hırsı, sonra yine defolup gidecek. Aklınız nerede. Amaç yatak arkadaşıysa çok daha haysiyetlisi de bulunur. Baştaki cici halleti yatağa sokmak içinmiş, sokamayınca kudurmuş hepsi bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…