Sadece cinsellik mi istedi..

Söyleyin linçte olsa söyleyinki bunun hata olduğunu ve bu saçmalığın içinden çıkayım

Tamamını okumadım ama adam bir ışıklı tabela yaptırsaymış keşke " sevişmek istiyorum sadece" belki o zaman farkına varırdınız.

Adam açık açık söylemiş. İlk buluşma da arkadaşımın evi boş demek, otel tut, parasını sen ver demek çok çirkin geldi bana.

Lütfen ama lütfen tedavi olun. Birini bu şekilde takıntı yapmanız ve olayları bu kadar çarpık bir şekilde değerlendirmeniz hiç normal değil.

Adam manipule etmeye bile tenezzul etmemis ki? Direkt dan dun soylemis ya seks ya hicbir sey demis.

Baska bir arkadasi da (o kismi yeni gordum), seviyor seni yoksa engellerdi demis, adamin yokluktan duvara tirmandigini ama en azindan amacina ulasana dek kibar davranamayacak kadar okuz oldugunu cozememisler, saniyorlarki adamin elini sallasa ellisi.

Ay saka gibi yemin ediyorum okurken icim daraldi.

İlk üç beş cümleden sonra okumadım, ama bedava cinsellik istiyor daha neyini anlamadın da 2 yıldır düşünüyorsun.

Cinselliği adam istiyor ,ayağına çağırıyor, parayı da kadına odetecek. Hanımefendi hala ne diyor.

Bir doktora gidip aklınızdaki özürün tedavisi için çabalamanız lazım....

Allah akıl fikir versin.
Adamın niyeti ortada
Gerçektenmi anlamıyorsun yoksa anlamamış gibimi yapıyorsub

Arkadaşınız da normal değil

Demek ki yanlış insanlardan tavsiye alıyorsun, inşallah burdaki yorumları dikkate alıp bu sefer akıllı davranirsin

Evet bunların bende hep farkındaydım ama aptallık ettim işte ilk bıraktığımda gelse dahi dönmemeliydim birdaha

Hayır sadece cinsellik istememiş lüks otelde cinsellik istemiş hala anlamıyorsun konu sahibi. Sabah da o otelden story atacaktı.
Evet tek derdi cinsellikti, inst profilimi herkese açık yaptığım için laf söylüyordu herkes bakıyor abazalar yazıyordur onlar yazsın diye mi açtın hesabını herkese diyordu,takip edenlere bakıyordu vs,bende ilgisi var diye düşündüm, aptallık ettiğimin farkındayım,ama ilk haline takılı kaldım ben,o yüzden böyle oldu,bide arkadaşımda benden farklı düşününce kendimden ödün verdim

Bu davranışları ilgi gösterdiği için değil. Kendi düşüncesi öyle olduğu için. Kendisi kızların profiline o amaçla bakıyormuş demek ki...

Evet haklısınız bende böyle düşündüm hep,ama bi cümle kursa altından mana çıkarmaya seviyor sanmaya çalıştım,çünkü cinsellik olmadan önceki günler hiç böyle değildik çok çok iyiydik,seni sadece sexs için istesem yanına gelir yapar giderim derdi,bir sene neden bekliyim konuşmam gider başkasını ister yaparım da derdi,ne biliyim çok profesyoneldi

Evet siz böyle söyleyince bunu daha iyi gördüm,ben asla gurursuz bir kadın değilim sadece yanlış kişileri dinleyip aklımla değil duygularımla hareket ettim,hep sert duvarlarım vardı,belki bende hata bu sefer farklı yaklaşacağım diyip böyle bi rezilliğin içinde buldum kendimi

adam sana 1 değil 2 değil 100 kere falan gayet açıkça
cinsellik olmayacaksa görüşmeyelim bana yazma demiş
hatta ve hatta cinsellikten sonra da görüşmeyeceğini söylemiş
yani onu yaşasan bile senle bi daha görüşmeyeceğini söylemiş
inanılmaz açık ve net bi dille 100 kere bunu söylemiş
dünya üzerindeki tüm erkekler böyle değil ama bu kişi böyle
yani hala daha sadece cinsellik mi istedi ? diye soruyor musun sahiden
bi de sen tamam dediğin halde yok lüks otel olsun bilmem ne diyor
parayı da sen vereceksin falan
yani sen şimdi tinder açsan oradan, bundan daha insani özelliklerde olan bir sürü erkek çıkar

sadece cinsellik amaçlayan erkeklerin de kendilerine göre yöntemler, raconları vardır
en azından biraz insan gibi yaklaşırlar kadınlara, yedirir içirirler, en iyi oteli tutar parasını da öderler
kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler
seninki tavuğun tüylerini bile esirgemiş
neden böyle salak tiplerin g.tünü kaldırıyorsunuz çok merak ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…